Comodo Προγράμματα διαχείρισης v1.3

Μια πλήρης αναθεώρηση του προγράμματος Comodo Programs Manager, ενός Ελεύθερου Λογισμικού Uninstaller

Το Comodo Programs Manager είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα απεγκατάστασης για δωρεάν λογισμικό . Παρακολουθεί αυτόματα τις αλλαγές που κάνει ένα πρόγραμμα κατά την εγκατάστασή του, ώστε να μπορεί να καταργηθεί εντελώς όταν επιλέγετε να το απεγκαταστήσετε.

Μεταξύ άλλων προηγμένων λειτουργιών, τα προγράμματα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας πριν από την κατάργησή τους, έτσι ώστε το Comodo Programs Manager να μπορεί να αποκαταστήσει μια εφαρμογή που μπορεί να έχετε κατά λάθος απεγκατασταθεί.

Λήψη του προγράμματος διαχείρισης προγραμμάτων Comodo
[ Comodo.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι της Comodo Programs Manager έκδοση 1.3. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για το Comodo Programs Manager

Η έλλειψη υποστήριξης για τα Windows 8+ είναι πολύ άσχημη, αλλά αν αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, το Comodo Programs Manager είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που πρέπει να εξετάσετε χρησιμοποιώντας:

Comodo Προγράμματα Προγράμματος Προγραμμάτων & amp; Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μην σας αρέσουν στο Comodo Programs Manager:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Παρακολούθηση εγκατάστασης και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προγραμμάτων

Ένα προηγμένο εργαλείο ενσωματώνεται στο πρόγραμμα διαχείρισης προγραμμάτων Comodo, το οποίο παρέχει έναν πολύ απλό τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των προγραμμάτων σας.

Από προεπιλογή, το Comodo Programs Manager θα παρακολουθεί όλες τις εγκαταστάσεις του προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι μετά την εγκατάσταση, κάθε νέο πρόγραμμα που προσθέτετε στον υπολογιστή σας θα καταγραφεί από το Comodo Programs Manager. Αυτό γίνεται έτσι ώστε αν αποφασίσετε να καταργήσετε την εφαρμογή, κάθε αρχείο, φάκελος και στοιχείο μητρώου μπορεί να βρεθεί γρήγορα και να απομακρυνθεί αποτελεσματικά για να μην αφήσει απολύτως τίποτα πίσω.

Ενώ αυτό είναι μεγάλο για να αποφευχθεί η συλλογή επιπλέον ακαταστασία, είναι επίσης επωφελής για μερικούς άλλους λόγους.

Μόλις παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα από το Comodo Programs Manager, μπορείτε να επιλέξετε Complete Uninstall (Πλήρης κατάργηση εγκατάστασης) για να το αφαιρέσετε εντελώς από τον υπολογιστή. Αφού κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί κάθε αρχείο, φάκελος και στοιχείο μητρώου που προστέθηκε στο πρόγραμμα, αλλά δεν καταργήθηκε χρησιμοποιώντας τον οδηγό απεγκατάστασης. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε επιλεκτικά ορισμένα από τα δεδομένα που απομένουν ή να τα διαγράψετε όλα.

Μετά την κατάργηση ενός παρακολουθούμενου προγράμματος, μπορείτε να ανοίξετε το τμήμα Restore Backup του Comodo Programs Manager και να επιλέξετε το πρόγραμμα από τη λίστα. Μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία, τους φακέλους και τα στοιχεία μητρώου που καταργήθηκαν και να επαναφέρετε ορισμένα ή όλα αυτά. Η επαναφορά όλων αυτών θα επαναφέρει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας στην ίδια κατάσταση που υπήρχε όταν την αφαιρέσατε.

Σημείωση: Η επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας απαιτεί το Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας κατά την απεγκατάσταση μιας επιλογής εφαρμογών που παρακολουθείται στις ρυθμίσεις που θα ενεργοποιηθούν.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των εφαρμογών που παρακολουθούνται είναι ότι μπορούν να μετατραπούν σε εκτελέσιμα με δυνατότητα αυτόματης εξαγωγής που παρέχουν μια εύκολη μέθοδο επανεγκατάστασης ενός προγράμματος σε οποιονδήποτε υπολογιστή, ακόμα κι αν δεν υπήρχε αρχικά σε αυτόν τον υπολογιστή. Αυτό λειτουργεί κάνοντας κλικ στην επιλογή Καταστήστε τον εγκαταστάτη σε ένα παρακολουθούμενο πρόγραμμα. Όλες οι ρυθμίσεις του προγράμματος, τα αρχεία, οι φάκελοι και τα στοιχεία μητρώου θα συσκευάζονται σε ένα αρχείο το οποίο όταν ανοίξει, το Comodo Programs Manager θα εξαγάγει και θα εφαρμοστεί στον υπολογιστή.

Σημείωση: Τα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν πριν από το Comodo Programs Manager απεγκατασταθούν όπως ένα κανονικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι το Comodo Programs Manager δεν θα αναζητήσει απομεινάρια αντικειμένων μητρώου ή ακαταστασία του συστήματος αρχείων όταν το αφαιρεί, ούτε θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του προγράμματος προτού τον απεγκαταστήσετε ή θα επιτρέψει την δημιουργία ενός αρχείου εγκατάστασης με εξαγωγή.

Οι σκέψεις μου για το πρόγραμμα Comodo Programs Manager

Το Comodo Programs Manager είναι ένα πολύ προηγμένο πρόγραμμα, τόσο πολύ που με εκπλήσσει ότι είναι δωρεάν. Προτείνω να το εγκαταστήσετε σε νέο υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να το αξιοποιήσετε πλήρως για κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστάτε.

Όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα πρόγραμμα και επιλέξετε Απεγκατάσταση με χρήση του CPM , είναι απεγκαταστημένο χωρίς να ανοίξετε το πλήρες πρόγραμμα Comodo Programs Manager, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο. Επίσης, ορισμένα προγράμματα απεγκατάστασης προγραμμάτων που υποστηρίζουν την ενοποίηση του μενού περιβάλλοντος λειτουργούν μόνο εάν η συντόμευση της εφαρμογής βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας. Το Comodo Programs Manager είναι ανώτερο στο ότι μπορεί να επιλεγεί οποιοδήποτε αρχείο EXE που σχετίζεται με το πρόγραμμα.

Μου αρέσει επίσης ότι, εξαιτίας της ίδιας της φύσης του χαρακτηριστικού παρακολούθησης, οι εφαρμογές που παρακολουθούνται απομακρύνονται πολύ πιο γρήγορα από τα κανονικά προγράμματα.

Κάτι που θα ήθελα να αναφέρω είναι η εφαρμογή Application Contribute Application στις ρυθμίσεις. Εάν είναι ενεργοποιημένη, αυτό θα επιτρέψει στο Comodo Programs Manager να μεταφορτώσει τη θέση μητρώου και αρχείων των εγκατεστημένων προγραμμάτων σας σε μια κοινή βάση δεδομένων, ώστε άλλοι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να απεγκαταστήσουν πλήρως τις εφαρμογές τους, ακόμη και αν δεν τους έχουν παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας την έκδοση του πρόγραμμα. Είναι ουσιαστικά να μοιράζονται τις πληροφορίες των εφαρμογών που παρακολουθείτε με άλλους χρήστες του προγράμματος διαχείρισης προγραμμάτων Comodo.

Το πρόγραμμα Comodo Programs Manager δυστυχώς δεν λειτουργεί σε νεότερες εκδόσεις των Windows. Αυτή είναι η μόνη μεγάλη πτώση που μπορώ να βρω. Το CPM περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που παρέχουν άλλες εξαιρετικές απεγκαταστάσεις προγραμμάτων, καθώς και περισσότερα.

Λήψη του προγράμματος διαχείρισης προγραμμάτων Comodo
[ Comodo.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]