Πώς να καταγράψετε τα πυροτεχνήματα με το smartphone σας

Για όσους από εμάς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το επερχόμενο Σαββατοκύριακο μας φέρνει την υπενθύμιση ότι θα γίνει ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο έθνος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι φέρνει φοβερά πυροτεχνήματα.

Έχω dabbled λίγο με τη φωτογραφία πυροτεχνημάτων με τη μεγάλη φωτογραφική μηχανή μου, αλλά πραγματικά δεν έχουν παίξει πάρα πολύ με το κινητό μου τηλέφωνο όσο θα έπρεπε. Πρόσφατα πήγα στο παιχνίδι του Seattle Mariner, το οποίο τελείωσε με ένα θεματικό θέαμα πυροτεχνημάτων Star Wars. Σκέφτηκα στον εαυτό μου, αυτό θα ήταν ένα καλό άρθρο για τους λαούς από το τέταρτο του Ιουλίου είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Φυσικά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, επειδή χρησιμοποίησα τη μητρική μου φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω τα πλάνα σε αυτό το άρθρο.

Αυτό το άρθρο θα περιέχει συμβουλές και τεχνικές που επαναλαμβάνονται σε άλλα άρθρα, αλλά προσέξτε γιατί θεωρώ ότι είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να συλλάβετε τα πυροτεχνήματα.

01 από 05

Πηγαίνετε να βρείτε μερικές εφαρμογές πυροτεχνημάτων!

Τα πολεμικά έργα πολέμου Star Wars του Safeco Mariner 2015. Brad Puet

Αλήθεια είναι ότι η εγγενής φωτογραφική μηχανή στα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα θα τραβήξει καλές φωτογραφίες από μια έκθεση πυροτεχνημάτων. Ορισμένες φωτογραφίες μπορεί να έχουν ακόμη και αυτόν τον παράγοντα "wow". Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για να πάρετε εκπληκτικά πυροτεχνήματα, τότε θα πρέπει πραγματικά να πάρετε κάποιες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας τώρα, να αρχίσετε να παίζετε μαζί τους τη νύχτα και να ετοιμαστείτε για αυτό το Σαββατοκύριακο show fireworks!

Ακολουθεί μια λίστα με εφαρμογές που μπορούν να καταγράψουν πυροτεχνήματα τη νύχτα χρησιμοποιώντας τεχνικές μακράς έκθεσης:

iOS: Βραχίονας αργής λήψης αργού κλείστρου LongExpo Cam VSCO Cam

Android: Κάμερα FV-5 Night Camera

Windows Phone: Αναβοσβήνει


02 του 05

Μην χρησιμοποιείτε το Zoom Darn!

Τα πολεμικά έργα πολέμου Star Wars του Safeco Mariner 2015. Brad Puet

Χάσατε τελείως την ανάλυση όταν κάνετε μεγέθυνση για έναν πυροβολισμό με ένα smartphone, όπως εκείνοι από εμάς που έχουμε φωτογραφίσει τις σχολικές αιτιολογήσεις σχολικών παιδιών μας με τις λειτουργίες ζουμ τώρα τώρα. Χρησιμοποιήστε το ευρύτερο δυνατό πλαίσιο έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε κάθε ένα από αυτά τα ωραία pixels, τότε ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να περικόψετε αργότερα.

Ξέρω ότι μάλλον ακούγεται σαν σπασμένο ρεκόρ, αλλά είναι πολύ σημαντικό για εσάς να καταλάβετε και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ αυτό το χαρακτηριστικό στο τηλέφωνό σας.

03 του 05

Το Πρώιμο πουλί ... Καλά ξέρετε το υπόλοιπο!

Τα πολεμικά έργα πολέμου Star Wars του Safeco Mariner 2015. Brad Puet

Η εκπομπή θα οδηγήσει πάντα σε ένα μεγάλο φινάλε. Φυσικά θα πρέπει να τραβάτε φωτογραφίες του φινάλε.

Νομίζω ότι στην αρχή της παράστασης ή ακόμα και τα πρώτα 3-5 λεπτά μιας εκπομπής, θα διαπιστώσετε ότι είναι οι "καθαρότερες" φωτογραφίες που θα μπορείτε να πάρετε από τα πυροτεχνήματα.

Όσο περισσότερο μπαίνετε στην επίδειξη, τόσο περισσότερος καπνός θα συσσωρευτεί στον ουρανό. Αυτές δεν είναι οι μεγάλες ειδήσεις αν είσαι αρχάριος, ή αν περιμένεις να πάρεις ένα φοβερό πλάνο του μεγάλου φινάλε-ποια hey, ακόμα μπορείς. Αλλά αληθινά, μερικά μεγάλα πλάνα είναι όλα όσα χρειάζεστε και αν έρχονται νωρίς, μπορείτε να περάσετε τον υπόλοιπο χρόνο μόνο πειραματίζοντας. Ή να απολαύσετε την παράσταση.

04 του 05

Focus, άνδρας (γυναίκα)! Και να σβήνουν το Gosh Darn Flash!

Τα πολεμικά έργα πολέμου Star Wars του Safeco Mariner 2015. Brad Puet

Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά προφανές, αλλά όταν φωτογραφίζετε κάτι σε απόσταση, φροντίστε να αγγίξετε την οθόνη σας για να κλειδώσετε την πραγματική έκρηξη πυροτεχνημάτων για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που είναι στο επίκεντρο και όχι τα κτίρια ή χειρότερα τα κεφάλια των ανθρώπων μπροστά από εσάς.

Και για το φλας σου, νομίζεις πραγματικά ότι θα φωτίσεις τον ουρανό; Το φλας σας θα φωτίζει τα αντικείμενα του προσκηνίου και τα πυροτεχνήματα στον ουρανό δεν είναι αντικείμενα του προσκηνίου. Αυτό είναι το μόνο που θα πω γι 'αυτό. Λοιπόν, μέχρι το επόμενο άρθρο της κινητής μου φωτογραφικής συμβουλής, όπου θα χρειαστεί να υπενθυμίσω στους αναγνώστες. =)

05 του 05

Δες μάτι, καπετάν. Σταθερή πηγαίνει!

Τα πολεμικά έργα πολέμου Star Wars του Safeco Mariner 2015. Brad Puet

Ένα τρεμάμενο χέρι, ακόμα και με τον πιο έφηβο τρόπο, σκοτώνει τη φωτογραφία. Θα γυρίσετε με την κινητή συσκευή σας, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε κάτι σαν το Griptight Microstand της Joby. Παρόλο που εξακολουθώ να είμαι fanboy του αρχικού Gorilla Pod από τον Joby, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε από τα παραπάνω, σας επιτρέπει να τον συνδέσετε με ασφάλεια σε ένα κιγκλίδωμα, ένα δέντρο ή απλώς να το βάλετε σε σκιά.