Πώς να οργανώσετε μια κλήση διάσκεψης με το Skype

Ξεκινώντας μια συνάντηση κλήσης ομάδας

Ενώ δεν είναι το καλύτερο, το Skype είναι ένα καλό εργαλείο για την οργάνωση κλήσεων συνδιάσκεψης, επίσης γνωστών στο Skype ως ομαδικές κλήσεις. Είναι πιθανό να βρείτε ανθρώπους που θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα σας στο Skype, γεγονός που καθιστά την κλήση δωρεάν. Αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι είναι δωρεάν. Ας δούμε πώς μπορείτε να οργανώσετε μια κλήση διάσκεψης χρησιμοποιώντας το Skype.

Μπορείτε να έχετε μέχρι 25 συμμετέχοντες σε μια κλήση διάσκεψης φωνής, δηλαδή εσείς και 24 άλλους. Αυτοί οι άλλοι πρέπει να βρίσκονται στη λίστα επαφών σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σε αυτές πριν ξεκινήσετε την κλήση. Εάν θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα σας ένα άτομο που δεν είναι χρήστης του Skype ή που δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν στο Skype, μπορεί να προστεθεί μέσω κλήσης που έχει δημιουργηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου ή σταθερού τηλεφώνου, οπότε η κλήση θα πληρωθεί (από εσάς ο ιδρυτής της ομάδας) μέσω των πιστώσεων του Skype.

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε κλήση συνδιάσκεψης, κάντε τις απαραίτητες απαιτήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μια αξιοπρεπή σύνδεση στο Internet, την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype που τρέχει, το σωστά ρυθμισμένο και διαμορφωμένο ήχο και κάποιες άλλες που αναφέρονται λεπτομερώς εκεί .

Για να ξεκινήσετε την κλήση, κάντε κλικ στο κουμπί + Νέο στη διεπαφή ακριβώς κάτω από το όνομά σας ή, εναλλακτικά, επιλέξτε την επιλογή Κλήση και επιλέξτε ξανά Κλήση από το αναπτυσσόμενο μενού. Θα ξεκινήσει μια νέα συζήτηση, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε έναν ή περισσότερους συμμετέχοντες. Εμφανίζεται ένας νέος πίνακας για αυτή τη νέα συζήτηση, με ένα πλαίσιο λίστας των επαφών σας, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ποιον να προσκαλέσετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ποιος μπορείτε να προσκαλέσετε σε μια κλήση ομάδας Skype.

Η συζήτηση αρχικά δεν έχει τίτλο. Μπορείτε να το ονομάσετε κάνοντας κλικ στο όνομα και μετά πληκτρολογώντας το νέο όνομα. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε επαφές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο υπάρχει ένας σύνδεσμος. Το Skype δίνει επίσης έναν σύνδεσμο web που μπορείτε να μοιραστείτε, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν μέσω των προγραμμάτων περιήγησης ιστού τους. Έχετε επίσης ρυθμίσεις για τη διαχείριση της συνομιλίας.

Καθώς οι επαφές δέχονται την κλήση σας, θα τους επιτραπεί στο συνέδριο. Όταν συμβαίνει αυτό, το χρώμα του εικονιδίου τους θα αλλάξει σε έντονο πράσινο, όπως συμβαίνει πάντα κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Όταν κάποιος μιλάει στη διάσκεψη σας, θα δείτε το όνομά του και το εικονίδιο να κινούνται με φως φωτοστέφανο γύρω.

Μπορείτε, φυσικά, να προσθέσετε περισσότερους ανθρώπους στη διάσκεψη σας μόλις ξεκινήσει. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη" στην επάνω δεξιά γωνία της διασύνδεσης. Κάποιοι μπορούν να φύγουν και άλλοι να συμμετάσχουν, αρκεί ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων να μην υπερβαίνει τα 25. Μπορείτε επίσης να επανασυνδέσετε κάποιον του οποίου η κλήση έχει αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις Skype δεν σας επιτρέπουν μόνο να επικοινωνείτε με την ομάδα σας, αλλά και να μοιράζεστε αρχεία μαζί τους. Επίσης, μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία μαζί τους.

Η διεξαγωγή κλήσεων τηλεδιάσκεψης έχει περίπου την ίδια διαδικασία, αλλά έχει περίπου την ίδια διαδικασία, αλλά οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.