Τρόπος χρήσης της Κορδέλας Outlook 2013 & 2016

Χρησιμοποιήστε την κορδέλα για να ανοίξετε, να εκτυπώσετε και να αποθηκεύσετε γρήγορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Η ταινία πλοήγησης του Outlook 2013 αντικατέστησε τα προηγούμενα αναπτυσσόμενα μενού σε παλαιότερες εκδόσεις του Outlook. Αν κάνετε απλώς τη μετάβαση στο Outlook 2013 ή το Outlook 2016, η κορδέλα είναι μια αυστηρή οπτική διαφορά, αλλά η λειτουργικότητα είναι σχεδόν η ίδια. Αυτό που καθιστά πραγματικά χρήσιμο είναι ότι η κορδέλα αλλάζει και προσαρμόζεται με βάση αυτό που κάνετε στο Outlook.

Για παράδειγμα, αν αλλάξετε από την προβολή Αλληλογραφία στο Outlook, στην προβολή Ημερολογίου , το περιεχόμενο της κορδέλας θα αλλάξει. Θα αλλάξει επίσης για άλλες δραστηριότητες στο Outlook, όπως:

Επιπλέον, στοχευμένες κρυφές κορδέλες εμφανίζονται μόνο όταν εκτελείτε συγκεκριμένες εργασίες. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε με συνημμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εμφανίζεται η Κορδέλα προσάρτησης . Μόλις αποστείλετε ή κατεβάσετε ένα συνημμένο και μετακινηθείτε σε άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταινία προσάρτησης εξαφανίζεται επειδή δεν χρειάζεται πλέον.

Εργασία με την Αρχική Κορδέλα

Όταν ανοίγετε το Outlook 2013 ή το Outlook 2016, το πρόγραμμα εκτελείται αυτόματα στην Αρχική οθόνη. Αυτό είναι όπου στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όπου συμβαίνει το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας στο Outlook. Ο πίνακας πλοήγησης στο επάνω μέρος της σελίδας-η κορδέλα-είναι η κορδέλα σας στο σπίτι . Εδώ βρίσκετε όλες τις βασικές εντολές σας, όπως:

Καρφίτσες Καρτέλες: Εύρεση άλλων εντολών

Εκτός από την καρτέλα Αρχική σελίδα της κορδέλας, υπάρχουν και πολλές άλλες καρτέλες. Κάθε μία από αυτές τις καρτέλες είναι όπου θα βρείτε συγκεκριμένες εντολές που σχετίζονται με το όνομα της καρτέλας. Τόσο στο Outlook 2013 όσο και στο 2016, υπάρχουν 4 καρτέλες εκτός από την καρτέλα Αρχική :