Το iPhone μου δεν θα χρεωθεί! Τι να κάνω?

Εάν το iPhone σας δεν λειτουργεί, μπορεί να μην είναι η μπαταρία

Εάν το iPhone σας δεν φορτίζεται, μπορεί να είναι καιρός για μια νέα μπαταρία (και, δεδομένου ότι η μπαταρία του iPhone δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τον μέσο χρήστη , θα πληρώνετε για την υπηρεσία αυτή μαζί με την ίδια μπαταρία). Αλλά όχι απαραίτητα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να παρεμβαίνουν στην ικανότητα του iPhone σας να φορτίζει την μπαταρία του. Δοκιμάστε αυτά τα πράγματα πριν ξεκινήσετε να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone σας.

01 από 08

Επανεκκινήστε το iPhone

solar22 / iStock

Θα εκπλαγείτε πόσο συχνά επανεκκίνηση του iPhone σας μπορεί να λύσει τα προβλήματα που είχατε με τη συσκευή σας. Δεν θα λύσει τα πιο σοβαρά προβλήματα, αλλά εάν το τηλέφωνό σας δεν φορτίζει, κάντε την επανεκκίνηση και δοκιμάστε να την συνδέσετε ξανά. Λάβετε οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό στο σχετικό άρθρο. Περισσότερο "

02 από 08

Αντικαταστήστε το καλώδιο USB

εικόνα πίστωσης: iXCC

Στο μπροστινό μέρος σφάλματος υλικού, είναι επίσης πιθανό ότι υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο USB που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε το iPhone στον υπολογιστή ή στον προσαρμογέα ρεύματος. Ο μόνος τρόπος για να το δοκιμάσετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα άλλο καλώδιο iPhone και δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε. Αν διαπιστώσετε ότι το καλώδιο USB σας είναι σπασμένο, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο.

Μια καλή επιλογή είναι το iXCC Element Series USB καλώδιο, το οποίο σε τρία πόδια σε μήκος, έρχεται με ένα τσιπ εξουσιοδότησης που εκδίδεται από την Apple και είναι συμβατό με το iPhone 5 και άνω. Ως πρόσθετο μπόνους παρέχεται επίσης 18μηνη εγγύηση. Περισσότερο "

03 του 08

Αντικαταστήστε τον φορτιστή τοίχου

iPhone φορτιστής τοίχου. image copyright Apple Inc.

Εάν φορτίζετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας φορτιστή στοίβα (και όχι συνδέοντάς τον στον υπολογιστή σας), θα μπορούσε να είναι ο προσαρμογέας που εμποδίζει τη φόρτιση του iPhone σας. Ακριβώς όπως και με το καλώδιο USB, ο μόνος τρόπος για να ελέγξετε αυτό είναι να πάρετε έναν άλλο τροφοδοτικό και να προσπαθήσετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας με αυτό (εναλλακτικά, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να φορτίσετε μέσω υπολογιστή). Περισσότερο "

04 του 08

Ελέγξτε τη θύρα USB

Μόλις μάθετε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή θύρα USB, αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πάρετε μια χρέωση, ίσως η ίδια η θύρα USB να είναι σπασμένη. Για να το δοκιμάσετε, δοκιμάστε να συνδέσετε το iPhone σας σε μια άλλη θύρα USB στον υπολογιστή σας (ή σε κάποιον άλλο υπολογιστή, εάν κάποιος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση). Αν ο άλλος αυτός υπολογιστής αναγνωρίσει και φορτίσει το iPhone σας, οι θύρες USB του υπολογιστή σας ενδέχεται να σπάσουν.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να συνδέσετε μια άλλη συσκευή USB που γνωρίζετε σίγουρα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε ότι το πρόβλημα είναι με τις θύρες USB.

05 του 08

Μην φορτίζετε τη χρήση του πληκτρολογίου

Για να βεβαιωθείτε ότι το iPhone χρεώνει σωστά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φορτίζετε στη σωστή θέση. Επειδή το iPhone έχει υψηλές απαιτήσεις ισχύος, πρέπει να φορτίζεται χρησιμοποιώντας θύρες USB υψηλής ταχύτητας. Οι θύρες USB που περιλαμβάνονται σε ορισμένα πληκτρολόγια δεν παρέχουν αρκετή ισχύ για να επαναφορτίσετε το iPhone. Έτσι, εάν το iPhone σας δεν φαίνεται να παίρνει το φορτίο, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο απευθείας σε μια από τις θύρες USB του υπολογιστή σας, όχι το πληκτρολόγιο. Περισσότερο "

06 του 08

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανάκτησης iPhone

Ένα iPhone στη λειτουργία ανάκτησης.

Μερικές φορές τα προβλήματα που εμφανίζονται με το iPhone σας απαιτούν εκτεταμένα βήματα για την επίλυσή τους. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η λειτουργία ανάκαμψης. Αυτό είναι σαν μια επανεκκίνηση, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πιο σύνθετων προβλημάτων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στη λειτουργία ανάκτησης, διαγράφετε τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ανάκτησης, το τηλέφωνό σας αναμένει να αποκαταστήσει τα δεδομένα του από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Περισσότερο "

07 του 08

Ελέγξτε για Lint

Αυτό δεν είναι ένα εξαιρετικά κοινό πρόβλημα, αλλά είναι πιθανό τα χνούδια από τις τσέπες ή το πορτοφόλι σας να μπλοκαριστούν είτε στη θωράκιση του iPhone είτε στο καλώδιο USB. Εάν υπάρχει αρκετό χνούδι εκεί, θα μπορούσε να αποτρέψει το υλικό να συνδεθεί σωστά και έτσι να σταματήσει η ηλεκτρική ενέργεια να φτάσει στη μπαταρία του iPhone. Ελέγξτε το καλώδιο και την υποδοχή σύνδεσης για το κουτί. Αν το βρείτε, ένας πυροβολισμός πεπιεσμένου αέρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να το καθαρίσετε, αλλά το φούσκωμα θα λειτουργήσει επίσης.

08 από 08

Έχεις μια νεκρή μπαταρία

Εάν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν λειτουργεί, η αλήθεια είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μπαταρία του iPhone σας είναι νεκρή και πρέπει να αντικατασταθεί. Η Apple χρεώνει $ 79 συν ναυτιλία για την υπηρεσία. Η δαπάνη κάποιου χρόνου σε μια μηχανή αναζήτησης θα εμφανίσει άλλες εταιρείες που παρέχουν την ίδια υπηρεσία για λιγότερο. Αξίζει να θυμηθείτε επίσης ότι αν το iPhone σας είναι ηλικίας μικρότερης του ενός έτους ή αν έχετε AppleCare, η αντικατάσταση της μπαταρίας καλύπτεται δωρεάν.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.