Επιλέγοντας μια ιστοσελίδα για το Blog σας βίντεο

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το βίντεό σας βίντεο σε έναν ιστότοπο, θα βρείτε πολλά δωρεάν και πληρωμένα sites για να διαλέξετε. Ο ιστότοπος που επιλέγετε καθορίζεται από τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας για το blog, όπως το αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιο και εάν πρόκειται για ένα blog μόνο για βίντεο ή θέλετε να προσθέσετε κείμενο και φωτογραφίες. Οι περισσότεροι ιστότοποι παρέχουν αναλυτικά στοιχεία και έχουν μια εφαρμογή για κινητά ή βελτιστοποιημένη έκδοση για κινητές συσκευές, αλλά αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, επιβεβαιώστε το με τον κεντρικό υπολογιστή σας.

Βίντεο ή Host μόνο για βίντεο

Αν σκοπεύετε να δημοσιεύσετε μόνο βίντεο, ο ιστοτόπος του ιστολογίου του βίντεο μπορεί να είναι τόσο απλός όσο ένα κανάλι YouTube ή ένα κανάλι Vimeo, στο οποίο προβάλλετε βίντεο που δημιουργείτε μαζί με βίντεο που σας αρέσουν και τα οποία έχουν ανεβάσει άλλοι.

Πολλοί οικοδεσπότες του ιστολογίου μοιράζονται βίντεο στις ιστοσελίδες τους συνδέοντας με ένα υπάρχον βίντεο που δημοσιεύεται στο YouTube, Vimeo ή σε άλλο οικοδεσπότη βίντεο, έτσι μπορείτε να θελήσετε ή να χρειαστείτε ένα λογαριασμό στο YouTube ή σε παρόμοιο ιστότοπο, ακόμη και αν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε ένα blog που περιλαμβάνει κείμενο και άλλα χαρακτηριστικά με διαφορετικό πάροχο.

Η δημιουργία ενός ιστολογίου βίντεο στο YouTube ή στο Vimeo είναι απλή. Και οι δύο ιστότοποι σας ζητούν να δώσετε βασικές πληροφορίες για τη δημιουργία ενός λογαριασμού, να δώσετε οδηγίες για τις μεταφορτώσεις βίντεο, να σας ζητήσουμε να προσθέσετε τίτλους, ετικέτες, λεζάντες και περιγραφές για το SEO και να δώσετε χαρακτηριστικά προσαρμογής για να προσαρμόσετε τη σελίδα σας. Η δημιουργία λογαριασμού YouTube είναι δωρεάν. Το Vimeo προσφέρει πολλά πακέτα φιλοξενίας, ένα από τα οποία είναι δωρεάν.

Blogging ιστοσελίδες με υποστήριξη βίντεο

Εάν σχεδιάζετε να συμπεριλάβετε κείμενο και φωτογραφίες στο ιστολόγιο βίντεο, θα θέλετε έναν παραδοσιακό πάροχο blogging που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε ή να συνδέσετε βίντεο. Οι πάροχοι ιστολογίου site έρχονται και πηγαίνουν, αλλά εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες blogging, οι οποίες έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

WordPress

Το Wordpress είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές εργαλείο blogging στον ιστό και έχει εκατομμύρια χρήστες. Δημιουργήστε ένα blog, μια ιστοσελίδα ή ένα συνδυασμό των δύο και επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η περιοχή, όπως:

Το Wordpress διαθέτει αρκετά πακέτα, ένα από τα οποία είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα πακέτο υψηλής ποιότητας για να φιλοξενήσετε βίντεο.

Weebly

Η Weebly εγκαινιάστηκε για να προσφέρει ένα χώρο στους χρήστες χωρίς τεχνική εμπειρία για να δημιουργήσουν ένα υψηλής ποιότητας ιστολόγιο ή ιστοτόπο χρησιμοποιώντας τον κατασκευαστή ιστότοπων drag-and-drop της Weebly. Εκατομμύρια χρήστες απολαμβάνουν το πλούσιο σε χαρακτηριστικά περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει:

Το Weebly διαθέτει αρκετά πακέτα, ένα από τα οποία είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα πακέτο pro για φιλοξενία βίντεο.

Μεσαίο

Μεταξύ άλλων, το Medium είναι μια πλατφόρμα blogging, όπου είναι εύκολο να ενσωματώσετε φωτογραφίες, ήχο και βίντεο στις αναρτήσεις σας. Προσφέροντας τόσο έναν ιστότοπο όσο και μια εφαρμογή για κινητές συσκευές, το Medium είναι ένα cross-platform, ελαφρώς χαοτικό αλλά όμορφο μέρος για να φτιάξεις ένα blog. Επιπλέον:

Blogger

Μία από τις παλαιότερες πλατφόρμες blogging, το Blogger της Google εξακολουθεί να λειτουργεί με εκατομμύρια επισκέπτες. Το Blogger παρέχει πρότυπα, αν και όχι τόσο πολλά - ή όσο προσαρμόσιμα - όπως και άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, η υπηρεσία είναι δωρεάν, σταθερή και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με βίντεο στο YouTube ή να δέχονται μεταφορτώσεις βίντεο .

Αναρτήθηκε

Τα blogs που δημοσιεύονται στο Posthaven προορίζονται να ζήσουν για πάντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία δίνει μεγάλη προτεραιότητα στη διατήρηση των θέσεων των πελατών για χρόνια. Ο ιστότοπος λειτουργεί πολύ καλά με κείμενο, φωτογραφίες, πλήρη γκαλερί φωτογραφιών, ήχο και βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να:

Τα μεταφορτωμένα τέλη χρεώνουν μια μικρή μηνιαία χρέωση.

Squarespace

Το Squarespace φιλοξενεί ιστοσελίδες που βασίζονται σε πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα, πολλά από τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για την υποστήριξη βίντεο. Η κατασκευή του ιστότοπού σας και η διευθέτηση του περιεχομένου του είναι εύκολη. Μια εφαρμογή για κινητές συσκευές iOS και Android φέρνει τα blogs του Squarespace στο πλήθος των χρηστών.