Ρύθμιση της τηλεόρασης και του συστήματος οικιακού κινηματογράφου για το Madness

Πώς να γιορτάσει σωστά το Madness στο σπίτι

Το March Madness για το 2018 είναι πλέον ιστορικό, καθώς οι Villanova Wildcats χτύπησαν τους Michigan Wolverines με σκορ 79 έως 62. Επιστρέψτε στη σελίδα αυτή στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου 2019, όταν οι Συμβουλές Εγκατάστασης TV και Home Theater θα ενημερωθούν για το Μάρτιο του 2019 Τουρνουά πρωταθλήματος πρωταθλήματος μπάσκετ NCAA.

Το March Madness δεν είναι επίσημη αργία, αλλά μπορεί να είναι και για τους φιλάθλους του Basketball. March Madness είναι το όνομα που δόθηκε στο σχεδόν ένα μήνα NCAA Μπάσκετ Πρωτάθλημα που κορυφώνεται με το Final Four match-ups.

Για το 2018, οι επιλογές των ομάδων θα γίνουν την Κυριακή 11 Μαρτίου, ενώ οι πρώτες αγώνες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13 Μαρτίου και θα συνεχιστούν μέχρι τον υπόλοιπο Μάρτιο (βλ. Το Final Four και το πρωτάθλημα θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου και 2 Απριλίου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

March Madness Στην τηλεόραση

Το σύνολο του τουρνουά θα μεταδοθεί μέσω διαφόρων πρατηρίων (CBS, TBS, TNT, TRU TV). Ελέγξτε τις τοπικές καταχωρίσεις για ενημερωμένες πληροφορίες. Οι καναδοί θεατές θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική κάλυψη του Μαρτίου Madness στην TSN. Οι εκπομπές θα είναι επίσης διαθέσιμες σε επιλεγμένες χώρες από το ESPN International (ελέγξτε το πρόγραμμα ESPN που εξυπηρετεί τη χώρα ή την περιοχή σας). Φυσικά, για να δείτε και να ακούσετε όλη τη δράση Madness Madness στο σπίτι, χρειάζεστε ένα σύστημα HDTV και σύστημα Home Cinema.

Λήψη των Αγώνων Τουρνουά

Βεβαιωθείτε ότι η κεραία, το καλώδιο ή το δορυφορικό κουτί λειτουργεί σωστά και ότι θα μπορείτε να λαμβάνετε το κανάλι στην περιοχή σας που εκπέμπει παιχνίδια Madness Madness. Αν σκοπεύετε να λάβετε τυχόν παιχνίδια Μαρτίου Madness μέσω κεραίας και πρέπει να πάρετε ένα, δείτε τις επιλογές μας . Επίσης, εάν είστε καλωδιακός ή δορυφορικός συνδρομητής, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία σας θα παρέχει πρόσβαση στα κανάλια που παρέχουν τυχόν παιχνίδια Mad Madness σε υψηλή ευκρίνεια. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με καλώδιο ή δορυφόρο, επικοινωνήστε με τον τοπικό φορέα παροχής υπηρεσιών.

Παρακολουθώντας τους αγώνες

Αν θέλετε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, χρειάζεστε τουλάχιστον HDTV. Εάν έχετε ήδη μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, είστε έτοιμοι. Εάν δεν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και θέλετε να αγοράσετε ένα χρόνο για το March Madness (ειδικά για το Final Four), ένα σετ επίπεδης οθόνης LCDLED / LCD ) είναι η πλέον προσιτή επιλογή, δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις Plasma δεν είναι πλέον (αλλά ίσως μπορείτε να βρείτε ένα χρησιμοποιημένο).

Μια άλλη επιλογή αγοράς τηλεόρασης που εξετάζει είναι μια τηλεόραση 4K Ultra HD . Αν και η Mad Madness δεν θα μεταδοθεί σε (ακόμη), μια τηλεόραση Ultra HD μπορεί να προσφέρει νέο ενθουσιασμό προβολής, καθώς αυτά τα σετ θα μετατρέψουν τις τυποποιημένες εκπομπές HD σε υψηλότερες λεπτομέρειες, ειδικά αν βλέπουν σε ένα σετ 55 ιντσών ή μεγαλύτερο, και κάθεστε σχετικά κοντά στην οθόνη. Οι τηλεοράσεις Ultra HD 4K είναι διαθέσιμες με τεχνολογία LED / LCD και OLED , αλλά έχετε κατά νου ότι οι τηλεοράσεις OLED είναι ακριβότερες σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μεγέθη οθόνης LED / LCD.

Ωστόσο, προσέξτε τις τηλεοράσεις με καμπύλες οθόνες . Φαίνονται κομψά, αλλά έχετε κατά νου ότι εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα, οι άνθρωποι που κάθονται στα πλάγια μπορεί να μην έχουν πλήρη εικόνα για όλη τη δράση. Επίσης, είναι πολύ ευαίσθητα στις αντανακλάσεις του φωτός - οπότε αν έχετε λαμπτήρες ή άλλες πηγές φωτός που λάμπουν προς την οθόνη, ίσως θελήσετε να τις απενεργοποιήσετε. Για να το πούμε απλά, εκτός από την ελκυστικότητα μιας καμπύλης οθόνης, τέτοιες τηλεοράσεις δεν προσφέρουν σημαντικά οφέλη σε σχέση με τα επίπεδη ξαδέλφια τους.

Ακρόαση Αγώνες τουρνουά

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία ήχου για το March Madness, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πάτε.

Τι να κάνετε εάν δεν διαθέτετε εξωτερικό σύστημα ήχου

Εάν δεν διαθέτετε σύστημα οικιακού κινηματογράφου για να συμπληρώσετε την τηλεόρασή σας, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου all-in-one , ηχοσύστημα ή στο τηλεοπτικό σύστημα ήχου .

Τέλος, αν ξεκινάτε απόλυτα από την αρχή και πρέπει να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε ένα σύστημα τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου εγκαίρως για το March Madness, ανατρέξτε σε μερικές χρήσιμες συμβουλές .

Streaming και ραδιόφωνο

Εκτός από τα παραδοσιακά κανάλια εκπομπής, καλωδιακής και δορυφορικής, όταν δεν είστε στο σπίτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιλογές ροής που είναι διαθέσιμες για iPad / iPhone, Android, Windows 8/10 υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, Amazon, Roku και συσκευές Xbox. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε το March Madness Live, καθώς και το Mobile Madness Mobile Apps.

Απολαύστε την προβολή τηλεόρασης Mad Madness ή την εμπειρία Radio / Streaming! Μπορεί η αγαπημένη σας ομάδα να κερδίσει.