Εργαλείο αφιερωμένης αναζήτησης Twitter

Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια αποθηκευμένη αναζήτηση στο Twitter

Η δυνατότητα αποθήκευσης του Twitter αποθηκεύει ένα ερώτημα και το καθιστά διαθέσιμο αργότερα από ένα αναπτυσσόμενο μενού απευθείας από το κουτί αναζήτησης Twitter . Ο σκοπός της αποθηκευμένης αναζήτησης του Twitter είναι να σας αφήσει να επαναλάβετε την αναζήτηση ξανά γρήγορα χωρίς να το θυμηθείτε ή να πληκτρολογήσετε ξανά τις λέξεις στο πλαίσιο αναζήτησης. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, μπορείτε να διατηρήσετε έως και 25 αποθηκευμένες αναζητήσεις στο Twitter ανά λογαριασμό.

Πώς να αποθηκεύσετε μια αναζήτηση στο Twitter

Η αποθήκευση μιας αναζήτησης για να την εκτελέσετε ξανά γρήγορα είναι εύκολη στο Twitter. Δείτε πώς:

Μπορεί να θέλετε να τροποποιήσετε την αναζήτησή σας προτού την αποθηκεύσετε. Μπορείτε να το κρατήσετε ως όλες τις επιλογές ή να το περιορίσετε σε Tweets, λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο ή ειδήσεις. Μπορείτε επίσης να το περιορίσετε στους ανθρώπους που γνωρίζετε ή να το κρατήσετε ως "από όλους". Μπορείτε να το περιορίσετε γεωγραφικά στο "Κοντά σας" ή να το κρατήσετε ως "Από παντού".

Πώς να ξανακάνετε μια αποθηκευμένη αναζήτηση Twitter

Για να εκτελέσετε ξανά οποιαδήποτε αποθηκευμένη αναζήτηση, κάντε κλικ στην καρτέλα "Έρευνες" στη γραμμή μενού στην κορυφή της αρχικής σας σελίδας. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με όλες τις αποθηκευμένες αναζητήσεις σας.

Αφαιρέστε και κάντε κλικ σε κάποιο από αυτά και το Twitter θα εκτελέσει ξανά την αναζήτησή σας. Είναι τόσο εύκολο, μόνο ένα κλικ για να εκτελέσετε εκ νέου τις αποθηκευμένες αναζητήσεις.

Εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας την προηγμένη αναζήτηση Twitter

Γιατί θα μπορούσε ο καθένας να ασχοληθεί με την αποθήκευση αναζητήσεων, όταν φαίνεται τόσο εύκολο να τις πληκτρολογήσετε ξανά; Μετά από όλα, οι περισσότερες συμβολοσειρές ερώτησης δεν είναι τόσο μεγάλες. Ένας λόγος για να τους αποθηκεύσετε είναι ως υπενθύμιση. Είναι πρακτικό να θυμάστε τι παρακολουθείτε εάν έχετε αποθηκεύσει τα κορυφαία ερωτήματα σας σε μια αναπτυσσόμενη λίστα. Σκεφτείτε το ως μια μικρή λίστα υποχρεώσεων. Είναι επίσης χρήσιμο εάν εκτελείτε προχωρημένα ερωτήματα χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα στη σελίδα σύνθετης αναζήτησης του Twitter. Αυτές οι αναζητήσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κατασκευαστούν, οπότε η εξοικονόμηση τους μπορεί να είναι εξοικονόμηση χρόνου.

Κατάργηση μιας αποθηκευμένης αναζήτησης Twitter

Όταν δεν θέλετε πλέον να εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο ερώτημα στην αναπτυσσόμενη λίστα σας, απλώς εκτελέστε ξανά αυτήν την αναζήτηση και αναζητήστε το σύνδεσμο "Αφαίρεση αποθηκευμένης αναζήτησης" στο επάνω μέρος των αποτελεσμάτων στα δεξιά.

Κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο και η αποθηκευμένη αναζήτηση θα εξαφανιστεί. Μερικές φορές το ερώτημα αναζήτησης δεν εξαφανίζεται αμέσως. μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες για να εξαφανιστεί από την αναπτυσσόμενη λίστα ερωτημάτων.

Άλλες φορές, ειδικά εάν πρόκειται για ένα ασυνήθιστο ερώτημα για το οποίο δεν υπάρχουν ταιριάζουν tweets ή αποτελέσματα στο Twitter, μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο για την εξαφάνιση της αποθηκευμένης αναζήτησης στο Twitter. Δοκιμάστε να το διαγράψετε ξανά αργότερα εάν το ερώτημά σας δεν εξαφανιστεί μετά από μερικές ημέρες.

Ενδέχεται να βρεθείτε με διαγραφή μιας αποθηκευμένης αναζήτησης Twitter περισσότερο από όσο νομίζετε, επειδή η αποθηκευμένη λειτουργία αναζήτησης δεν επιτρέπει την επεξεργασία αυτών των ερωτημάτων. Για να αλλάξετε τη διατύπωση της αποθηκευμένης αναζήτησης Twitter, πρέπει να διαγράψετε το αποθηκευμένο ερώτημα και να δημιουργήσετε ένα νέο.

Συμβουλές για τη δημιουργία μιας αποθηκευμένης αναζήτησης Twitter

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι λέξεις-κλειδιά, τα hashtags και τα trending θέματα αποτελούν γρήγορα κινούμενους στόχους στο Twitter. Σκεφτείτε τη ροή των tweet ως ένα ποτάμι ή κακοφωνική συνομιλία.

Αυτό που σημαίνει για την αναζήτηση Twitter είναι ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την ακριβή διατύπωση οποιουδήποτε ερωτήματος για την αποτελεσματική παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου θέματος στο Twitter. Επομένως, από καιρό σε καιρό, θα πρέπει να εκτελείτε διαφορετικές εκδόσεις και να διατυπώνετε την αποθηκευμένη αναζήτηση Twitter για να βεβαιωθείτε ότι μια διαφορετική φράση δεν αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Μια ποικιλία εργαλείων αναζήτησης τρίτου μέρους Twitter μπορεί να σας βοηθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βασική αναζήτηση στο Twitter, διαβάστε αυτόν τον οδηγό αναζήτησης Twitter.