Μάθετε γιατί πρέπει να είστε δύσπιστοι από τους φίλους σας προσθέτοντας σε ομάδες του Facebook

Εδώ γιατί ξαφνικά είστε μέλος των ομάδων Facebook

Οι ομάδες Facebook επιτρέπουν σε οποιονδήποτε με λογαριασμό στο Facebook που είναι μέλος της ομάδας να προσθέσει αυθαίρετα οποιονδήποτε άλλο χρήστη στο Facebook σε μια ομάδα χωρίς να του ζητήσει πρώτα όσο ο χρήστης βρίσκεται στη λίστα των φίλων του.

Εάν η προσθήκη σας σε μια ομάδα από κάποιον από τη λίστα των φίλων σας προοριζόταν να σας ωφελήσει ή έγινε κακόβουλα, δεν σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχετε. Εισαι μεσα.

Τι συμβαίνει όταν προστεθείτε σε μια νέα ομάδα

Όλες οι ομάδες απαιτούν έγκριση μέλους από μέλος διαχειριστή ή άλλο μέλος της ομάδας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις της ομάδας. Στην περίπτωση δημόσιων και κλειστών ομάδων, ο καθένας μπορεί να δει τη λίστα των μελών της ομάδας, το όνομά της και το θέμα. Σε μυστικές ομάδες, μόνο τα τρέχοντα μέλη της μυστικής ομάδας μπορούν να δουν τον κατάλογο μελών.

Όταν προστεθείτε σε μια νέα ομάδα, το Facebook σας στέλνει μια ειδοποίηση. Κάντε κλικ στην καταχώριση Ομάδων στα αριστερά της ειδησεογραφίας σας και εντοπίστε τη νέα ομάδα. Κάντε κλικ στο όνομά του για να μεταβείτε στη σελίδα ομάδας. Εάν δεν ενδιαφέρεστε να βρίσκεστε στην ομάδα, μπορείτε να εξαιρεθείτε αμέσως κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση και επιλέγοντας Αφήστε ομάδα . Αφού εγκαταλείψετε μια ομάδα, δεν μπορείτε να την προσθέσετε από οποιονδήποτε άλλο εκτός εάν ζητήσετε να προστεθείτε ξανά στην ομάδα.

Αν αποφασίσετε να παραμείνετε στην ομάδα, θα δείτε ομάδες μηνυμάτων στη ροή ειδήσεων σας, εκτός αν επιλέξετε την επιλογή " Ομάδα παρακολούθησης" ( Unfollow Group ), επίσης κάτω από το κουμπί "Συνδεδεμένο" στη σελίδα της ομάδας και μπορείτε να δημοσιεύσετε την ομάδα.

Πώς να αποτρέψετε τους φίλους από την προσθήκη σε ομάδες χωρίς άδεια

Δεν υπάρχει τρόπος να εμποδίσετε έναν από τους φίλους σας στο Facebook να σας προσθέσουν σε μια ομάδα, αλλά έχετε μερικές επιλογές για να αποφύγετε να συμβεί για δεύτερη φορά: