Μαθησιακά γράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες

01 του 01

Είστε προϊόν του Zaner-Bloser ή QWERTY;

Getty Images / Donatello Viti / EyeEm

Από τη δεκαετία του 1850 έως τη δεκαετία του 1920, το σκηνικό Spencerian ήταν το πρωταρχικό γραπτό χειρόγραφο που διδάσκεται σε πολλά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1880, ο Ώστιν Πάλμερ εισήγαγε τη μέθοδο του Palmer, η οποία υπογράμμισε τις κινήσεις των βραχιόνων πάνω από τις κινήσεις των δακτύλων και τις χρησιμοποιημένες επιφάνειες, λιγότερο περίπλοκα γράμματα από το δημοφιλές σενάριο της Σπενκερικής. Ήταν μια ταχύτερη μέθοδος γραφής από την Spencerian που της επέτρεπε να ανταγωνίζεται πιο αποτελεσματικά με την γραφομηχανή - αν και τελικά θα υποκύψει ακριβώς όπως η δουλειά του Spencerian. Η μέθοδος του Palmer αποτυπώθηκε γρήγορα στα δημοτικά σχολεία λόγω τόσο του απλούστερου ύφους όσο και επειδή οι ασκήσεις γραφής πίστευαν ότι ενίσχυσαν την πειθαρχία και την ομοιομορφία - αν και όχι απαραίτητα καλύτερο χειρόγραφο.

Το 1904, η εταιρεία Zaner-Bloser δημοσίευσε τη μέθοδο Zaner του κινήματος βραχίονα με στόχο τη διδασκαλία χειρογράφου στα δημοτικά σχολεία. Μαζί με τη μέθοδο Palmer, έγινε πολύ δημοφιλής στα σχολεία των ΗΠΑ. Η συγγραφική γραφή Palmer παρέμεινε το πρότυπο για τη συγγραφική γραφή στη δεκαετία του 1950 και η Zaner-Bloser εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολλά σχολεία των ΗΠΑ και ευνοείται σε κάποια homeschools. Η εταιρεία έχει διεξάγει έναν ετήσιο Διαγωνισμό Εθνικού Χειρογράφου για πολλά χρόνια.

Το Cursive είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες για αυτό που κάποιες άλλες χώρες αποκαλούν συσχετισμένη ή συνδεδεμένη γραφή. Αυτά δεν είναι τα μόνα στυλ της αυθόρμητης γραφής που διδάσκονται σήμερα ή στο παρελθόν στις ΗΠΑ ή αλλού. Άλλοι, οι οποίοι προσφέρουν όχι μόνο συγκεκριμένες μεθόδους διδασκαλίας χειρόγραφων αλλά μπορούν να ενσωματώσουν και διαφορετικά γράμματα, περιλαμβάνουν:

Ο τρόπος με τον οποίο γράφετε σε μαθήματα τώρα επηρεάζεται έντονα από τη μέθοδο διδασκαλίας που χρησιμοποιήσατε κατά την πρώτη εκμάθηση της γραφής και από το πόσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το αυθόρμητο χειρόγραφο. Σήμερα, η διδασκαλία της διδασκαλίας στα σχολεία των Η.Π.Α. βρίσκεται σε παρακμή υπέρ της εκτύπωσης και της πληκτρολόγησης. Οι σημερινοί φοιτητές γνωρίζουν πολύ καλά το QWERTY, αλλά πολλοί δεν θα είναι σε θέση να βρουν το Q αν γράφτηκαν στα περισσότερα παλιότερα style.

"Ενώ οι μελέτες σπουδών δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς από το αμερικανικό πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές σήμερα δαπανούν περισσότερο χρόνο να εξοικειωθούν με την πληκτρολόγηση και τις δεξιότητες πληροφορικής παρά με την τακτική και τυποποιημένη γραφή των γονέων τους και των παππούδων τους. ένα "έθνος των scrawlers", και μελέτες δείχνουν ότι οι ικανότητες χειρογράφου έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό έκτοτε ".

- Μια σύντομη ιστορία της φήμης στην Εθνική Ημέρα Χειρογράφου, 23 Ιανουαρίου 2012

Τι έχει να κάνει ο Επιθετικός Χειρόγραφος με την Δημοσίευση Desktop;

Υπάρχουν πρακτικοί λόγοι για να κατανοήσετε τη γραφή στη γραφή . Για ένα πράγμα, οι γραμματοσειρές σεναρίου βασίζονται σε ιστορικά και πιο σύγχρονα στυλ χειρογράφου. Σίγουρα, μπορείτε να επιλέξετε μια γραμματοσειρά μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει ο τρόπος που φαίνεται. Ωστόσο, όταν στοχεύετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη αίσθηση μέσω των επιλογών γραμματοσειράς σας ή θέλετε να δημιουργήσετε ιστορικά ακριβείς διατάξεις (όπως για λογότυπα, διαφημίσεις ή εικονογραφήσεις) τότε βοηθά να μπορείτε να ταιριάζετε με μια ψηφιακή γραμματοσειρά σε σωστή ώρα περίοδο και ιστορική χρήση. Και αν προσπαθείτε να βρείτε μια γραμματοσειρά για να ταιριάζει με ένα άγνωστο δείγμα χειρογράφου, αν μπορείτε να αναγνωρίσετε ορισμένες μορφές επιστολών και στυλ, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις πλησιέστερες αντιστοιχίες σε μια γραμματοσειρά.

Εάν κάνετε γενεαλογία ή έχετε μια δουλειά που περιλαμβάνει την ανάγνωση παλιών χειρογράφων που αποκρυπτογραφούν το παλιό χειρόγραφο, είναι ευκολότερο να γνωρίζετε τη γλώσσα.

Γραμματοσειρές τυπικής γραφής

Αν και δεν είναι απαραιτήτως σχεδιασμένο για τη δημιουργία υλικών για να διδάξει ιχνηλατικό χειρογράφημα (αν και μερικοί μπορεί να είναι), αυτές οι ελεύθερες και εμπορικές γραμματοσειρές παρέχουν παραδείγματα μερικών από τα διαφορετικά τυπικά στίχα γραφής. Δείτε ποιες ταιριάζουν καλύτερα με τον τρόπο που μάθατε να γράφετε. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βελτιώσετε το χειρόγραφό σας χρησιμοποιώντας αυτές τις ή άλλες γραμματοσειρές ήδη στον υπολογιστή σας; Δοκιμάστε αυτό το σεμινάριο για πρακτική εξάσκηση με βάση τον υπολογιστή.