Εντελώς άχρηστες ιστοσελίδες που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς

Αυτές οι τοποθεσίες είναι εντελώς άσκοπη, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να τους αρέσει να τις επισκέπτονται

Οι περισσότεροι ιστότοποι υπάρχουν στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να μάθετε κάτι, να κάνετε κάτι, να σας ψυχαγωγήσει, να μοιραστείτε υλικό ή να επικοινωνήσετε με άλλους. Γιατί στον κόσμο θα επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο που δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάτι από αυτά;

Σίγουρα, ένας ιστότοπος πρέπει να υπάρχει για να εξυπηρετήσει κάποιο χρήσιμο σκοπό - σωστά; Λοιπόν, ίσως όχι. Το Διαδίκτυο είναι πραγματικά γεμάτο από τυχαίες τοποθεσίες που δεν σας βοηθούν πραγματικά να κάνετε τίποτα.

Στην παρακάτω λίστα, θα βρείτε συνδέσεις με μόλις 10 από τις πολλές άχρηστες ιστοσελίδες που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Και θα εκπλαγείτε να δείτε πόση επισκεψιμότητα αυτές οι ιστοσελίδες βλέπουν πραγματικά σε μηνιαία βάση.

Υποθέτω ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμπίπτουν στην κατηγορία ψυχαγωγίας και να εξυπηρετούν πράγματι έναν σκοπό στο διαδίκτυο, διότι είναι διασκεδαστικό να επισκέπτονται, αλλά σε γενικές γραμμές, όλοι εξακολουθούν να είναι όλοι αρκετά άχρηστοι. Αν έχετε αρκετό χρόνο να σκοτώσετε, προχωρήστε και ελέγξτε τα.

Συνιστάται επίσης: 10 Cool ιστοσελίδες για να εξετάσουμε πότε είστε βαρεθεί

01 από 10

Crouton.net

Θέλετε να δείτε ένα πολύ μικροσκοπικό κι άσχημο κρουτόν; Επειδή αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα βρείτε σε αυτό το site. Πιστέψτε το ή όχι, αυτός ο ιστότοπος έχει συνδεθεί εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το Crouton.net. Περισσότερο "

02 από 10

IsMyComputerOn.com

Ο υπολογιστής σας είναι ενεργοποιημένος; Εάν δεν είστε σίγουροι και πρέπει να ελέγξετε, τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Αν λέει κάτι άλλο από "ναι", τότε το κάνετε λάθος.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το IsMyComputerOn.com. Περισσότερο "

03 από 10

Nooooooooooooooo.com

Αυτός ο ιστότοπος έχει ένα μεγάλο μπλε κουμπί που μπορείτε να πατήσετε για να ακούσετε τον Ντάρθ Βαντερ να ουρλιάζει "nooooooooooooooo" με την εικονική φωνή του. Είστε εκπαιδευμένοι να το πιέσετε "σε κακές καταστάσεις".

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το Nooooooooooooooo.com. Περισσότερο "

04 από 10

Zombo.com

Το Zombo.com αποτελείται από ένα ζωηρόχρωμο κινούμενο σχέδιο και μια δραματική ηχογράφηση ενός μηνύματος καλωσορίσματος που δεν τελειώνει ποτέ. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε: "Καλώς ήλθατε στο Zombocom!" και: "Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε στο Zombocom!" ξανά και ξανά και ξανά.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το Zombo.com. Περισσότερο "

05 από 10

IsItChristmas.com

Για 364 ημέρες του έτους, θα πρέπει να μετριάσετε τις ημέρες μέχρι να φτάσουν τελικά τα Χριστούγεννα. Εάν για κάποιο λόγο δεν διαθέτετε ένα ημερολόγιο , μπορείτε πάντα να δείτε τον ιστότοπο. Σας λέει αν είναι ή δεν είναι Χριστούγεννα σήμερα.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το IsItChristmas.com. Περισσότερο "

06 από 10

OneMileScroll.com

Πόσο scrolling ιστοσελίδων νομίζετε ότι έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της ζωής σας; Τώρα μπορείτε να πάρετε την τελική πρόκληση κύλισης για να δείτε πόσο καιρό σας χρειάζεται να μετακινηθείτε σε μια ιστοσελίδα μήκους μιλίων. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν δείκτες στο δρόμο για να σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το OneMileScroll.com. Περισσότερο "

07 από 10

ToggleToggle.com

Έχετε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι; Απολύτως τίποτα; Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει ένα σύγχρονο διακόπτη φωτισμού που μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί με ένα κλικ του ποντικιού σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον ήχο σας, θα ακούσετε χαλαρωτικούς ωκεανικούς ήχους στο παρασκήνιο.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το ToggleToggle.com. Περισσότερο "

08 από 10

CorgiOrgy.com

Όποιος είναι οπαδός της χαριτωμένης και μαζεμένος corgis θα πρέπει πιθανώς σελιδοδείκτη αυτό. Αυτός ο ιστότοπος δεν διαθέτει τίποτα αλλά αρκετές κινούμενες εικόνες κινούμενων εικόνων 16-bit που περνούν ευτυχώς στην οθόνη σας με κάποια γελοία μουσική που παίζει στο παρασκήνιο.

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το CorgiOrgy.com. Περισσότερο "

09 από 10

Το κουμπί "Έναρξη"

Αυτό το είδος είναι παρόμοιο με το Nooooooooooooooo.com. Διαθέτει ένα κόκκινο κουμπί που μπορείτε να πιέσετε όταν συμβαίνει κάτι εξαιρετικά σημαντικό και δραματικό. Για κάποιο λόγο, υπάρχει και το Clippy (ο λιγότερο αγαπημένος βοηθός του Microsoft Office).

Δείτε πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται το κουμπί "Έναρξη". Περισσότερο "

10 από 10

Nyan.cat

Θυμηθείτε την γάτα Nyan ; Το τρελό πρωτάθλημα Pop-Tart με ουράνιο τόξο ήταν ένα τεράστιο βίντεο μνήμης πριν από χρόνια, και το Διαδίκτυο το θυμάται καλά. Με αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να συνεχίσετε όσο θέλετε. Υπάρχει ακόμη και ένας χρονοδιακόπτης που καταγράφει όσο καιρό αποφασίζετε να nyan για. (Ναι, το "nyan" είναι ένα ρήμα τώρα.)

Δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται το Nyan.cat. Περισσότερο "