Τι είναι το Ning και αξίζει να το χρησιμοποιήσετε;

Αυτή η ενδιαφέρουσα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να είναι μεγάλη για το εμπορικό σήμα σας

Το Ning είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους εξατομικευμένα κοινωνικά δίκτυα. Είναι ξεκίνημα του κοινωνικού δικτύου!

Ένα μικρό κομμάτι για το Ning

Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2005 και σήμερα η Ning είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα SaaS που στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες των επιχειρήσεων ή των φίλων να αναπτύξουν έναν ιστότοπο που λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο με χαρακτηριστικά διαχείρισης της κοινότητας και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων. Η πλατφόρμα προσφέρει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κερδίζουν χρήματα από τις κοινότητές τους.

Το Ning βοηθά τους χρήστες να ξεκινήσουν να δημιουργούν τα δικά τους κοινωνικά δίκτυα οδηγώντας τους σε μια σειρά από απλά βήματα που περιλαμβάνουν την ονομασία του κοινωνικού τους δικτύου, την επιλογή ενός χρωματικού σχήματος, επιτρέποντας μοναδικές ερωτήσεις προφίλ και ακόμη και συμπεριλαμβάνοντας τις δικές τους διαφημίσεις, αν το θέλουν. Οι τοποθεσίες Ning είναι κατασκευασμένες για να είναι εξαιρετικά γρήγορες και διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά και αναλύσεις σε βάθος.

Γιατί μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ning αντί για άλλα κοινωνικά δίκτυα

Αν είστε ήδη συνδεδεμένοι με όλους σε υπάρχοντα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και άλλοι, τότε γιατί θα έπρεπε να σκεφτείτε ακόμη και να φέρετε μια εντελώς νέα στην εικόνα με την ένταξη στο Ning; Είναι σίγουρα ένα ερώτημα που αξίζει να το ζητήσετε.

Με απλά λόγια, είναι το επίπεδο ελέγχου και προσαρμογής που παίρνετε που το ξεχωρίζει από τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα που όλοι χρησιμοποιούν ήδη. Μπορείτε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε μια ομάδα Facebook ή να ξεκινήσετε μια συνομιλία στο Twitter , αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει επίσης να παίξετε με τους κανόνες του Facebook και του Twitter.

Εκτός από την ενίσχυση του ελέγχου του δικτύου Ning σας, μπορείτε επίσης να πάρετε όλα τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να το καλλιεργήσετε και να το παρακολουθήσετε να μεγαλώνει. Ο Ning ισχυρίζεται ότι βοήθησε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν διαδικτυακές κοινότητες με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη και δεκάδες εκατομμύρια συνδυασμένες απόψεις σελίδας.

Το Ning μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει έναν χώρο ανεμιστήρων για τη μουσική σας, έναν τόπο συζήτησης για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην κοινότητά σας, μια πλατφόρμα για την πώληση πρόσβασης στο περιεχόμενό σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Η ανοιχτή φύση του Ning κάνει τις δυνατότητες περιορισμένες μόνο από τη δική σας φαντασία.

Διαθέτει προσφορές Ning

Έτσι, το δικό σας κοινωνικό δίκτυο μπορεί να ακούγεται αρκετά καλό. Αλλά τι γίνεται με μερικές λεπτομέρειες, ε; Εδώ είναι τι παίρνετε.

Χαρακτηριστικά της κοινότητας: Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ, επιτρέψτε στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και ακόμη και να διαθέτουν μια λειτουργία "liking" παρόμοια με το Facebook!

Εργαλεία δημοσίευσης: Προσθέστε ένα blog ή ακόμα και πολλά ιστολόγια με βελτιστοποίηση SEO και χρησιμοποιήστε όποια δημοφιλή πλατφόρμα σχόλων θέλετε (Facebook, Disqus κ.λπ.)

Κοινωνική ενσωμάτωση: Επιτρέψτε στους χρήστες σας να συνδεθούν μέσω ενός υπάρχοντος λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης, να ενσωματώσουν πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube ή το Vimeo και να απολαύσουν απρόσκοπτη κοινωνική προβολή σε όλα τα άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Συνεχίστε να επικοινωνείτε με την κοινότητά σας με τον πιο οικείο τρόπο-ηλεκτρονικό ταχυδρομείο! Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόταν για να εργαστείτε με μια διαφορετική υπηρεσία διαχείρισης λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βελτιστοποίηση κινητής τηλεφωνίας: Αποκτήστε πρόσβαση στο κοινωνικό σας δίκτυο από κινητές συσκευές χάρη στον σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και αναπτύξτε ακόμη και τη δική σας προαιρετική εφαρμογή χρησιμοποιώντας API.

Προσαρμοσμένες επιλογές: Δημιουργήστε την ακριβή εμφάνιση που θέλετε για το κοινωνικό σας δίκτυο με την έξυπνη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, προσθέστε τον δικό σας προσαρμοσμένο κωδικό αν θέλετε και ακόμη και συνδέστε τον όλα με το δικό σας domain name.

Απόρρητο και εποπτεία: Βεβαιωθείτε ότι ο κάθε χρήστης έχει τον έλεγχο του επιπέδου προστασίας προσωπικών δεδομένων, διορίζει διαχειριστές επιλογών, μετριοπαθές περιεχόμενο και ελέγχει το spam.

Δημιουργία εσόδων: Ενεργοποιήστε επιλογές πληρωμένης συμμετοχής μέλους στην πλατφόρμα σας, συλλέξτε δωρεές ή αποδεχτείτε πληρωμή σε αντάλλαγμα για περιεχόμενο.

Ποιος Ning δεν είναι για

Το Ning δεν είναι ο τύπος πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε για προσωπικούς λόγους. Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πάρετε μια κοινότητα μαζί με όσο το δυνατόν λιγότερη επένδυση, και στη συνέχεια να κολλήσετε σε μια ομάδα ή σελίδα στο Facebook είναι πιθανώς καλύτερο.

Μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για το Ning, αλλά μετά από αυτό θα σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε σε ένα από τα τρία διαφορετικά σχέδια - το φθηνότερο από τα οποία είναι το βασικό σχέδιο στα 25 δολάρια το μήνα. Το Ning είναι πραγματικά εργαλείο εμπόρου, γι 'αυτό κοστίζει τόσο πολύ για χρήση και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις και κατασκευαστές μάρκας.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau