Πώς να παίξετε βίντεο YouTube στην κινητή συσκευή σας

Απολαύστε την παρακολούθηση βίντεο YouTube από το smartphone ή το tablet σας

Η παρακολούθηση βίντεο YouTube σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή είναι μεγάλη, αλλά η εμπειρία είναι αναμφισβήτητα ακόμη καλύτερη από ένα smartphone ή tablet υπολογιστή. Και είναι ευκολότερο να αρχίσετε να παρακολουθείτε από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε.

Ακολουθούν όλοι οι κύριοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε το YouTube από την αγαπημένη σας κινητή συσκευή.

01 από 03

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή YouTube για κινητά

Στιγμιότυπα οθόνης του YouTube για iOS

Το YouTube έχει δημιουργήσει δωρεάν εφαρμογές για συσκευές iOS και Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Αν διαθέτετε ήδη έναν υπάρχοντα λογαριασμό Google ή YouTube , μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να δείτε όλες τις λειτουργίες του λογαριασμού σας στο YouTube, συμπεριλαμβανομένων των συναφών καναλιών, τις συνδρομές, το ιστορικό παρακολούθησης, τη λίστα "Παρακολουθήστε αργότερα" περισσότερο.

Συμβουλές εφαρμογής YouTube

  1. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε οποιοδήποτε βίντεο του YouTube που παρακολουθείτε αυτήν τη στιγμή, ώστε να συνεχίζει να παίζει σε μια μικρή καρτέλα στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε το βίντεο που παρακολουθείτε ή να αγγίξετε το βίντεο και στη συνέχεια να πατήσετε το εικονίδιο βέλους προς τα κάτω που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Το βίντεο θα ελαχιστοποιηθεί και θα μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση στην εφαρμογή YouTube όπως κανονικά (αλλά δεν θα μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή YouTube εάν θέλετε να συνεχίσει να αναπαράγεται το βίντεο με ελαχιστοποίηση).

    Πατήστε το βίντεο για να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή να σύρετε προς τα κάτω σε αυτό / χτυπήστε το X για να το κλείσετε.
  2. Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις σας έτσι ώστε τα βίντεο HD να αναπαράγονται μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε δεδομένα αν αποφασίσετε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο χωρίς σύνδεση Wi-Fi.

    Απλώς αγγίξτε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, πιέστε Ρυθμίσεις και πατήστε το πλήκτρο Play HD σε Wi-Fi μόνο για να γίνει μπλε.

02 του 03

Αγγίξτε το Οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube ενσωματωμένο σε μια ιστοσελίδα από ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά στο Web

Στιγμιότυπα οθόνης του Edmunds.com

Όταν περιηγείστε σε έναν ιστότοπο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή σας, ενδέχεται να συναντήσετε ένα βίντεο του YouTube που έχει ενσωματωθεί απευθείας στη σελίδα . Μπορείτε να πατήσετε το βίντεο για να αρχίσετε να παρακολουθείτε με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος το έχει ρυθμίσει:

Παρακολουθήστε το βίντεο απευθείας στην ιστοσελίδα: Αφού αγγίξετε το βίντεο, ίσως δείτε ότι το βίντεο αρχίζει να παίζει στην ιστοσελίδα. Μπορεί είτε να παραμείνει εντός των ορίων του τρέχοντος μεγέθους της στη σελίδα είτε μπορεί να επεκταθεί σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Εάν επεκτείνεται, θα πρέπει να μπορείτε να περιστρέψετε τη συσκευή σας για να την παρακολουθήσετε σε οριζόντιο προσανατολισμό και επίσης να πατήσετε για να δείτε τα στοιχεία ελέγχου (παύση, αναπαραγωγή, κοινή χρήση κ.λπ.).

Πλοηγηθείτε μακριά από την ιστοσελίδα για να παρακολουθήσετε το βίντεο στην εφαρμογή YouTube: Όταν πατήσετε το βίντεο για να αρχίσετε να παρακολουθείτε, μπορεί να γίνει αυτόματη ανακατεύθυνση από το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας στο βίντεο στην εφαρμογή YouTube. Ενδέχεται επίσης να ερωτηθείτε πρώτα εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης ή στην εφαρμογή YouTube.

03 του 03

Αγγίξτε το Οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube Shared στο πλαίσιο των κοινωνικών εφαρμογών

Στιγμιότυπα οθόνης του YouTube για iOS

Οι χρήστες αγαπούν να μοιράζονται τα βίντεο του YouTube με τους φίλους και τους οπαδούς τους, οπότε όταν βλέπετε ένα βίντεο που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε από τις κοινωνικές σας ροές δεδομένων που θέλετε να παρακολουθήσετε, μπορείτε απλά να το πατήσετε για να αρχίσετε αμέσως να παρακολουθείτε.

Οι πιο δημοφιλείς κοινωνικές εφαρμογές έχουν ενσωματωμένους φυλλομετρητές ιστού για να τους κρατήσουν μέσα στην κοινωνική εφαρμογή. Έτσι, όταν οι χρήστες μοιράζονται συνδέσμους που τις παίρνουν κάπου αλλού - είτε πρόκειται για το YouTube, για το Vimeo ή για οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης θα ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο εσωτερικό του, για να εμφανίσει τα περιεχόμενα του συνδέσμου σαν να ήταν ορατό σε οποιοδήποτε άλλο κανονικό πρόγραμμα περιήγησης για κινητά .

Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορεί επίσης να σας δοθεί η επιλογή να ανοίξετε την εφαρμογή YouTube και να δείτε το βίντεο εκεί. Για παράδειγμα, αν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο YouTube σε ένα tweet στο Twitter, η εφαρμογή θα ανοίξει το βίντεο στο ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησής του με μια επιλογή Ανοικτής εφαρμογής στην κορυφή που μπορείτε να κάνετε κλικ για να την παρακολουθήσετε στην εφαρμογή YouTube.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau