Πρότυπα Microsoft Word για οικιακά και προσωπικά έργα

Είτε τρέχετε ένα νοικοκυριό, απολαμβάνετε ένα χόμπι είτε δημιουργείτε δροσερά δώρα, μπορείτε να βρείτε δωρεάν πρότυπα του Microsoft Word για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Όταν χρειάζεστε ένα οικογενειακό ημερολόγιο, προσωπικές ευχετήριες κάρτες, σελιδοδείκτες και προσκλήσεις, αναζητήστε ένα δωρεάν πρότυπο του Microsoft Word που μπορείτε να κατεβάσετε για να ξεκινήσετε.

Προσκλητήρια γάμου

Όταν είναι "εδώ έρχεται η νύφη" χρόνο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την προσαρμογή και εκτύπωση γαμήλιες προσκλήσεις.

Το Budget Savvy Bride έχει δύο χαριτωμένα πρότυπα γάμου: ένα για μια πρόσκληση μοτίβο καμουφλάζ και μπάντα και ένα άλλο για μια floral πρόσκληση.

Η Microsoft έχει ένα πρότυπο για γαμήλιες προσκλήσεις. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε στο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας το Word Online και, στη συνέχεια, να το εκτυπώσετε δύο σε χαρτί. Θα χρειαστείτε, ωστόσο, έναν δωρεάν λογαριασμό Microsoft.

Η ιστοσελίδα Print It Yourself της Martha Stewart διαθέτει προσκλήσεις και άλλα πρότυπα για γάμους διαθέσιμα για λήψη και χρήση με το Word.

Ανακοινώσεις Γέννησης

Η Microsoft προσφέρει πρότυπα για τα κορίτσια μωρών και το μωρό για το Word online. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και στη συνέχεια να τα εκτυπώσετε δύο σε ένα φύλλο μεγέθους γραμματοσειράς.

Η Avery προσφέρει επίσης πρότυπα ανακοίνωσης για το Word-σε ροζ και μπλε σχέδια, φυσικά.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες και χάρτες Hanukkah

Η Microsoft έχει πολλά πρότυπα Microsoft Word για τις ευχετήριες κάρτες των Χριστουγέννων σε αυτή τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένης μιας κάρτας φωτογραφιών και μιας κάρτας foldover.

Θέλετε να πάτε με κάτι λίγο περισσότερο τις χαιρετισμούς της εποχής -είναι; Δοκιμάστε το δωρεάν πρότυπο του LayoutReady. Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης μια επιλογή από τα πρότυπα Hanukkah, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Ευχετήριες κάρτες

Οι ευχετήριες κάρτες δεν περιορίζονται στα Χριστούγεννα. Ελέγξτε τα πρότυπα καρτών Απόκριες, Ευχαριστιών και Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη συλλογή προτύπων κάρτας της Microsoft.

Βρείτε χαριτωμένα πρότυπα καρτών ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στα Σπιτικά δώρα που έγιναν εύκολα. Έκπληξη του Αγίου Βαλεντίνου με μια εξατομικευμένη κάρτα.

Λίστες ελέγχου

Είτε χρειάζεστε ένα πρότυπο για μια λίστα παντοπωλείων, μια λίστα ελέγχου επαγγελματικού ταξιδιού ή μια λίστα συσκευασίας διακοπών, θα τα βρείτε στη Microsoft.

Το FreeWorkTemplates.net έχει έναν τόνο δωρεάν προτύπων για τη λίστα ελέγχου για το Word, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου ελέγχου για το πάρτι γενεθλίων και μιας λίστας ελέγχου καθαρισμού τουαλέτας.

Βιογραφικά και συνοδευτικά γράμματα

Σκέφτεστε να αλλάξετε θέσεις εργασίας; Το HLoom διαθέτει εκατοντάδες δωρεάν πρότυπα για το Microsoft Word, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων για να σας δώσει ιδέες και συμβουλές για τη σύνταξη ενός καλύτερου βιογραφικού σημειώματος.

Η ενότητα "Βιογραφίες και επιστολές εξουσιοδότησης" στην ιστοσελίδα της Microsoft διαθέτει επίσης πρότυπα για το Word για βιογραφικά σημειώματα και συνοδευτικά συνοδευτικά έγγραφα.

Σελιδοδείκτες

Οι σελιδοδείκτες είναι μια χαριτωμένη έκπληξη τελευταίας στιγμής για παιδιά και ενήλικες. Το Microsoft Word συνοδεύεται από μερικά πρότυπα σελιδοδεικτών, αλλά αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, ελέγξτε τα χαριτωμένα πρότυπα σελιδοδεικτών στο TemplateLab.

Τοποθετήστε κάρτες

Όταν ήρθε η ώρα για πάρτι, χρειάζεστε κάρτες. Φόρεμα μέχρι το τραπέζι των διακοπών σας αυτά (κυρίως Word) πρότυπα σε μια ποικιλία στυλ και χρώματα. Το Swell Grand έχει ένα ελκυστικό πρότυπο για μια κάρτα τόπου, όπως και η Budget Savvy Bride.

Ημερολόγια

Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσετε με τις δραστηριότητες μιας πολυάσχολης οικογένειας. Βρείτε εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια πρότυπα ημερολογίου στη σελίδα πρότυπων Ημερολογίου της Microsoft. Είναι σε ένα μείγμα εφαρμογών, αλλά μερικά πρότυπα Word.

Το Vertex42 προσφέρει ένα απλό μηνιαίο πρότυπο ημερολογίου το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στο Word με όλες τις δραστηριότητες της οικογένειάς σας.