Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Αισθάνομαι τυχερός" της Google

Νιώθεις τυχερός, πανκ;

Ένα από τα πιο εικονικά χαρακτηριστικά της οθόνης αναζήτησης Google είναι το κουμπί Αισθάνομαι τυχερός που εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί Αναζήτηση Google . Εάν έχετε ενοχληθεί να το δοκιμάσετε, μην το κάνετε. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο.

Πώς είχα την ευτυχία & # 39; Κουμπί έρχεται εκεί;

Πολλοί πιστεύουν ότι το κουμπί μπορεί να έχει ονομαστεί ως παιχνίδι στην ταινία Clint Eastwood στην ταινία "Dirty Harry".

"Αισθάνεσαι τυχερός, πανκ;"

Μπορεί.

Πώς αισθάνομαι τυχερός & # 39; Εργα

Ξέρετε πόσο κανονικό λειτουργεί το Google , έτσι; Πληκτρολογείτε μια φράση, πατάτε το κουμπί Αναζήτηση Google (ή πατήστε Επιστροφή ή Εισαγωγή στο πληκτρολόγιό σας) και η Google επιστρέφει μια σελίδα αποτελεσμάτων που εμφανίζει πολλούς ιστότοπους που ταιριάζουν με τη φράση αναζήτησης. Το κουμπί " Αισθάνομαι τυχερός " παρακάμπτει τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης και πηγαίνει κατευθείαν στην πρώτη θέση για τη φράση αναζήτησης που καταχωρίσατε.

Ανάλογα με το ερώτημα αναζήτησης, συχνά το πρώτο αποτέλεσμα είναι το καλύτερο, οπότε κάνοντας κλικ στο κουμπί " Αισθάνομαι τυχερός " σας εξοικονομεί λίγα δευτερόλεπτα αναλύοντας τη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί μετά την εισαγωγή της φράσης αναζήτησης.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αισθάνομαι τυχερός" είναι χρήσιμο εάν είστε βέβαιοι ότι το πρώτο αποτέλεσμα στη μηχανή αναζήτησης είναι πιθανό να είναι ακριβώς η σελίδα που θέλετε να βρείτε, αλλά δεν είναι τόσο βολικό αν γνωρίζετε ότι πρόκειται να κοιτάξετε πολλές τοποθεσίες.

Η χρήση του κουμπιού " Αισθάνομαι τυχερός " είναι επίσης ένας κοινός τρόπος για τους ανθρώπους να επισημαίνουν τις βόμβες του Google. Προσθέτει ένα στοιχείο έκπληξης για το αστείο, αλλά λειτουργεί μόνο εάν η Βόμβα Google είναι το πρώτο αποτέλεσμα.

Αισθάνομαι κάτι διαφορετικό: Ένας έξυπνος χαρακτηρισμός

Όταν τραβήξετε πρώτα τη σελίδα αναζήτησης Google, αλλά πριν εισαγάγετε τη φράση αναζήτησης, κρατώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί Αισθάνουσα τύχη, το κάνει να γυρίσει άγρια ​​με άλλες διαθέσεις. Αυτές οι φράσεις αλλάζουν τυχαία. Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε ότι αισθάνομαι αστρική ή αισθάνομαι γενναιόδωρη.

Πριν εισαγάγετε μια φράση αναζήτησης, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί καθώς περιστρέφεται και δείτε τι κάνει η τύχη σας. Αν δεν σας αρέσει η τυχαία επιλογή που σας δίνεται - ίσως να μην πεινάτε ή να αισθάνεστε μοντέρνα - μετακινήστε τον κέρσορα και στη συνέχεια τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο κουμπί για μια διαφορετική επιλογή. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε μερικά λεπτά. δεν μπορείτε να ελέγξετε ποια επιλογή προσγειώνεται, οπότε αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, μπορεί να απογοητευτεί μετά από λίγο.

Χρησιμοποιώντας "Αισθάνομαι τυχερός" & # 39; Χωρίς όρο αναζήτησης

Αν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί Αισθάνομαι τυχερό και κάντε κλικ σε μια από τις επιλογές " Αισθάνομαι ..." χωρίς να εισάγετε έναν όρο αναζήτησης, η Google θα σας μεταφέρει σε μια ιστοσελίδα που πιστεύει ότι θα το απολαύσετε. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Αισθάνομαι πεινασμένος , η Google ενδέχεται να σας εμφανίσει μια σελίδα με τοπικές επιλογές εστιατορίου. Αν κάνετε κλικ στο "Αίσθημα αμηχανίας" , βλέπετε μια σελίδα παζλ. Κάθε επιλογή παρέχει σχετικό περιεχόμενο και το περιεχόμενο αλλάζει συχνά.