Top 5 πλεονεκτήματα του Skype για τις μικρές επιχειρήσεις

Το δωρεάν εργαλείο διαδικτυακής και τηλεδιάσκεψης βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα

Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τους υπαλλήλους τους, η εξοικονόμηση χρημάτων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές οι ιδιοκτήτες επιλέγουν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί να καλέσουν τις επαφές τους, για να εξοικονομήσουν μηνιαίο λογαριασμό τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε όλες τις κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες, όπως να έρθετε σε επαφή με τους προμηθευτές, να καλείτε προοπτικές και να διατηρείτε επαφή με τους πελάτες. Όλα αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν ένα πολύ ακριβό τηλεφωνικό λογαριασμό, ειδικά αν κάποιοι από αυτούς είναι στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Skype, ένα από τα καλύτερα γνωστά σε απευθείας σύνδεση εργαλεία συσκέψεων γύρω, με, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, σχεδόν 30 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Επιλέγεται από το σπίτι και τους επαγγελματικούς χρήστες, επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν είτε Skype-to-Skype, το οποίο είναι δωρεάν, είτε το Skype σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο με μικρή χρέωση.

Εάν εργάζεστε ή είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης και ψάχνετε για ένα ηλεκτρονικό εργαλείο συσκέψεων ή έναν φθηνό τρόπο να μείνετε σε επαφή, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Skype. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν:

1. Τιμή - Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το Skype μόνο για να καλέσετε άλλους χρήστες του Skype, τότε είναι δωρεάν - μπορείτε ακόμη και να έχετε μια μικρή ηλεκτρονική συνάντηση . Το Skype σας επιτρέπει επίσης να προβείτε σε τηλεδιάσκεψη με άλλο άτομο χρησιμοποιώντας το δωρεάν σχέδιο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη τηλεδιάσκεψη στο ελεύθερο σχέδιο, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο μια βιντεοκλήση με έναν χρήστη τη φορά. Δεν υπάρχουν μηνιαίες αμοιβές για πληρωμή, εκτός εάν έχετε επιλέξει μηνιαίο σχέδιο. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε στο λογαριασμό τηλεφώνου σας καλώντας άλλα άτομα που πρέπει να καλέσετε συχνά για να συμμετάσχετε και στο Skype. Εάν προτιμάτε να καλέσετε ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πληρωμής, το οποίο χρεώνει ένα μικρό ποσό για τέτοιου είδους κλήσεις - εάν καλείτε συχνά διεθνείς αριθμούς, χρησιμοποιώντας το Skype θα μπορούσε να λειτουργήσει φθηνότερα από ό, τι χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο του γραφείου σας.

2. Ευκολία στη χρήση - Το Skype είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, στη ρύθμιση και στη χρήση. Έχει μια πραγματικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή ότι ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο τεχνογνωσίας τους, μπορεί να μάθει να χρησιμοποιεί. Η προσθήκη νέων επαφών, η αποστολή άμεσων μηνυμάτων και η πραγματοποίηση κλήσεων γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι επίσης πολύ εύκολο να γνωρίζετε εάν το Skype έχει ρυθμιστεί σωστά, καθώς το εργαλείο διαθέτει έναν αριθμό κλήσης δοκιμής όπου οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν εάν ο ήχος και το μικρόφωνο τους λειτουργούν σωστά. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς δεν υπάρχει καμιά ιδέα εάν το Skype έχει εγκατασταθεί σωστά ή όχι.

3. Είναι όπου βρίσκεστε - Με πολλές διαθέσιμες εκδόσεις Skype, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Είτε βρίσκεστε στον υπολογιστή γραφείου, φορητό υπολογιστή, tablet PC ή smartphone , μπορείτε να έχετε το Skype μαζί σας και να κάνετε δωρεάν ή φθηνά τηλεφωνήματα από οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν χρειάζεται να είστε έξω και συχνά για τη δουλειά σας, καθώς μπορείτε να κρατάτε τις κανονικές σας κλήσεις από όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Skype, όσο είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Δεν χρειάζεται να αναβάλλετε κλήσεις μόνο και μόνο επειδή είστε μακριά από το γραφείο σας. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς συνήθως δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός προσωπικού που να μπορεί να λαμβάνει ή να κάνει σημαντικές κλήσεις ανά πάσα στιγμή.

4. Αξιοπιστία - Στις πρώτες ημέρες VoIP , η ποιότητα κλήσης ήταν κακή και οι κλήσεις έπεσαν συχνά. Αυτό το είδος τεχνολογίας δεν ήταν μια επιλογή για τις επιχειρήσεις, καθώς όχι μόνο ήταν πολύ ενοχλητικό να έχουν κλήσεις να πέφτουν όλη την ώρα, αλλά ήταν αντιεπαγγελματική να επιλέξουν τέτοιες υπηρεσίες κακής ποιότητας. Ωστόσο, το VoIP έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε και το Skype είναι πολύ αξιόπιστο. Όσο η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι σταθερή, μπορείτε να περιμένετε ότι η κλήση σας δεν θα πέσει. Επιπλέον, εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι κακή για οποιοδήποτε από τα μέρη, το Skype θα ενημερώσει τους χρήστες για αυτό, έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι η κλήση μπορεί να πέσει. Το Skype επίσης ενθαρρύνει τους χρήστες να αξιολογήσουν τις κλήσεις τους όταν τελειώσουν και το Skype βελτιώνει συνεχώς την αξιοπιστία της υπηρεσίας.

5. Ποιότητα κλήσεων - Ως μικρή επιχείρηση, είναι σημαντικό να επιλέγετε φθηνές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας - αυτό είναι που πραγματικά προσφέρει το Skype. Οι κλήσεις προς τους άλλους χρήστες Skype και τα σταθερά είναι καθαρά, εφόσον ο καλών έχει ένα καλό ακουστικό με ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο. Οι κλήσεις προς τα σταθερά και τα κινητά τηλέφωνα συνδέονται γρήγορα και συνήθως δεν υποφέρουν από προβλήματα όπως η ηχώ ή οι λέξεις που αποκόπτονται. Ως επί το πλείστον, είναι σαν οι χρήστες να μιλάνε με κάποιον ακριβώς δίπλα τους. Και τι είναι καλύτερο από αυτό για την καθιέρωση ισχυρών και μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων;