Οι πιο αυτοκόλλητες, πιο χίλιες, πιο εθιστικές τοποθεσίες στον ιστό

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που θα σας πιπιλίσουν

Αυτοί οι ιστότοποι είναι εμπνευσμένοι, συγκλονιστικοί και περίεργοι. Είναι ισχυρά παραδείγματα για το πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι το World Wide Web. Το ανθρώπινο επίτευγμα, η ανθρώπινη ακαελία, οι εμπνευσμένες ιστορίες συμπόνιας και θάρρους και οι τρομακτικές ιστορίες των τρομερών εγκλημάτων εκπροσωπούνται εδώ.

Καθώς βλέπετε την παρακάτω λίστα αλλαγής, θυμηθείτε ότι το " SFW " σημαίνει " Safe for Work ", όπου οι χώροι έχουν καθαρό περιεχόμενο κατάλληλο για τους περισσότερους θεατές. Ωστόσο, προειδοποιήστε: εκτός αν ο παρακάτω ιστότοπος είναι ρητά επισημασμένος ως SFW, πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν το ανοίξετε.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο για να σας προτείνουμε αυτήν τη λίστα που αλλάζει συνεχώς: υποβάλετε εδώ τον αγαπημένο σας εθιστικό ιστότοπο ...

01 από 26

Διασκεδάστε

Distractify.com

SFW: Το Distractify.com είναι για το ανθρώπινο συναίσθημα. Αυτές οι ιογενείς ιστορίες είναι επιλεγμένες από τους συντάκτες επειδή επηρεάζουν με κάποιο τρόπο την ανθρώπινη κατάσταση. Φωτογραφία που θα σβήσει το μυαλό σου. Ζωικά ατυχήματα για το πώς να αυξήσουν τα παιδιά σας με ασφαλέστερο τρόπο. Συμβουλές για τη βελτίωση της σχέσης σας με το σκυλί σας. Το απόλυτα συναρπαστικό και εθιστικό περιεχόμενο γεμίζει τις σελίδες του Distractify!

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Distractify here Περισσότερα »

02 από 26

Λίστα

Listverse: σοκαριστικές και εμπνευσμένες ιστορίες για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Listverse.com

SFW: Το Listverse είναι μια συλλογή 2500+ πολύτιμων λίθων της ανθρώπινης γνώσης, που παρουσιάζονται σε μορφή λίστας. Το νοσηρό και μακάβριο, το σοκαριστικό και το τρομακτικό, το εμπνευσμένο και το ενθουσιώδες: αυτοί οι κατάλογοι trivia είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Το περιεχόμενο είναι ασφαλές για προβολή στην εργασία, οπότε σίγουρα μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση URL με τους συναδέλφους σας.

Επισκεφθείτε τον κατάλογο εδώ Περισσότερα »

03 από 26

Η κυπαρίσσι

KCCO !.

Εν μέρει SFW: Το Chive είναι ένας ιστοχώρος ιστολογίων με φωτογραφίες, βίντεο και ενδιαφέρουσες συνδέσεις που αναδεικνύουν περίεργες και περίεργες ιστορίες σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ένας χώρος για προκλητικές φωτογραφίες σώματος για νέους που επιθυμούν να φέσουν σε απευθείας σύνδεση. Η περιέργεια και η νεανική έκκληση του δικτυακού τόπου The Chive έχει συγκεντρώσει μια τεράστια λατρεία στο Διαδίκτυο και εκατομμύρια αναγνώστες παντού επισκέπτονται το The Chive κάθε μέρα για να πάρουν την καθημερινή δόση γέλιου και χαμόγελου.

Επισκεφθείτε το The Chive εδώ Περισσότερα »

04 από 26

WonderHowTo.com

WonderHowTo.com: ένας πολύ εθιστικός ιστότοπος.

SFW: Πώς να αναπνεύσει φωτιά. Πώς να φλερτάρετε σαν επαγγελματίας. Πώς να κόψετε μια μπιμπερό στο μισό. Πώς να πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια πόρνη και έναν αστυνομικό μυστικό. Πώς να κλέψει ένα ρεκόρ Guinness για δωρεάν ρίψη. Πώς να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε θωρακισμένη δεξαμενή. Πώς να δημιουργήσετε μια φλόγα Zippo. Πώς να ανιχνεύσετε πυρηνικά όπλα. Το WonderHowTo.com είναι ένας νόστιμος μπουφές μηχανικής, εφευρετικότητας και περιέργειας. Συντελεστής εθισμού = 5/5

Επισκεφθείτε το WonderHowTo εδώ Περισσότερα »

05 από 26

Upworthy.com

Upworthy.com: περιεχόμενο ιών που θα σας εμπνεύσει. Upworthy.com

Το SFW: Ανήκει σε μια αποστολή διάδοσης σημαντικού ιικού περιεχομένου . Κανένας ανόητος μεθυσμένος τύπος που σερφάρει στις διαδρομές του ... Αξιόπιστες είναι για την πρόοδο στην επιστήμη, την πολιτιστική ανοχή, την ανθρώπινη κατανόηση και τις νόμιμες σχέσεις. Ένα αληθινό κόσμημα στο World Wide Web : Το Upworthy αξίζει σίγουρα 30 λεπτά από το χρόνο σας!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Αξιολογήστε εδώ Περισσότερα »

06 από 26

Ιογενής Nova

Viralnova.com: εξαιρετικές ιστορίες, συγκεντρωμένες σε ένα μέρος για την ευχαρίστησή σας! Viralnova.com

SFW: Το υποβλητικό όνομα λέει όλα: ιικό περιεχόμενο που εκρήγνυται στην οθόνη σας! Το ViralNova.com είναι μια συνάθροιση εξαιρετικών ιστοριών που ελέγχονται καθημερινά από το Web και παρουσιάζονται σε μορφή φιλική προς το περιηγητή. Με άφθονα γραφικά, αυτός ο ιστότοπος είναι εγγυημένος για να σας πιπίσει για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Επισκεφθείτε το Viral Nova εδώ Περισσότερα »

07 από 26

Sploid: Νέα από το Μέλλον

Sploid blog στο Gizmodo. Sploid.Gizmodo.com

SFW: Το Sploid είναι ένα περίεργο ειδησεογραφικό blog και ενδιαφέρον για τον τρόπο ζωής που έχει εκπληκτική επιστήμη και φύση. Παρακολουθήστε βιντεοκασέτα των ανωμαλιών των σουρεαλιστικών καιρικών συνθηκών, των ανθρωπίνων επιτευγμάτων που αψηφούν τη βαρύτητα και των εκπληκτικών gadgets και των επιστημονικών θαυμάτων. Το Sploid είναι απολύτως μια μαγευτική οπτική εμπειρία!

Επισκεφθείτε το Sploid εδώ Περισσότερα »

08 από 26

F *** MyLife

Εν μέρει SFW: Νομίζεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Εδώ είναι χιλιάδες χρήστες που μοιράζονται φοβερά ανέκδοτα και προσωπικό εξαερισμό. Πώς ένας φίλος κατέστρεψε την ημέρα κάποιου ή πώς ένας δάσκαλος συνθλίβει την εκτίμηση ενός νεαρού ατόμου. πώς ο μηχανικός αφαίρεσε κάποιον σε μια εργασία επισκευής ή πώς ένα όμορφο κορίτσι κατέστρεψε την αυτο-ιδέα ενός ατόμου. Οικτρός? Ναί. Εθισμένος για να διαβάσετε αυτά τα πράγματα; Απολύτως.

Επισκεφθείτε το FmyLife εδώ Περισσότερα »

09 από 26

2Leep: Το καλύτερο Hub για Bizarre News

NSFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι εθισμένος με κεφαλαία "A". 2Leep ξεχωρίζει γιατί είναι ένα κέντρο χιλιάδων συναρπαστικών blogs και συλλογών φωτογραφιών από όλο τον κόσμο. Δείτε τα βίντεο των φορτηγών που ανυψώνονται από τον άνεμο. Δείτε παράξενα έπιπλα και κομμωτήρια. Δείτε το σπιτικό batmobile του Bob Dullam. Δείτε τα χειρότερα διασημότερα δίδυμα όλων των εποχών. Το περιεχόμενο είναι τόσο δυναμικό στο 2Leep, θα θελήσετε να επισκεφθείτε δύο φορές την ημέρα για να δείτε τις ενημερώσεις. Συντελεστής εξάρτησης: 6/5

Επισκεφθείτε 2Δείτε εδώ Περισσότερα »

10 από 26

Facebook

(Εν μέρει SFW) Είτε παίρνετε αναρροφημένοι σε Farmville και Mafia Wars, ή αν θέλετε απλώς να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, το Facebook θα κάψει ώρες του χρόνου σας. Δείτε το αστείο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον παλιό σας φίλο του σχολείου. Σχολιάστε τις φωτογραφίες του νέου φορτηγού Volkswagen του Jeff. Ανατρέξτε στην τρέχουσα ανάρτηση του φίλου σας στην Φλόριντα.

Γραφείο προειδοποίηση: ενώ το περιεχόμενο του Facebook είναι σε μεγάλο βαθμό καλοήθη, οι περισσότεροι εργοδότες θα κρύβονται βλέποντας αυτό στην οθόνη σας στη δουλειά. Το Facebooking συνδέεται με ώρες και ώρες απόσπασης του χρόνου, να προειδοποιούνται!

Επισκεφθείτε το Facebook εδώ Περισσότερα »

11 από 26

Urlesque: Εκθέτοντας τα κομμάτια του Ιστού

NSFW: κατά δημοτικότητα, το Urlesque είναι ένας από τους κορυφαίους συνθέτες για περίεργο και περίεργο περιεχόμενο. Λίγο όπως το Fark και το 2Leep.com, αυτός ο ιστότοπος συγκεντρώνει εκατοντάδες παράξενες συνδέσεις σε έναν ιστότοπο για βολική περιήγηση. Αυτό που κάνει την Urlesque ξεχωριστή είναι οι προσπάθειες σύνταξης πίσω από τις σκηνές: αυτοί οι λαοί κοσκινίζουν μέσα από πασσάλους των drivel για να επιλέξουν μόνο εκείνες τις συνδέσεις που έχουν πραγματικά τη μέγιστη παγκόσμια έκκληση. Δείτε τα πιο εικονικά βίντεο του Διαδικτύου όλων των εποχών, το αλεξίπτωτο με καγιάκ, τις φάρσες πορτραίτας, τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια χόρτου, σπιτικά hovercrafts, ραπ μουσική bar mitzvah, ολόκληρο το γραφείο που χτυπάει στο Harvey Danger και το διάσημο Roomba- ιππασία γάτα.

Επισκεφθείτε το Urlesque.com εδώ Περισσότερα »

12 από 26

eBay: Η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο

(Κάπως SFW) eBay είναι πραγματικά η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Πρόκειται για την εξέλιξη της σύγχρονης αγοράς ψύλλων, με τους ελέγχους ασφάλειας και πληρωμών του 21ου αιώνα. Οι παραδοσιακοί ανταγωνιστικοί πλειστηριασμοί αποτελούν περίπου το 65% των συναλλαγών του eBay, αλλά μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε απευθείας αγορές με τις επιλογές "Αγοράστε τώρα" και "Κάντε μια προσφορά". Εκατομμύρια δολάρια πραγματοποιούν συναλλαγές σε eBay κάθε μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν ακόμη και το eBay που πωλούν την πλήρη καριέρα τους. Αν σας αρέσει το eBay, θα αγαπήσετε το eBay. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: εάν έχετε μια εθιστική προσωπικότητα αγορών, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να αποστραγγίσει γρήγορα τα οικονομικά σας.

Επισκεφθείτε το eBay εδώ Περισσότερα »

13 από 26

Άνθρωποι της Walmart

NSFW: Όχι, δεν είναι ηθοποιοί ή κλόουν. Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι που έχουν συλληφθεί σε ειλικρινείς φωτογραφίες στο τοπικό κατάστημα της Walmart. Οι επιλογές στη μόδα και τον τρόπο ζωής είναι απολύτως συγκλονιστικές, και αυτός ο ιστότοπος έχει συγκεντρώσει πολύ αμφιλεγόμενη προσοχή επειδή φέρεται να μεταδίδει ανθρώπους. Αλλά, αλήθεια να ειπωθεί: αυτός ο ιστότοπος είναι ένας εθισμός για εκατομμύρια θεατές. Ελάτε να δείτε τι είναι η φασαρία, και αποφασίστε μόνοι σας.

Επισκεφθείτε το PeopleofWalmart εδώ Περισσότερα »

14 από 26

Fail Blog

Κάπως SFW: Το "Schadenfreude" είναι η γερμανική λέξη για "την απόλαυση της χαράς από την ατυχία των άλλων". Το FailBlog παραδίδει το schadenfreude στις χονδρικές παραγγελίες! Αυτό το ιστολόγιο φωτογραφιών και βίντεο συλλαμβάνει μερικά από τα πιο τραγικά ανθρώπινα λάθη που θα δείτε ποτέ. Εδώ θα βρείτε τρομακτικά παραδείγματα σφαλμάτων στάθμευσης αυτοκινήτων, ατυχημάτων στον αθλητισμό, διαφήμιση faux pas, κακές επιλογές ένδυσης και παράλογες ανθρώπινες εφευρέσεις. Όπως πολλοί από τους εθιστικούς ιστότοπους αυτής της λίστας: δεν υπάρχουν ειδικά εφέ ή επαγγελματικοί ηθοποιοί που εμπλέκονται: απλώς οι τακτικοί καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν απολύτως απατηλές πράξεις. Εθισμός: 5/5

Επισκεφθείτε το Failblog εδώ Περισσότερα »

15 από 26

Overstock.com

SFW: Το Overstock.com είναι για ψώνια υψηλών προδιαγραφών. Ως κέντρο εκκαθάρισης τρίτου μέρους, το Overstock βοηθά τους λιανοπωλητές να εκφορτώσουν ένα πλεόνασμα εμπορικού σήματος και σχεδιαστές καταναλωτικών ειδών. DKNY ρούχα, κάμερες Samsung, λέσχες γκολφ Callaway, ρολόγια Tag Heuer, παπούτσια Nine West, κλινοσκεπάσματα αφρού μνήμης, κοστούμια ανδρικά Vincenzi, εργαλεία σχεδιασμού για κατοικίδια ζώα ... ορισμένα απολύτως όμορφα προϊόντα είναι διαθέσιμα εδώ, συχνά για λιγότερο από 50% τιμή.

Επισκεφθείτε το Overstock εδώ Περισσότερα »

16 από 26

Εκεί: το έχω διορθώσει!

SFW: Το "Kludging" αφορά την κακή συγκέντρωση μιας λύσης σε ένα πρόβλημα. Στην περίπτωση του ThereIfixedIt.com, μιλάμε για να πείσουμε τη δέκατη δύναμη! Δείτε μερικά παράξενα παραδείγματα για το πώς να διορθώσετε το σύστημα διεύθυνσης αυτοκινήτου, προβλήματα τουαλέτας και ανακαινίσεις στο σπίτι. Αυτές δεν είναι εικόνες φωτοσύνθεσης ... κάθε υποβολή εδώ είναι μια ειλικρινή φωτογραφία πραγματικών DIY εφιάλτες. Αυτός ο ιστότοπος ασφαλούς εργασίας είναι εγγυημένος για τα καυτά χτυπήματα και θα μπορούσατε να το δείξετε στον προϊστάμενό σας και να γελάσετε μαζί σας.

Επίσκεψη ThereIfixedIt εδώ Περισσότερα »

17 από 26

Απόγνωση: Δημογραφικές αφίσες

SFW: Εδώ είναι ο σαρκασμός και ο κυνισμός, που έγιναν όμορφα . Ως αντίθεση στις αφίσες με κινητήρια δύναμη, η Despair.com παίρνει την εμπνευσμένη φωτογραφία και τις λεζάντες με αρνητικά και κυνικά συνθήματα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και εγγυάται γέλιο σε γραφεία παντού. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε αυτό το site στους συναδέλφους του γραφείου σας.

Επισκεφθείτε το Despair.com εδώ Περισσότερα »

18 από 26

Fark: Ο παράξενος συνάδελφος ειδήσεων

SFW: Ο Fark είναι ένας συνθέτης για παράξενα και περίεργα νέα. Αυτό σημαίνει ότι: αμέτρητες και ασυνήθιστες ειδήσεις από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε αυτή την ιστοσελίδα για γρήγορη περιήγηση. Διαβάστε για τα καγκουρό που έκαναν μάχες για κλόουν, την κατάρτιση ευαισθητοποίησης σταυροφόρα για τους αστυνομικούς, τις επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν χρήματα προσφέροντας δωρεάν λεωφορεία, γυμνοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, άστεγοι που γίνονται διάσημοι σεφ, ληστές που απευθύνονται σε διασημότητες, κοτόπουλα που υιοθετούν κουτάβια. Παράξενος? Ναί. Εθιστική; Καλύτερα να το πιστέψεις...

Επισκεφθείτε τον Fark εδώ Περισσότερα »

19 από 26

TruuConfessions.com

Εν μέρει SFW: Μερικοί άνθρωποι πρέπει απλά να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους στον κόσμο. Κρυμμένοι φόβοι, καταπιεσμένο μίσος, βρώμικα μυστικά, ενοχλητικές στιγμές faux pas, συντριπτική ενοχή ... θα πάρετε όλο αυτό το χυμό και περισσότερο στο TruuConfessions.com. Συγκλονιστικός, θλιβερός, τρομακτικός ... ναι. Είναι επίσης πολύ εθιστικό για να διαβάσετε αυτές τις δημόσιες ομολογίες. Είχατε την καθημερινή σας βοήθεια των νευρώνων σήμερα;

Επισκεφθείτε το TruuConfessions εδώ Περισσότερα »

20 από 26

Χαριτωμένη υπερφόρτωση

SFW: Ακόμα κι αν δεν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, θα απολαύσετε αυτόν τον ιστότοπο. Το Cuteoverload.com είναι ένα blog φωτογραφιών των φωτογραφιών και των βίντεο που έχουν υποβληθεί από τον χρήστη. Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε τις αξιολάτρευτες και προσφιλές ιδιότητες των τετράποδων και των μελών της οικογένειάς μας. Είτε είστε μαλακός στην καρδιά ή ένας σκληρός άντρας macho, είστε εγγυημένοι για να πάρετε την καθημερινή σας δόση "awwwwwwww" σε αυτό το εθιστικό φωτογραφία ιστοσελίδα.

Επισκεφθείτε το Cutoverload εδώ Περισσότερα »

21 από 26

FaFaRAZZI: Πολιτισμός ποπ που γίνεται σε ένα παιχνίδι

SFW: Ξεχάστε το φανταστικό μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο και το χόκεϊ. Αν σας αρέσει η ποπ κουλτούρα και απολαύστε τις διασημότητες στις ειδήσεις, τότε θα απολαύσετε απολύτως το FaFaRAZZI.com. Βαθμολογία για κάθε φορά που ο Tiger Woods απολογείται στην τηλεόραση. Προωθήστε την ομάδα σας κάθε φορά που το Next Top Model της Αμερικής εξαλείφει έναν διαγωνιζόμενο. Επιλέξτε τον νικητή της Lady Gaga εναντίον της Rihanna. Φίνος!

Επισκεφθείτε το FaFaRAZZI εδώ Περισσότερα »

22 από 26

Συνολικά μοιάζει με ...

Οι οπτικοί άνθρωποι θα αγαπήσουν απόλυτα αυτό. Τυχαίες συλλογές εικόνων από όλο τον κόσμο: δέντρα που μοιάζουν με τηλέφωνα, λαχανικά που μοιάζουν με ανθρώπους, γαρύγγες που μοιάζουν με κατοικίδια ζώα, διασημότητες που μοιάζουν με τον ξάδελφό σας. Υποβάλετε τη δική σας, αν σας αρέσει. Τουλάχιστον: θα γοητευτείτε από μερικούς από τους περίεργους συνδυασμούς σε αυτό το blog φωτογραφιών .

Επισκεφθείτε το TotallyLooksLike εδώ Περισσότερα »

23 από 26

Sh * tBrix.com: Φωτογραφίες παζλ και παράξενα φαινόμενα

Σίγουρα δεν είναι ασφαλές για δουλειά, sh * tbrix.com είναι ένα blog φωτογραφίας όπου οι χρήστες σχολιάζουν αυτό που βλέπουν στις εικόνες. Δύο πράγματα πραγματικά κάνουν αυτό το site εθιστικό: 1) οι φωτογραφίες από μόνοι τους περιέχουν σκοτεινό περιεχόμενο που είναι συχνά δύσκολο να διακρίνει. 2) οι χρήστες κάνουν κάποια πραγματικά περίεργα σχόλια για κάθε φωτογραφία. Το περιεχόμενο είναι συνήθως πολύ ενήλικες, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το περιβάλλον σας πριν επισκεφθείτε εδώ. Αλλά μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε αυτή την παράξενη και παράξενη περιοχή.

Επισκεφθείτε το sh * tbrix εδώ Περισσότερα »

24 από 26

Top Wall Wallpaper

SFW: Όλοι αγαπούν την ταπετσαρία για την οθόνη τους. Είτε έχετε μια κανονική είτε μια ευρεία οθόνη, θα απολαύσετε απόλυτα τα γραφικά στην Wall Top Wallpaper / Dow Wallpaper. Ταινίες, έργα τέχνης, χαριτωμένα ζώα, ατμόλουπες γυναίκες, ακριβά σπορ αυτοκίνητα, σκηνές φύσης ... θα πρέπει να βρεις κάτι που σου αρέσει σε αυτό το site.

Επισκεφθείτε τα Top Walls εδώ Περισσότερα »

25 από 26

PopCap Δωρεάν online παιχνίδια

SFW: (καλά, ως ασφαλές για εργασία ως ιστότοπος παιχνιδιών μπορεί να είναι). Το PopCap προσφέρει σήμερα μερικά από τα πιο εθιστικά δωρεάν παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Πολλά από αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν παιχνίδι αργής κίνησης, όπου μπορείτε να σταματήσετε το παιχνίδι για να συνεχίσετε να κάνετε άλλα πράγματα (όπως η καθημερινή σας δουλειά). Τα φαβορί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως το Bejeweled, το Zuma, το Bookworm, το Pixelus, το Atomica και το Insaniquarium, θα κρατήσουν τα περισσότερα άτομα κατειλημένα για ώρες κάθε φορά. Τα φορτία διασκέδασης και η τιμή είναι τέλεια.

Επισκεφθείτε τα παιχνίδια PopCap εδώ Περισσότερα »

26 από 26

YouTube: "Σχετικά βίντεο"

SFW: Δεν είναι απλά ότι αυτά τα ερασιτεχνικά βίντεο είναι πολύ συναρπαστικά ... είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες από αυτά που συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξεκινήσετε να περιηγείστε στη στήλη "σχετικά βίντεο" στα δεξιά του κάθε κλιπ, θα γαντζωθείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε "κριτικές αυτοκινήτων Honda CRV", και πολύ σύντομα, μπορείτε να περιηγηθείτε στα σχόλια των αυτοκινήτων όλων των ανταγωνιστών της. Ακόμη καλύτερα: αναζήτηση για "μιλώντας σκυλιά" ή "Einstein Genius Bird" και θα γελούν για ώρες. Συντελεστής εξάρτησης: 5/5

Επισκεφθείτε το YouTube εδώ