Πώς να φορτώσετε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Facebook από το iPad σας

01 από 02

Μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο στο Facebook από το iPad σας

Θέλετε τον ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο για να μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Facebook; Δεν χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και να φορτώσετε την ιστοσελίδα του Facebook για να μοιραστείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία σας. Μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή Φωτογραφίες ή ακόμα και από την κάμερα αμέσως μετά την αποτύπωση της φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε εύκολα βίντεο που έχετε εγγράψει στο iPad σας.

Πώς να φορτώσετε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Facebook μέσω φωτογραφιών:

Και αυτό είναι. Θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τη φωτογραφία στη ροή ειδήσεων όπως θα κάνατε οποιαδήποτε φωτογραφία που μεταφορτώσατε στο Facebook.

02 του 02

Πώς να φορτώσετε πολλές φωτογραφίες στο Facebook στο iPad σας

Πιστέψτε το ή όχι, είναι επίσης εύκολο να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες στο Facebook καθώς πρόκειται να μεταφορτώσετε μόνο μία φωτογραφία. Και μπορείτε να το κάνετε και στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Ένα πλεονέκτημα στη χρήση των φωτογραφιών για μεταφόρτωση εικόνων είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα τη φωτογραφία προτού τη μεταφορτώσετε. Το εργαλείο μαγικού ραβδιού της Apple μπορεί να κάνει θαύματα για να αναδείξει το χρώμα σε μια φωτογραφία.

  1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και επιλέξτε το άλμπουμ που περιέχει τις φωτογραφίες.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλής επιλογής επιλογής, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες. Απλώς αγγίξτε κάθε φωτογραφία που θέλετε να μεταφορτώσετε και στις φωτογραφίες που έχετε επιλέξει θα εμφανιστεί μπλε σημάδι επιλογής.
  4. Αφού επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να μεταφορτώσετε, πατήστε το κουμπί "Κοινή χρήση" στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  5. Το παράθυρο Share Sheet θα εμφανιστεί με πολλές επιλογές, όπως η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν και το email περιορίζεται σε μόλις 5 φωτογραφίες τη φορά. Επιλέξτε το Facebook για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.
  6. Η επόμενη οθόνη θα σας επιτρέψει να πληκτρολογήσετε ένα σχόλιο για τις φωτογραφίες πριν τις μεταφορτώσετε. Απλώς πατήστε το κουμπί Post στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου διαλόγου όταν είστε έτοιμοι να μεταφορτώσετε.

Μπορείτε επίσης να φορτώσετε φωτογραφίες στο Facebook

Φυσικά, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στην εφαρμογή "Φωτογραφίες" για να φορτώσετε μια εικόνα στο Facebook. Εάν είστε ήδη στην εφαρμογή Facebook, μπορείτε να πατήσετε απλά το κουμπί Φωτογραφία κάτω από το νέο πλαίσιο σχολίων στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό θα φέρει μια οθόνη επιλογής φωτογραφιών. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες. Και αν δυσκολεύεστε να καθορίσετε ποια φωτογραφία θέλετε να επιλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειροκίνητη κίνηση για μεγέθυνση σε μια φωτογραφία.

Η χρήση της εφαρμογής "Φωτογραφίες" είναι προτιμότερη όταν δεν κάνετε περιήγηση στο Facebook επειδή κάνει ευκολότερη την εύρεση της φωτογραφίας.

iPad Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να ξέρει