Πώς να χρησιμοποιήσετε Hashtags στα Tweets σας στο Twitter

Confused από αυτό το όλο Hashtag Thing; Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές!

Όποιος είναι εξοικειωμένος με το Twitter - ακόμη και ως μη χρήστης - πιθανότατα έχει τουλάχιστον μια γενική ιδέα ότι τα "hashtags" είναι μια μεγάλη τάση στην πλατφόρμα.

Συνιστάται: Τι είναι η Hashtag, ούτως ή άλλως;

Τα hashtags Twitter χρησιμοποιούνται για τον εξορθολογισμό των σχετικών θεμάτων με λέξη-κλειδί ή φράση, ομαδοποιώντας τα για να διευκολύνουν την εύρεση και παρακολούθηση των tweets από άτομα που μιλούν για το ίδιο πράγμα. Αλλά πολύ συχνά, τα tweets που περιέχουν hashtags απαρατήρητα, και με ένα όριο μόνο 280 χαρακτήρων, θα χρειαστεί να μετρήσετε το μήνυμά σας.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε την έκθεση σε tweet χρησιμοποιώντας Twitter hashtags για να προσελκύσετε περισσότερους οπαδούς, περισσότερα retweets, περισσότερα αρέσει και περισσότερα @mentions.

Ελέγξτε τα θέματα τάσης απευθείας στο Twitter

Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε τα tweets σας μπροστά στα μάτια ενδεχομένως χιλιάδων ανθρώπων. Το Twitter παραθέτει δέκα από τις κορυφαίες δημοφιλέστερες τάσεις παγκοσμίως στην αριστερή πλαϊνή μπάρα στον ιστό και στην παρακάτω λειτουργία αναζήτησης όταν πατάτε για να αναζητήσετε κάτι στο κινητό. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο έχετε ρυθμίσει, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε προσαρμοσμένες τάσεις ή περιφερειακές τάσεις γύρω από την τοποθεσία σας.

Ενσωματώνοντας φράσεις ή hashtags από αυτές τις λίστες σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να πάρει τα tweets σας δει από πολλά άτομα αμέσως. Αυτές οι φράσεις ή hashtags τείνουν για κάποιο λόγο, και το γεγονός ότι είναι trending σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μιλούν για αυτά τα θέματα και πιθανώς ακολουθώντας το πραγματικό ρεύμα των tweets έρχονται μέσα.

Τα δημοφιλέστερα θέματα τάσης του Twitter είναι συνήθως σχετικά με τα τρέχοντα θέματα ειδήσεων, τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν ή κουτσομπολιά διασημοτήτων .

Επωφεληθείτε από το Hashtags.org

Αν θέλετε να σκάψετε ακόμα πιο βαθιά τη δημοτικότητα του hashtag στο Twitter και να ξεπεράσετε αυτό που εμφανίζει το Twitter απευθείας στον ιστό, μπορείτε να δείτε το Hashtags.org, το οποίο είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν για hashtag και πόσο δημοφιλείς είναι.

Ακριβώς στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου, μπορείτε να δείτε μια λίστα με μερικά από τα πιο δημοφιλή hashtags που χρησιμοποιούνται. Για παράδειγμα, στην επιχειρηματική κατηγορία, #jobs και #marketing είναι μερικοί δημοφιλείς όροι. Στην κατηγορία tech, #iphone και #app είναι επίσης δημοφιλή.

Κάνοντας κλικ σε μια επισήμανση hash ή αναζητώντας ένα, θα εμφανιστεί ένα γράφημα τάσεων 24 ωρών βασισμένο σε δείγμα 1%, εμφανίζοντας τις ώρες της ημέρας όταν ήταν πιο δημοφιλές. Μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα σχετικών hashtag για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη έκθεση με τα tweets σας.

Εάν σας άρεσε αυτό το site, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ελέγξετε άλλους που ειδικεύονται στην παρακολούθηση των τάσεων Twitter. Δοκιμάστε να δείτε το What The Trend και το Twubs εκτός από το Hashtags.org.

Μην το παρακάνετε

Υπάρχουν πολλοί χρήστες του Twitter εκεί έξω που συχνά επιθυμούν να τσακίσουν σε όσα hashtags μπορούν, σε ένα μόνο tweet . Με μόλις 280 χαρακτήρες και ένα tweet που έχει πέντε ή έξι hashtags - μερικές φορές με έναν υπερσύνδεσμο κολλημένο εκεί μέσα, επίσης - μπορεί να φανεί αρκετά ακατάστατο μόλις βρεθεί εκεί έξω. Παρέχει επίσης την εντύπωση ότι μπορεί να προσπαθείτε να σπρώξετε όλους.

Κανείς δεν το θέλει αυτό, έτσι ώστε να κολλήσει μόνο ένα ή δύο hashtags ανά tweet είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να πάει. Μπορείτε πάντα να στείλετε ένα παρόμοιο tweet μετά ή αργότερα και να πειραματιστείτε με άλλα σχετικά hashtags.

Να είναι ενδιαφέρον και περιγραφικό

Πάλι, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι έχετε περιορισμένο χώρο για να εργαστείτε με το Twitter με το όριο χαρακτήρων, αλλά τα tweets που επικεντρώνονται γύρω από θέματα ενδιαφέροντος, φτάνουν κατευθείαν στο σημείο και περιλαμβάνουν χιούμορ ή ισχυρές προσωπικές απόψεις συχνά κάνουν πολύ καλά.

Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε πάρα πολλές συντμήσεις στο τιτίβισμα σας για χάρη της προσπάθειας εξοικονόμησης χώρου. Πάρα πολλές σύντομες λέξεις μπορεί να το κάνουν σχεδόν ακατανόητο. Η σωστή ορθογραφία και γραμματική δεν πρέπει να παραβλέπεται στο Twitter τις περισσότερες φορές, αν και είναι αρκετά δελεαστικό.

Συνεχίστε να πειραματίζεται

Εάν συνδέεστε με tweeting, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα συντομεύσεων URL που παρακολουθεί πόσοι άνθρωποι κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας, όπως το Bitly . Η δραστηριότητα στο Twitter περνάει επίσης από μια σειρά από κορυφές κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως τα tweets σας είναι πιθανότερο να εμφανιστούν γύρω στις 9 π.μ., 12 μ.μ., 4 ή 5 μ.μ., και περίπου στις 8 ή στις 9 μ.μ.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτα, οπότε μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές αντιδράσεις από ένα tweet με ένα hashtag και στη συνέχεια τίποτα με ένα άλλο αμέσως μετά. Αλλά εάν συνεχίζετε να πειραματίζετε με τα hashtags σας και το στυλ tweeting και το χρονοδιάγραμμα, είστε αναγκασμένοι να πάρετε μια καλή αίσθηση για το τι λειτουργεί.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για δημοσίευση (Tweet) στο Twitter;