Έλεγχος των ρυθμίσεων απορρήτου των μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το μόνο που χρειάζεται να δημοσιεύσετε στο Facebook είναι ένας τρόπος να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - και μυστική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φόρτωσης στο Facebook , φυσικά.

Ενώ μπορείτε να βάλετε λέξεις στο θέμα και το μήνυμα και να επισυνάψετε φωτογραφίες ή βίντεο στο μήνυμα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν έχει κανένα πεδίο για να καθορίσετε τις πολύ σημαντικές ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Τι γίνεται αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν δημοσιεύετε την εικόνα του εαυτού σας που καλύπτεται από ένα παχύ αδιάβροχο και τα μαλλιά που βρέχονται υγρό μπροστά σε μια παλιά σιδηροδρομική αποθήκη στην οποία μπορεί κανείς, μέσα από την πτωτική πορεία, να κάνει μόλις τις λέξεις "SANTA SUSANNA "για να δει όλος ο κόσμος; Ποτέ δεν βρέχει στην Καλιφόρνια.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να καθορίσετε ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων για τις προεπιλεγμένες επιλογές του Facebook, ώστε να ισχύουν για αυτά που στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μπορούν να οριστούν στο δρόμο ή, με πιο λεπτομερή έλεγχο, στην επιφάνεια εργασίας και να επιτρέψουν μόνο στους φίλους την πρόσβαση, για παράδειγμα, ή να περιορίσουν τις μεταφορτώσεις στον εαυτό σας μέχρι να κάνετε το ορατό ευρύτερα.

Ελέγξτε την ιδιωτικότητα των μηνυμάτων και των φωτογραφιών που έχουν σταλεί στο Facebook με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Για να ορίσετε το προεπιλεγμένο απόρρητο για ενημερώσεις στο Facebook, φωτογραφίες και βίντεο που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια κινητή συσκευή:

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων απορρήτου για αναρτήσεις και αποστολές που μοιράζονται χωρίς συγκεκριμένες οδηγίες απορρήτου (αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα) στην έκδοση desktop του Facebook:

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook ισχύουν για όλο το περιεχόμενο που προσθέτετε χωρίς να ορίσετε ξεχωριστές επιλογές - όταν στέλνετε ενημερώσεις, φωτογραφίες ή βίντεο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , για παράδειγμα.

(Ενημέρωση Μαΐου 2012)