Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest στη σελίδα Fan του Facebook

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest στη σελίδα fan του οργανισμού σας στο Facebook. μέσω iFrame, μέσω εφαρμογών προγραμματιστών Facebook και Woobox. Όλα αυτά έχουν διαφορετική εμφάνιση, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα εξεταστικά χαρακτηριστικά του καθενός μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε την καρτέλα Pinterest.

Πρώτον, πρέπει να έχετε λογαριασμό Pinterest. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Pinterest εδώ είναι ένα αστάρι για το τι Pinterest είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Για να εγκαταστήσετε μια καρτέλα Facebook Pinterest, πρέπει να χρησιμοποιείτε το Facebook ως τον εαυτό σας όσο περιηγείστε στην εφαρμογή, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε στο προφίλ σας και όχι στη σελίδα στην οποία θέλετε να προσθέσετε τις καρτέλες.

Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest μέσω του Host iframe

  1. Για να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest στη σελίδα σας στο Facebook χρησιμοποιώντας ένα iFrame host, πρώτα, μεταβείτε στο https://apps.facebook.com/iframehost/ και εντοπίστε το κουμπί "Install Page Tab".
  2. Μετά την εύρεση του κουμπιού, επιλέξτε τη σελίδα ή τις σελίδες ανεμιστήρα στο Facebook για την οποία θέλετε να εμφανίζεται η καρτέλα Pinterest.
  3. Μόλις γίνει η λήψη της καρτέλας, μπορείτε να μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής υποδοχής και να πατήσετε "επιτρέψτε", η οποία θα εξουσιοδοτήσει πλήρως την εφαρμογή και θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε την καρτέλα Pinterest.
  4. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της καρτέλας σας (αν το επιθυμείτε) και να προσαρμόσετε το γραφικό και η βασική εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: εάν θέλετε να εμφανίσετε μόνο μία ή δύο πλακέτες, θα πρέπει να διαχωρίσετε τους συνδέσμους από τη σύνδεση σε ολόκληρο το λογαριασμό Pinterest. Αν δεν ρυθμίσετε το ύψος των εικονοστοιχείων, θα έχετε μια μπάρα κύλισης προς τα δεξιά και δεν θα εμφανίζονται όλες οι Pinboards σας με την πρώτη ματιά.

Πλεονεκτήματα της προσθήκης μιας καρτέλας Pinterest μέσω του iFrame Host

Για την κατανόηση του υπολογιστή, αυτή η εφαρμογή είναι ελκυστική, επειδή είναι δωρεάν και μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος, την εφαρμογή "εμφάνισης" της εφαρμογής Pinterest και τι ονομάζετε την καρτέλα / κουμπί σας.

Μειονεκτήματα προσθήκης καρτέλας Pinterest μέσω iFrame Host

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα είναι ένα στο ίδιο - όσο προσαρμόσιμος είναι το iFrame, δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη και είναι δύσκολο να κατακτηθεί για τους βασικούς χρήστες υπολογιστών εκεί έξω. Επίσης, το iFrame δεν προσαρμόζει αυτόματα το ύψος, επομένως θα έχετε μια επιλογή κύλισης μέχρι να μπείτε μέσα και να αλλάξετε το ύψος των pixel για να επιτρέψετε ένα μεγαλύτερο αρχικό "παράθυρο" ή "εμφάνιση" των πινακίδων Pinterest.

Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest μέσω του Facebook Developer Application

  1. Μεταβείτε στο εργαλείο εγκατάστασης της Εφαρμογής για προγραμματιστές Facebook.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία νέας εφαρμογής", η οποία βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας. Εάν θέλετε το κουμπί Pinterest να εμφανιστεί πραγματικά, θα πρέπει να περάσετε από κάθε βήμα.
  3. Συμπληρώστε όλα τα πεδία και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στη λήψη της έκδοσης φιλοξενίας iFrame της εφαρμογής Pinterest - αν και μέσω μιας διαφορετικής διαδρομής.
  4. Μετά την εύρεση του κουμπιού, επιλέξτε τη σελίδα ή τις σελίδες ανεμιστήρα στο Facebook για την οποία θέλετε να εμφανίζεται η καρτέλα Pinterest.
  5. Μόλις γίνει η λήψη της καρτέλας, μπορείτε να μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής υποδοχής και να πατήσετε "επιτρέψτε", η οποία θα εξουσιοδοτήσει πλήρως την εφαρμογή και θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε την καρτέλα Pinterest.
  6. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της καρτέλας σας (αν το επιθυμείτε) και να προσαρμόσετε το γραφικό και η βασική εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: εάν θέλετε να εμφανίσετε μόνο μία ή δύο πλακέτες, θα πρέπει να διαχωρίσετε τους συνδέσμους από τη σύνδεση σε ολόκληρο το λογαριασμό Pinterest. Αν δεν ρυθμίσετε το ύψος των εικονοστοιχείων, θα έχετε μια μπάρα κύλισης προς τα δεξιά και δεν θα εμφανίζονται όλες οι Pinboards σας με την πρώτη ματιά.

Πλεονεκτήματα της προσθήκης καρτέλας Pinterest μέσω της εφαρμογής για προγραμματιστές Facebook

Αυτή η μέθοδος απλοποιεί την ιδέα της προσθήκης μιας καρτέλας μέσω του iFrame host δημιουργώντας περισσότερα βήματα για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία. Είναι μια άλλη ελεύθερη επιλογή και μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των pixel, τις εικόνες και τα γραφικά.

Μειονεκτήματα της προσθήκης καρτέλας Pinterest μέσω της εφαρμογής για προγραμματιστές Facebook

Πάρα πολλά βήματα για να επιτευχθεί το ίδιο ακριβές αποτέλεσμα με την απλή εγκατάσταση της εφαρμογής iFrame.

Πώς να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest μέσω του Woobox

Το Woobox είναι ο # 1 πάροχος εφαρμογών σελίδας στο Facebook. Οι εφαρμογές Woobox έχουν 40 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και καταγράφουν 150 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις. Η πιο δημοφιλής εφαρμογή / υπηρεσία τους είναι η εφαρμογή Static HTML και η εφαρμογή Sweepstakes είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Το Woobox είναι Προγραμματιστής Προώθησης Μάρκετινγκ στο Facebook.

  1. Ο τελευταίος τρόπος να προσθέσετε μια καρτέλα Pinterest στη σελίδα ανεμιστήρων του Facebook είναι το Woobox, το οποίο μπορείτε να εισάγετε στη γραμμή αναζήτησης στο Facebook και να κάνετε κλικ πάνω του, μεταφέροντάς το απευθείας στην εφαρμογή (ή κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://apps.facebook.com / mywoobox /? fb_source = αναζήτηση & ref = ts)
  2. Μόλις βρίσκεστε στην εφαρμογή woobox, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στη σελίδα" κάτω από το εικονίδιο Pinterest για τη σελίδα ανεμιστήρων στην οποία θέλετε να προσθέσετε μια καρτέλα.
  3. Στη συνέχεια, η καρτέλα Pinterest είναι εγκατεστημένη! Μπορείτε να μεταβείτε στο προφίλ Pinterest και να οργανώσετε τις συμβουλές που επιθυμείτε και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της εφαρμογής Pinterest Facebook και πατήστε "refresh cache", έτσι ώστε όλες οι αλλαγές που δημιουργείτε να αντικατοπτρίζονται στην εφαρμογή Facebook . Πρέπει να ανανεώσετε την προσωρινή μνήμη κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή.

Πλεονεκτήματα της προσθήκης μιας καρτέλας Pinterest μέσω του Woobox

Το Woobox είναι μια άλλη ελεύθερη επιλογή που είναι οπτικά ελκυστική, εύκολη στη χρήση, απλοποιημένη και καθαρή.

Μειονεκτήματα της προσθήκης μιας καρτέλας Pinterest μέσω του Woobox

Το Woobox δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλαπλές, μεμονωμένες κάρτες pin. Απλώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια θα δείτε και ποια να μην εμφανίζεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ONCE ανά σελίδα ανεμιστήρα.

Καλύτερη επιλογή για την προσθήκη καρτέλας Pinterest

Στο iFrame, δεν υπάρχει παράλληλη κύλιση εντός του iFrame για να δείτε όλες τις πλακέτες Pinterest. Είναι ευκολότερο να δείτε όλες τις σανίδες επειδή δεν χρειάζεται να μαντέψετε στο ύψος των pixel για να αποφύγετε την κύλιση από πάνω προς τα κάτω και είναι φιλική προς το χρήστη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε τρία απλά βήματα χωρίς υπερβολική προσαρμογή. Παίρνετε ακόμη και μια μικρογραφία καρτέλας Pinterest.

Η εφαρμογή Woobox είναι δωρεάν, οπτικά, ελκυστική και εύκολη στη χρήση. Είναι απλοποιημένο και καθαρό, ενώ το iFrame και η εφαρμογή app developer είναι πιο περίπλοκες και δεν είναι τόσο φιλικές προς το χρήστη, αν και μπορούν να είναι πιο οπτικά ελκυστικές ανάλογα με το επίπεδο κατανόησης των υπολογιστών σας. Και οι δύο εφαρμογές έχουν πολλαπλά μαθήματα στο Διαδίκτυο για εγκατάσταση, αν χρειαστεί, και οι δύο έχουν την επιλογή να παρουσιάσουν ένα, λίγα ή όλα τα pin boards στους οπαδούς.

Επιλέξτε την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση τις τεχνολογικές δεξιότητές σας.

Πρόσθετες αναφορές που δόθηκαν από τη Danielle Deschaine.