Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας blog για να κερδίσετε χρήματα από την Google

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας; Δοκιμάστε το Google AdSense για αρχάριους

Η εκκίνηση ενός νέου λογαριασμού με το Google AdSense είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έσοδα από το ιστολόγιό σας . Ενώ το Google AdSense μπορεί να μην σας κάνει πλούσιους, αυτό το απλό και χρήσιμο εργαλείο είναι συνήθως το πρώτο βήμα που κάνουν οι bloggers να κερδίσουν εισόδημα από τα blog τους.

Δημιουργία λογαριασμού Google AdSense

Αφού δημιουργήσετε και λειτουργήσετε το ιστολόγιό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο δημιουργίας εσόδων. Δείτε πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στο Google AdSense.

  1. Διαβάστε τις πολιτικές προγράμματος του Google AdSense . Ενημερωθείτε για το τι μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε ως μέρος του προγράμματος Google AdSense για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το νέο σας λογαριασμό.
  2. Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Google AdSense . Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή τώρα . Καταχωρίστε τα στοιχεία σύνδεσης στο λογαριασμό σας Google ή επιλέξτε το λογαριασμό σας από αυτά που αναφέρονται.
  3. Ολοκληρώστε την ηλεκτρονική εφαρμογή . Στην εφαρμογή, καταχωρίστε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας και απαντήστε σε μια ερώτηση σχετικά με το αν θέλετε προσαρμοσμένες προτάσεις βοήθειας και απόδοσης σχετικά με το πρόγραμμα Google AdSense. Εισαγάγετε τη χώρα σας και επιβεβαιώστε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους Όρους και Προϋποθέσεις της Google. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού . Όταν σας ζητηθεί, δώστε τα στοιχεία πληρωμής σας για να λάβετε το εισόδημα που δημιουργείτε στο ιστολόγιό σας από την Google.
  4. Αποκτήστε πρόσβαση στο νέο σας λογαριασμό και ελέγξτε τις διαθέσιμες διαφημίσεις . Το Google AdSense παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαφήμισης στους bloggers από τις διαφημίσεις με κείμενο σε διαφημίσεις με εικόνα και πολλά άλλα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε όλα όσα είναι διαθέσιμα για να καθορίσετε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για το ιστολόγιό σας.
  1. Επιλέξτε τις επιλογές σχεδίασης διαφημίσεων . Αφού αποφασίσετε ποιες είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για το ιστολόγιό σας, επιλέξτε τις. Η Google παρέχει ένα απόσπασμα κώδικα HTML σε εσάς αφού κάνετε την επιλογή σας.
  2. Εισαγάγετε τον κώδικα HTML του Google AdSense στο ιστολόγιό σας . Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα HTML που παρέχεται από το Google στο πρότυπο του ιστολογίου σας. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για έναν blogger αρχάριο να το κάνει είναι να εισάγει ένα widget κειμένου στο πρότυπο blog και να επικολλήσει τον κώδικα στο γραφικό στοιχείο.
  3. Αφήστε την Google να κάνει τα υπόλοιπα . Ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ώρες ή λίγες μέρες για να αρχίσει η Google να προβάλλει διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας. Η Google πραγματοποιεί αναζήτηση στο ιστολόγιό σας για να καθορίσει τα κυρίαρχα θέματα κάθε σελίδας. Όταν οι αναγνώστες επισκέπτονται το ιστολόγιό σας, ο κώδικας HTML που έχετε επικολλήσει στο ιστολόγιό σας από την Google ενεργοποιείται και οι σχετικές διαφημίσεις εμφανίζονται με βάση το περιεχόμενο κάθε σελίδας.
  4. Συλλέξτε τα χρήματά σας . Το Google AdSense συνήθως πληρώνει με βάση το ρυθμό κλικ, το οποίο είναι ο αριθμός των φορών που οι χρήστες κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση. Ως εκ τούτου, το Google AdSense είναι απίθανο να δημιουργήσει ένα μεγάλο εισόδημα για εσάς, αλλά βοηθά κάθε κομμάτι.

Συμβουλές κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας