Πώς να Twitch Stream από το PlayStation 4 της Sony

Είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε να ξεκινήσετε τη μετάδοση Twitch χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Η μετάδοση του παιχνιδιού παιχνιδιών βίντεο στην υπηρεσία συνεχούς ροής Twitch για τους άλλους που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο είναι ένας δημοφιλής τρόπος να περάσετε χρόνο στην κονσόλα PlayStation 4 της Sony. Ενώ πολλοί επαγγελματίες παίκτες επενδύουν σε ακριβές κάρτες καταγραφής βίντεο, υπολογιστές, πράσινες οθόνες, κάμερες και μικρόφωνα, είναι πραγματικά δυνατή η ροή παιχνιδιού PS4 στο Twitch χρησιμοποιώντας αυτό που ήδη κατέχετε. Εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε.

Τι θα χρειαστεί να κάνετε ροή στο PlayStation 4

Για μια βασική ροή Twitch από μια κονσόλα PlayStation 4, δεν θα χρειαστείτε πολύ πέρα ​​από αυτές τις ανάγκες.

Streamers που επιθυμούν να ενσωματώσουν τα πλάνα τους ή μια φωνητική αφήγηση κατά τη διάρκεια των ροών τους θα πρέπει να αγοράσουν αυτά τα προαιρετικά εξαρτήματα.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Twitch PS4

Η επίσημη εφαρμογή Twitch για το PlayStation 4, η οποία είναι ξεχωριστή από τις εφαρμογές Twitch που έχουν δημιουργηθεί για υπολογιστές και κινητές συσκευές, μπορεί να εγκατασταθεί με μία από τις δύο μεθόδους.

Σημειώστε ότι η ίδια εφαρμογή χρησιμοποιείται τόσο για ροή σε Twitch όσο και για παρακολούθηση εκπομπών Twitch. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Twitch για προβολή ροών, δεν χρειάζεται να την κατεβάσετε ξανά.

Σύνδεση λογαριασμών Twitch και PlayStation

Για να βεβαιωθείτε ότι η εκπομπή του βιντεοπαιχνιδιού σας αποστέλλεται στο σωστό λογαριασμό Twitch από το PlayStation 4, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε τους λογαριασμούς PlayStation και Twitch. Μόλις γίνει η αρχική σύνδεση, δεν θα χρειαστεί να το κάνετε πάλι εκτός αν αλλάξετε λογαριασμούς ή κονσόλες. Δείτε πώς να το κάνετε.

  1. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στον ελεγκτή σας PlayStation. Θα είναι το ξεχωριστό κουμπί στην επάνω αριστερή πλευρά του ελεγκτή με τη λέξη Share πάνω από αυτό.
  2. Επιλέξτε Broadcast Gameplay και επιλέξτε Twitch .
  3. Επιλέξτε Σύνδεση . Η κονσόλα σας PlayStation 4 θα σας δώσει τώρα μια μοναδική σειρά αριθμών.
  4. Στον υπολογιστή σας, επισκεφθείτε αυτήν την ειδική σελίδα Twitch στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και εισαγάγετε τον αριθμό.
  5. Πίσω στο PlayStation 4, πρέπει να εμφανιστεί μια νέα επιλογή. Πατήστε OK . Ο λογαριασμός σας PlayStation 4 και Twitch θα συνδεθεί τώρα.

Ξεκινώντας την πρώτη ροή Twitch σας & amp; Δοκιμές

Πριν ξεκινήσετε την πρώτη σας ροή Twitch στο PlayStation 4, θα πρέπει πρώτα να προσαρμόσετε αρκετές ρυθμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται όπως θέλετε. Αυτές οι ρυθμίσεις θα αποθηκευτούν, οπότε δεν θα χρειαστεί να τις αλλάξετε πριν από τις μελλοντικές ροές.

  1. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στον ελεγκτή σας PlayStation 4.
  2. Επιλέξτε Twitch από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη με ένα κουμπί που αναφέρει την έναρξη της εκπομπής , μια προεπισκόπηση της ροής σας και μια ποικιλία επιλογών. Μην πιέσετε ακόμα την έναρξη εκπομπής.
  4. Αν διαθέτετε μια κονσόλα PlayStation που είναι συνδεδεμένη στην κονσόλα σας και θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή βίντεο του εαυτού σας, ελέγξτε το κουτί κορυφής.
  5. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ήχο του εαυτού σας μέσω της κάμερας PlayStation ή ενός ξεχωριστού μικροφώνου, ελέγξτε το δεύτερο πλαίσιο.
  6. Αν θέλετε να εμφανίζονται μηνύματα από άτομα που παρακολουθούν τη ροή σας ενώ κάνετε streaming, ελέγξτε το τρίτο πλαίσιο.
  7. Στο πεδίο Τίτλος , πληκτρολογήστε το όνομα αυτής της μεμονωμένης ροής. Κάθε ροή θα πρέπει να έχει το δικό του μοναδικό τίτλο που να περιγράφει το παιχνίδι που θα παίξετε ή τι θα κάνετε στο παιχνίδι.
  8. Στο πεδίο Ποιότητα , επιλέξτε την ανάλυση εικόνας που θέλετε να είναι το βίντεό σας. Η επιλογή 720p συνιστάται για τους περισσότερους χρήστες και παρέχει καλή ποιότητα εικόνας και ήχου κατά τη διάρκεια μιας ροής. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα, αλλά θα απαιτηθεί υψηλότερη ταχύτητα στο διαδίκτυο για να λειτουργεί σωστά. Η επιλογή μιας επιλογής υψηλής ποιότητας σε μια σύνδεση με χαμηλή ταχύτητα στο Internet θα προκαλέσει πάγωμα της ροής και θα μπορούσε να κάνει τον ήχο και το βίντεο να πέσουν εκτός συγχρονισμού. Ενδέχεται να χρειαστεί να εκτελέσετε πολλές δοκιμαστικές ροές σε διαφορετικές αναλύσεις, για να βρείτε τη σωστή ρύθμιση για εσάς και τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.
  1. Μόλις κλειδωθούν όλες οι ρυθμίσεις σας, πατήστε την επιλογή Εκκίνηση εκπομπής . Για να τερματίσετε τη ροή Twitch, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στον ελεγκτή του PlayStation.