Τυποποιημένοι κώδικες και κωδικοί περιοχής: Πώς να τους βρείτε online

Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα; Βρείτε το σε απευθείας σύνδεση

Αντί να στρέψετε ένα μεγάλο, δύσχρηστο τηλεφωνικό βιβλίο για να βρείτε έναν κωδικό περιοχής ή έναν ταχυδρομικό κώδικα, μπορείτε απλά να αναζητήσετε έναν κωδικό περιοχής ή έναν ταχυδρομικό κώδικα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων.

Βρείτε έναν ταχυδρομικό κώδικα στον ιστό

Οι ταχυδρομικοί κώδικες - οι αριθμητικοί κωδικοί που χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της παράδοσης αλληλογραφίας - μπορούν να βρεθούν και να επαληθευτούν στον Ιστό αρκετά εύκολα. Εδώ είναι οι ευκολότεροι τρόποι για να βρούμε ηλεκτρονικά ταχυδρομικούς κώδικες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορες μηχανές αναζήτησης για να βρείτε ταχυδρομικούς κώδικες. για παράδειγμα:

Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης για αναζήτηση περιοχής κώδικα

Αν προσπαθείτε να καταλάβετε ποιο μέρος της χώρας σχετίζεται με έναν κωδικό περιοχής της Αμερικής, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον κωδικό περιοχής στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης . Αυτό λειτουργεί καλύτερα στις ακόλουθες μηχανές αναζήτησης.

Βρείτε έναν κωδικό περιοχής με μηχανές αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας την Google για να βρείτε έναν κωδικό περιοχής: Η εύρεση ενός κωδικού περιοχής με το Google είναι αρκετά εύκολη. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης και του κράτους που ψάχνετε, ακολουθούμενο από τον κωδικό περιοχής λέξεων και συνήθως θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τι γίνεται με τις διεθνείς λίστες; Όχι πολύ πιο δύσκολο. για παράδειγμα, δακτυλογράφω στο "Ναϊρόμπι καλώντας τον κώδικα", και έλαβε ένα πολύ ενημερωτικό αποτέλεσμα που μου είπε ακριβώς τι χρειαζόμουν για να καλέσω κάποιον που ζει σε αυτή τη χώρα.

Χρησιμοποιώντας το Yahoo για να βρείτε ένα κωδικό περιοχής: Χρησιμοποιώντας το Yahoo για να βρείτε έναν κωδικό περιοχής είναι αρκετά παρόμοια σε σχέση με εκείνη της Google? απλά πληκτρολογήστε την πόλη και την πολιτεία και θα έχετε ένα άμεσο αποτέλεσμα. Διεθνείς κώδικες; Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθείς με τη χρήση του Google. χρησιμοποιώντας το ίδιο ερώτημα με το προηγούμενο, δεν μου έδωσαν τα απλοποιημένα αποτελέσματα που είχα πριν. Θα πρέπει να κάνετε περισσότερα σκάψιμο, τότε, με το Yahoo παρά με το Google.

Χρησιμοποιώντας το Bing για να βρείτε έναν κωδικό περιοχής: Πληκτρολογήστε την πόλη και την κατάσταση και δεν θα έχετε άμεσα αποτελέσματα στο Bing. Ωστόσο, θα πάρετε μια πολύ ενημερωτική σελίδα των καταχωρίσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε περαιτέρω? αυτό είναι το ίδιο όταν ψάχνετε για διεθνείς κωδικούς κλήσης. Ούτε το Yahoo ούτε το Bing διαθέτουν τα άμεσα αποτελέσματα αναζήτησης που κάνει η Google. Ωστόσο, θα λάβετε πολλά αποτελέσματα αναζήτησης που θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε με ένα μόνο κλικ. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επιπλέον συμβουλές για να σας βοηθήσουν όταν κάνετε αναζήτηση στο Bing .

Χρησιμοποιώντας το Wolfram Alpha για να βρείτε έναν κωδικό περιοχής: Από όλες τις μηχανές αναζήτησης αυτής της λίστας, ο υπολογιστικός κινητήρας Wolfram Alpha ήταν μακράν ο πιο χρήσιμος όταν προσπάθησε να βρει έναν κωδικό περιοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες. όχι μόνο πήρα ένα κωδικό περιοχής για την πόλη που έψαχνα, αλλά έλαβα επίσης πληροφορίες σχετικά με τις παρακείμενες πόλεις, τους κωδικούς περιοχής τους και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κωδικό περιοχής που έψαχνα (για παράδειγμα, η ημερομηνία ήταν καθιερωμένος).

Δικτυακοί τόποι που ειδικεύονται στην αναζήτηση κωδικού περιοχής

Υπάρχουν επίσης αρκετοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε και να βρείτε κωδικούς περιοχής που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν σε ένα απλό ερώτημα μηχανής αναζήτησης.

Ακολουθούν μερικοί ελεύθεροι πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε κωδικό περιοχής ή / και κωδικό κλήσης χώρας στον κόσμο.

Συνεχίστε - λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε!