Πώς να χρησιμοποιήσετε το φλας Flash Player στο iPad

Ο Flash Player Flash Player είναι ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης ιστού και Flash player που σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο Flash και να αναπαράγετε παιχνίδια Flash στο iPad. Και επειδή το iPad δεν υποστηρίζει εγγενώς Flash, είναι ένας από τους λίγους τρόπους για να λειτουργήσει το Flash στο iPad σας.

Για να αναπαραγάγετε το Flash μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης, θα χρειαστεί να πατήσετε το πλήκτρο "Lightning bolt" στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό θέτει το πρόγραμμα περιήγησης σε λειτουργία Flash. Θα πρέπει να βάλετε το πρόγραμμα περιήγησης σε λειτουργία Flash πριν επισκεφθείτε τον ιστότοπο με Flash. Αυτό θα κρατήσει τη σελίδα για να σας ανακατευθύνει σε άλλη σελίδα αν εντοπίσει είστε σε ένα iPad.

Ένας που έχει το Flash που παίζει στο iPad σας, τα τρία κουμπιά στο πάνω μέρος της οθόνης καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της διασύνδεσης. Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να είναι σε λειτουργία αφής, που είναι το κουμπί με το δάχτυλο προς τα πάνω, λειτουργία ποντικιού, που είναι το κουμπί με το δείκτη του ποντικιού ή τη λειτουργία αρπαγής, που έχει ένα κουμπί με ένα χέρι που αρπάζει.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος πειραματισμός για να μάθετε ποια λειτουργία θα λειτουργήσει καλύτερα με το συγκεκριμένο Flash που παίζετε το πρόγραμμα περιήγησης. Για τα βίντεο και τους περισσότερους ιστότοπους, η προεπιλεγμένη λειτουργία αφής θα πρέπει να είναι καλή. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί σαν το κανονικό πρόγραμμα περιήγησης iPad, επιτρέποντάς σας να πατήσετε απλά τα κουμπιά και να σύρετε την οθόνη για να περιηγηθείτε.

Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν τη μετακίνηση σε λειτουργία ποντικιού. Αυτό σας επιτρέπει να χειρίζεστε έναν εικονικό δείκτη του ποντικιού στην οθόνη και πατήστε για να κάνετε κλικ στο ποντίκι. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι παρέχει η λειτουργία αφής.

Ο τρόπος αρπαγής έχει σχεδιαστεί για χειρισμό χαρτών ή για οποιοδήποτε Flash, όπου μπορείτε να σύρετε ένα μέρος της οθόνης για να το μετακινήσετε γύρω από την οθόνη. Αυτό απαιτείται επίσης για πολλά παιχνίδια.

Το κουμπί ρυθμίσεων θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης σε ένα συγκεκριμένο τύπο Flash: βίντεο, ιστό ή παιχνίδια. Εάν βρείτε το κείμενο στην οθόνη πολύ θολό, η λειτουργία web θα πρέπει να σας βοηθήσει να την καθαρίσετε. Η ρύθμιση εύρους ζώνης μπορεί να ρυθμιστεί αν εξακολουθείτε να βρίσκετε θολή οθόνη. Όσο υψηλότερη είναι η ρύθμιση εύρους ζώνης, τόσο περισσότερα δεδομένα μεταφέρονται, επομένως αυτή η ρύθμιση μπορεί να είναι σημαντική για όσους βρίσκονται σε ένα σχέδιο δεδομένων. Είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε το εύρος ζώνης έως 6 για παιχνίδια, περίπου 3 ή 4 για βίντεο και 1 ή 2 για το διαδίκτυο.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης ενός πληκτρολογίου παιχνιδιού. Το πληκτρολόγιο οθόνης στο iPad διαφέρει από ένα τυποποιημένο πληκτρολόγιο, καθώς το κλειδί δεν στέλνει συνεχώς το πληκτρολόγιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να αναπαράγετε τα περισσότερα παιχνίδια Flash που το χρησιμοποιούν. Το πληκτρολόγιο παιχνιδιού καταλαμβάνει πολύ λιγότερο από την οθόνη και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τα παιχνίδια Flash πολύ πιο εύκολο.