Πώς να χτίσετε ένα Twitter μετά

Συμβουλές για το πώς να πάρετε περισσότερους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν στο Twitter

Το Twitter είναι μια μεγάλη πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τον εαυτό σας, την εργασία σας ή την επιχείρησή σας. Οι ηθοποιοί, οι συγγραφείς, οι αθλητικοί παίχτες, οι μουσικοί, οι πολιτικοί και σχεδόν όλοι οι άλλοι χρησιμοποιούν ήδη το Twitter ως τρόπο να συνδεθούν με τους οπαδούς και να προωθηθούν σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Ένα από τα πρώτα καθήκοντα είναι να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα επόμενο. Αλλά πως? Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

Συνιστάται: 10 Twitter Dos και Don'ts

Ο Λυγερός τρόπος για να ακολουθήσετε (μόνο για τους μεγάλους αριθμούς)

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι αγαπούν μεγάλο αριθμό στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Για πολλούς, αυτός ο μεγάλος αριθμός είναι το μόνο που έχει σημασία - ακόμα και αν το 90% των οπαδών είναι ψεύτικοι λογαριασμοί που τρέχουν από bots.

Στο Twitter, μπορείτε να κάνετε μαζική παρακολούθηση, μαζικές επαναλήψεις και μαζικές αρετές για να πάρετε τους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν. Αφού εμφανιστείτε στην καρτέλα ειδοποιήσεων κάποιου χρήστη, θα παρατηρήσετε τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο και ενδέχεται να σας ακολουθήσουν (ή όχι).

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που ακολουθείτε συχνά θα σας ακολουθήσουν μόνο επειδή τους ακολουθήσατε πρώτα. Συχνά δεν ενδιαφέρονται για το τι tweeting για - ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα που είστε: περισσότεροι οπαδοί !

Όσον αφορά τις μαζικές επανάληψης και τις προτιμήσεις, πηγαίνετε προσεκτικοί με αυτό το είδος στρατηγικής. Εάν χρησιμοποιείτε ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο για να το κάνετε, θα μπορείτε εύκολα να λαμβάνετε αναφορές και να διακόπτεται από το Twitter.

Για έναν αυξανόμενο αριθμό οπαδών των ανθρώπων που πραγματικά θέλουν να δουν τα tweets σας και να αλληλεπιδρούν μαζί σας, θα χρειαστείτε μια διαφορετική προσέγγιση. Αλλά προειδοποιήστε: Προσέλκυση οπαδούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για ό, τι πρέπει να tweet για δεν είναι εύκολο έργο. Παίρνει χρόνο και προσπάθεια για να πάρει αυτά τα αποτελέσματα.

Συνιστάται: Twitter Hashtags: Πώς να χρησιμοποιήσετε πραγματικά Hashtags στα Tweets σας

Ο σωστός τρόπος για να αποκτήσετε αυθεντικούς οπαδούς

Έχετε ένα ενδιαφέρον προφίλ. Το προφίλ σας είναι η πρώτη σας εντύπωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια μεγάλη φωτογραφία προφίλ, φωτογραφία κεφαλίδας, σύνδεσμο βιογραφικού και ιστοτόπου, αν έχετε ένα.

Tweet πολύτιμο περιεχόμενο. Οι χρήστες του Twitter προτιμούν να κάνουν κλικ σε ενδιαφέρουσες εικόνες, βίντεο και συνδέσμους άρθρου. Αν μπορείτε να τους προσφέρετε αξία από αυτά που μοιράζεστε, θα το εκτιμήσουν.

Δώστε την προσωπικότητά σας μέσω των tweets σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από ένα προφίλ Twitter γεμάτο από τίτλους και συνδέσμους. Μπορείτε να έχετε μόνο 280 χαρακτήρες για να δουλέψετε, αλλά δείχνοντας ποιοι είστε πραγματικά είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε αγαπητοί στο Twitter.

Αλληλεπίδραση με όσους άλλους χρήστες μπορείτε. Δεν χρειάζεται να τα ακολουθείτε ήδη. Με την παραπομπή @mentioning, retweeting και αγαπώντας τα tweets των άλλων χρηστών, θα πάρετε την προσοχή τους. Μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ακολουθία ή ακόμα και μια επανάληψη που σας εκθέτει σε περισσότερους πιθανούς νέους οπαδούς.

Tweet συχνά. Εάν τιτλοποιείτε μόνο μία φορά την εβδομάδα, δεν πρόκειται να κερδίσετε πολλούς νέους οπαδούς. Όσο περισσότερο τιτλοποιείτε και αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες, τόσο περισσότερο αυξάνετε την έκθεσή σας στους τρέχοντες οπαδούς σας, οι οποίοι μπορεί να σας ξαναθυμήσουν και να σας κερδίσουν νέους οπαδούς.

Συμμετοχή σε μια συνομιλία Twitter. Οι συζητήσεις στο Twitter χρησιμοποιούν συγκεκριμένα hashtags σε μια συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία για συζήτηση γύρω από κάποιο θέμα. Είναι ιδανικό για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να προσελκύσετε περισσότερους οπαδούς.

Tweet σχετικά με τα νέα και να χρησιμοποιήσετε τις τάσεις των hashtag. Το tweeting σχετικά με τα τρέχοντα συμβάντα που χρησιμοποιούν trending hashtags θα είναι σίγουρο ότι θα σας παρατηρήσει, κυρίως επειδή όλοι οι άλλοι θα παρακολουθούν εκείνα τα hashtags που εισέρχονται μέσω του Twitter. Εάν τα tweets σας είναι υπέροχα, θα μπορούσατε να κερδίσετε μερικούς νέους οπαδούς γι 'αυτό.

Αποφύγετε την αυτοματοποίηση πολλών από τα tweets σας. Δεν υπάρχει τίποτα τρομερά λανθασμένο με τη χρήση ενός εργαλείου όπως το Buffer ή το TweetDeck για να προγραμματίσετε κάποια tweets, αλλά το πράγμα είναι ότι οι χρήστες είναι αρκετά έξυπνοι για να πω ένα αυτοματοποιημένο tweet από ένα πραγματικό και γενικά δεν θέλουν να ακολουθήσουν ρομπότ. Έχετε ένα καλό μίγμα από ως επί το πλείστον πραγματικό tweets με λίγα μόνο αυτοματοποιημένα από κάθε άλλη φορά και θα είναι καλό να πάτε.

Αποφύγετε τη συσσώρευση πάρα πολλών hashtags στα tweets σας. Hashtags είναι μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά φαίνονται υπερβολικά ανεπιθύμητα και αδύνατο να τα διαβάσετε όταν τα χρησιμοποιείτε υπερβολικά. Ακολουθήστε μόνο 1 ή 2 ανά tweet και κάντε ένα διάλειμμα από τη χρήση τους συχνά, ώστε να εμφανίζεστε πιο ανθρώπινη.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα δημιουργώντας τα παρακάτω σας. Θα είστε ένα Twitter superstar σε χρόνο μηδέν.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για δημοσίευση (Tweet) στο Twitter;