Χρησιμοποιώντας το MyYahoo ως αναγνώστη RSS

Το MyYahoo δεν είναι η καλύτερη εξατομικευμένη αρχική σελίδα στο διαδίκτυο, αλλά κάνει για έναν πολύ ισχυρό αναγνώστη RSS . Είναι γρήγορο, σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των άρθρων και είναι αρκετά δημοφιλές ότι υπάρχουν κουμπιά σε πολλούς ιστότοπους που θα αυτοματοποιήσουν την εγκατάσταση της ροής στο MyYahoo.

Επειδή πρόκειται για μια εξατομικευμένη σελίδα, το MyYahoo σάς επιτρέπει να οργανώσετε τις ροές σας σε ξεχωριστές καρτέλες. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε να διαιρέσετε τις ροές δεδομένων σας ανά θέμα. Έχετε επίσης τρεις στήλες στην κεντρική σελίδα και δύο στήλες σε πρόσθετες σελίδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ροές δεδομένων - αν και ένα μειονέκτημα του MyYahoo είναι ο τεράστιος χώρος στην άκρα δεξιά στήλη που απορροφάται από τη διαφήμιση. Διαβάστε αυτήν την κριτική του MyYahoo για τις πληροφορίες μου σχετικά με αυτό.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του MyYahoo ως αναγνώστη RSS

Το MyYahoo έχει πολλά διαφορετικά πλεονεκτήματα, όπως ταχύτητα, αξιοπιστία, ευκολία χρήσης, δυνατότητα προεπισκόπησης άρθρων και αναγνώστη MyYahoo. Και αυτά είναι εκτός από τη δυνατότητα να διαχωρίσετε τις τροφές σε διαφορετικές κατηγορίες και να τις τοποθετήσετε στην καρτέλα τους μέσα στην εξατομικευμένη σελίδα.

Ταχύτητα . Ένας μεγάλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε το MyYahoo σε σχέση με άλλους σε απευθείας σύνδεση αναγνώστες είναι η ταχύτητα. Το MyYahoo είναι ένας από τους ταχύτερους αναγνώστες όταν πρόκειται για φόρτωση στα άρθρα πολλών RSS feeds.

Αξιοπιστία . Ακόμη και οι καλύτεροι ιστότοποι θα πέσουν κάτω ή αργά από καιρό σε καιρό, αλλά σε γενικές γραμμές ένας ιστότοπος όπως το Yahoo ή το Google θα πάει πολύ λιγότερο από έναν πιο εξειδικευμένο και λιγότερο δημοφιλή ιστότοπο.

Ευκολία στη χρήση . Η προσθήκη μιας ροής RSS στο MyYahoo είναι ένα απλό θέμα επιλογής "Εξατομικεύστε αυτή τη σελίδα", κάντε κλικ στο "Προσθήκη RSS Feed" και πληκτρολογήστε (ή επικολλήστε) τη διεύθυνση της ζωοτροφής. Πολλοί ιστότοποι έχουν επίσης ένα κουμπί "Προσθήκη στο MyYahoo" για να το καταστήσουν πιο εύκολο και οι περισσότεροι χρήστες του Firefox μπορούν να προσθέσουν τη ροή απευθείας στο MyYahoo κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ροής.

Προεπισκόπηση άρθρων . Τα άρθρα μπορούν να προβληθούν με την τοποθέτηση του ποντικιού πάνω από τον τίτλο. Αυτό θα ανοίξει το πρώτο τμήμα του άρθρου, έτσι μπορείτε να μάθετε αν μπορεί να σας ενδιαφέρει χωρίς να ανοίξετε το άρθρο.

MyYahoo Reader . Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι για άρθρα που εμφανίζονται στο MyYahoo Reader. Αυτό σας δίνει ένα καθαρό μέρος για να διαβάσετε το άρθρο χωρίς όλα τα ακαταστασία της ιστοσελίδας. Όλα τα πρόσφατα άρθρα εμφανίζονται στα δεξιά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσετε σε κυνήγι για κάτι άλλο που θεωρείτε ενδιαφέρον. Και επειδή ορισμένες φορές το άρθρο προβάλλεται καλύτερα στον ίδιο τον ιστότοπο, μπορείτε να το φτάσετε κάνοντας κλικ στον τίτλο του άρθρου ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ..." στο κάτω μέρος.

Τα μειονεκτήματα της χρήσης του MyYahoo ως αναγνώστη RSS

Τα δύο μεγαλύτερα μειονεκτήματα στη χρήση του MyYahoo είναι η αδυναμία ενοποίησης των ροών δεδομένων και οι γενικοί περιορισμοί που επιβάλλονται στην εξατομικευμένη σελίδα εκκίνησης του MyYahoo.

Αδυναμία ενοποίησης των τροφών . Ένα πράγμα που το MyYahoo δεν μπορεί να κάνει - τουλάχιστον μόνο του - είναι να αναμειγνύει διαφορετικές τροφές σε μία ενοποιημένη τροφή. Επομένως, εσείς, ενώ θα μπορούσατε να προσθέσετε ESPN, Fox Sports και Yahoo Sports ως ξεχωριστές τροφοδοσίες, δεν θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ενιαία ροή που να περιέχει και τα τρία.

Περιορισμοί της εξατομικευμένης αρχικής σελίδας . Ένα μεγάλο αρνητικό για το MyYahoo είναι ότι οι καρτέλες πέρα ​​από την πρώτη καρτέλα έχουν μόνο δύο στήλες και μία από αυτές τις στήλες έχει μια τεράστια διαφήμιση που αφαιρεί πολύ χώρο που διαφορετικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σωστά. Αν βάζετε τροφοδοσίες πέρα ​​από αυτήν την πρώτη καρτέλα, πιθανότατα θα διαβάζετε τα περισσότερα από αυτά από μία στήλη.