Τι σημαίνει το TWSS;

Αυτή η αστεία φράση έχει τις ρίζες της στην ποπ κουλτούρα

Είχατε ποτέ το ακρωνύμιο TWSS που σας έστειλε στη μέση μιας συνομιλίας κειμένου ή online chat; Μόλις καταλάβετε το νόημά του και το χιούμορ πίσω από αυτό, θα καταλάβετε γιατί μερικοί άνθρωποι αγαπούν να το ρίχνουν σε convos όταν το περιμένετε λιγότερο!

TWSS σημαίνει:

Αυτό ήταν που είπε

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή την έκφραση καθόλου, αναρωτιέστε πιθανώς: ποιος είναι "αυτή;" Και γιατί έχει σημασία;

Η έννοια του TWSS

Το TWSS είναι μια έκφραση που έχει ως σκοπό να κάνει κάτι πιο ήχο πιο υποκριτικό από ό, τι πραγματικά είναι. Το τμήμα της "αυτής" του αρκτικόλεξου δεν είναι αναφορά σε κανένα συγκεκριμένο - αντιπροσωπεύει απλώς ένα φανταστικό γυναικείο άτομο σε μια φανταστική σεξουαλική κατάσταση. Η έκφραση έχει σκοπό να φέρει την επίγνωση στα στερεότυπα πράγματα που θα μπορούσε να πει κατά τη σεξουαλική επαφή της.

Πώς χρησιμοποιείται το TWSS

Το TWSS χρησιμοποιείται συνήθως ως απάντηση σε κάποιον που κάνει ένα σχόλιο αόριστο αρκετά ώστε να ακούγεται σεξουαλικά υποδηλώνει όταν αφαιρείται από το πλαίσιο. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιείται ποτέ ως απάντηση όταν κάποιος σκοπίμως λέει κάτι που υποδηλώνει σεξουαλικά.

Αυτό που κάνει το αστείο TWSS τόσο αστείο είναι η πτυχή της έκπληξης. Μετά από όλα, κανείς στη συζήτηση δεν περιμένει ότι το συνηθισμένο σχόλιό τους θα αφαιρεθεί από το πλαίσιο και θα γίνει για να ακούγεται σεξουαλικό - σαν να ήταν κάτι που θα έλεγε η γυναίκα στο υπνοδωμάτιο.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του TWSS

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Μπορείτε να βρείτε το κλειδί κάτω από το μεγάλο ανθοπωλείο στα αριστερά της μπροστινής πόρτας."

Φίλος # 2: "Βρήκα!"

Φίλος # 1: "Φοβερός! Βεβαιωθείτε ότι ζυγίζετε το κουμπί όταν γυρίζετε το κλειδί."

Φίλος # 2: "Εντάξει, αλλά δεν μπορώ να το φτάσω." Είναι πολύ μεγάλο ".

Φίλος # 1: "TWSS!"

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Γεια σου, ευχαριστώ και πάλι γιατί μου επιτρέψατε να δανειστώ το πουλόβερ σας, αλλά δεν νομίζω ότι θα το δανεισθώ πάλι."

Φίλος # 2: "Τι ήταν λάθος με αυτό;"

Φίλος # 1: "Ένιωσα πάρα πολύ τραχύς. Χρειάζομαι να είναι πιο μαλακό".

Φίλος # 2: "TWSS"

Η καταγωγή του TWSS

Σύμφωνα με το Know Your Meme, το οποίο κάνει μια αστρική εργασία στο να εντοπίσει μερικά από τα μεγαλύτερα μίμεις και τις τάσεις του διαδικτύου, το TWSS δημιουργήθηκε και διαδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 από τον ηθοποιό και τον κωμικό Mike Myers στην ταινία Wayne's World . Η έκφραση κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη έλξη καθ 'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, καθώς έγινε η αμήχανη φράση που συχνά λέγεται από τον ηθοποιό Steve Carrell στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά The Office , η οποία προβλήθηκε το 2005.

Όταν δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το TWSS

Υπάρχουν δύο μεγάλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με αυτό το ακρωνύμιο:

1. Είναι σεξουαλική και συνεπώς ακατάλληλη για κάθε είδους συζήτηση που δεν είναι εξαιρετικά απλή.

Εάν αστειευτείτε με φίλους, πιθανόν να ξεφύγετε με το να λέτε TWSS. Αλλά αν στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στέλνετε μηνύματα σε κάποιον που σέβεστε και θέλετε να διατηρήσετε μια καλή φήμη στα μάτια σας, μην σκέφτεστε καν να χρησιμοποιήσετε το ακρωνύμιο.

2. Είναι μια έκφραση που πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι εντελώς άγνωστοι ακόμη και αφού έχουν καταλάβει τι το ίδιο το ακρωνύμιο αντιπροσωπεύει.

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν είναι μεγάλοι στα αστεία ή δεν συμβαδίζουν με τις τάσεις στην ποπ κουλτούρα, οπότε ίσως θελήσετε να αποφύγετε τη χρήση TWSS σε τυχαίες συνομιλίες με ανθρώπους που φαίνονται να ταιριάζουν σε αυτό το είδος προφίλ. Έχοντας να εξηγήσει ένα αστείο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να πιπιλίζουν το χιούμορ ακριβώς έξω από αυτό, οπότε αν έχετε την αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να είναι έξω από το βρόχο με αυτό το είδος του χιούμορ, το καλύτερο στοίχημά σας είναι ίσως να αποφύγετε να το λέτε εντελώς .