Εφαρμογές Soundboard για προσθήκη αστείων ήχων σε βίντεο αμπέλου

Όλα τα καλύτερα ανόητα κλιπ ήχου που τείνουν στο Vine σε ένα μέρος

UPDATE: Η υπηρεσία Αμπέλου έχει διακοπεί, αλλά έχουμε αφήσει τις παρακάτω πληροφορίες για σκοπούς αρχειοθέτησης. Δείτε τι ήταν η αμπέλου; για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής βίντεο.

Στο Vine , οι χρήστες έχουν μόλις έξι δευτερόλεπτα για να προσελκύσουν την προσοχή του θεατή. Όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, ενσωματώνοντας ελκυστικές μελωδίες και διασκεδαστικά κλιπ ήχου εκμεταλλευόμενοι τις εφαρμογές του soundboard που είναι διαθέσιμες μπορεί συχνά να κάνουν τη διαφορά να κρατάμε τους θεατές ενδιαφέροντες και αφοσιωμένους.

Όποιος είναι αρκετά δραστήριος στο Αμπέλου πρέπει να γνωρίζει ότι οι τάσεις παραγωγής βίντεο γίνονται ιογενείς σε όλη την πλατφόρμα όλη την ώρα. Κάθε μερικές εβδομάδες περίπου, το νέο βίντεο ενός τυχερού χρήστη γίνεται γρήγορα ένα μίμωμα ή μια τάση σχεδόν μια μέρα στην άλλη, εμπνέοντας όλα τα είδη των χρηστών Αμπέλου να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν τις δικές τους εκδόσεις.

Το όνομα μου είναι Jeff ήχος κλιπ από την ταινία 22 Jump Street είναι μόνο ένα παράδειγμα μιας τάσης που πήγε άγρια ​​ιογενή στο Αμπέλι. Οι χρήστες έρχονται με κάθε τρόπο διαφορετικούς και δημιουργικούς τρόπους να εισάγουν το κλιπ στα βίντεό τους με τρόπο που θα μπορούσε να κάνει τους θεατές να γελούν.

Αν θέλετε να δημοσιεύσετε βίντεο από το Αμπέλι και θέλετε να δημιουργήσετε μια σειρά από πιστούς χρήστες που θα είναι πάντα πρόθυμοι να επιστρέψουν τις αναρτήσεις σας, τότε πιθανότατα θα θέλετε να μάθετε για αυτές τις τάσεις, μαζί με τις εφαρμογές του ημερολογίου τρίτου μέρους που σας διευκολύνουν να μπείτε σε αυτά.

Το καλύτερο του Vine Soundboard

Το Best of Vine Soundboard είναι μία από τις υψηλότερης βαθμολογίας εφαρμογές ήχου Vine στο App Store. Παίρνετε 115 από τους καλύτερους και δημοφιλέστερους ήχους της τάσης , μαζί με ένα χαρακτηριστικό drag-and-drop στο κάτω μέρος της οθόνης για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση pro για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση και να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις. Υποστηρίζει ακόμη και το Apple Watch! (iOS)

Dubsmash

Ενώ ο μόνος σκοπός του Dubsmash δεν είναι απλώς να μοιραστεί με το Αμπέλι, σίγουρα είναι χρήσιμο γι 'αυτό! Απλά επιλέξτε έναν ήχο, καταγράψτε τον εαυτό σας με αυτό και στη συνέχεια μπορείτε να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Από εκεί, μπορείτε να το ανεβάσετε στο Αμπέλι. (iOS και Android)

VineBoard

Μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Vine soundboard για iOS είναι το VineBoard, με διαφορετική διασύνδεση σε σχέση με τα άλλα και πάνω από 400 ήχους ... δωρεάν! Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ήχους, να αποθηκεύσετε και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας και να τα αναδιατάξετε όσο θέλετε.

VSounds

Το VSounds σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε όλα τα είδη ζευγαριού ακουστικών κλιπ, από "πατάτα" έως "μου αρέσουν χελώνες". Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους ήχους, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια αγορά εντός της εφαρμογής 1,99 €.

SoundPal

Το SoundPal είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή (για iOS μόνο τώρα) που διαθέτει μερικά ηχητικά κλιπ που μπορείτε να ακούσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Όπως και οι VSounds, εάν θέλετε να επωφεληθείτε πλήρως από τους ήχους που προσφέρει η εφαρμογή, θα χρειαστεί να κάνετε μια αγορά εντός της εφαρμογής $ 0,99 για να ξεκλειδώσετε επιπλέον ήχους.

Κλειδιά

Αν είστε χρήστης Android που δεν εντυπωσιάζει με την συνδρομή που έχετε στην εφαρμογή για να έχετε πρόσβαση σε όλους τους ήχους, μπορείτε να δοκιμάσετε Vclips. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 70 δωρεάν ήχους που μπορείτε εύκολα να περάσετε και να παίξετε. (Android)

Ηχοσύστημα για αμπέλου

Αυτή η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες του iOS ελαφρώς μεγαλύτερη ποικιλία που είναι δωρεάν, σε σύγκριση με τα VSounds και SoundPal, τα οποία προσφέρουν δωρεάν ζευγάρι ήχους δωρεάν. Το Soundboard for Vine Free προσφέρει περίπου 20 ήχους δωρεάν, καθώς και μια επιλογή αναβάθμισης $ 2,29 για πρόσβαση σε όλους.

Musical.ly

Εντάξει, οπότε το Musical.ly δεν είναι ακριβώς ένα είδος "soundboard" τύπου εφαρμογής, δεδομένου ότι επικεντρώνεται στη μουσική παρά στους ήχους, αλλά σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχετε αν θέλετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν κλιπ δημοφιλών τραγουδιών ως μουσική υπόκρουση στα βίντεο Vine σας. Το Musical.ly είναι στην πραγματικότητα ένα ίδιο το κοινωνικό δίκτυο, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα βίντεο που κάνετε μαζί του και να το ανεβάσετε σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του Αμπέλου. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Musical.ly. (iOS και Android)

Μερικές από τις εφαρμογές που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν έχουν ενημερωθεί σε ένα χρόνο ή περισσότερο, γι 'αυτό μην είστε απογοητευμένοι αν δεν λειτουργούν τόσο καλά. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς, ωστόσο - όπως το Dubsmash και το Musical.ly - έχουν ενημερωθεί πιο πρόσφατα.

Επωφεληθείτε από τη μουσική και τα ηχητικά εφέ της εφαρμογής

Γνωρίζατε ότι το Vine έχει χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μουσική και ήχους στα βίντεό σας; Λοιπόν, τώρα ξέρετε!

Όταν επεξεργάζεστε ένα νέο αμπέλι, μπορείτε να αγγίξετε το εικονίδιο μουσικής σημείωσης στο κάτω μέρος της οθόνης για να προσθέσετε μουσική υπόκρουση χρησιμοποιώντας κλιπ που προτείνει η Vine ή συνδέοντας τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο του ηχητικού κύματος για να δείτε μια επιλογή από δημοφιλή ηχητικά εφέ παρόμοια με αυτά που προσφέρονται από τις εφαρμογές τρίτων παραπάνω, τα οποία μπορείτε να εισάγετε απευθείας στα βίντεό σας.