Εφαρμογές επεξεργαστή κειμένου Android για το τηλέφωνο ή το tablet σας

Μεταφέρετε τις εργασίες επεξεργασίας κειμένου στη συσκευή σας Android

Σκέφτεστε να πάρετε μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου στη συσκευή σας Android; Οι εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου δεν περιορίζονται μόνο σε iPad. Αν θέλετε να προβάλετε έγγραφα όπως αρχεία Word, υπολογιστικά φύλλα, PDF και παρουσιάσεις του PowerPoint ή να δημιουργήσετε νέα έγγραφα στο tablet ή στο τηλέφωνό σας, υπάρχει πιθανότητα μια εφαρμογή εκεί έξω που είναι κατάλληλη για εσάς.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές επεξεργαστή κειμένου Android.

OfficeSuite Pro & # 43; PDF

Το OfficeSuite Pro + PDF από το MobiSystems (διαθέσιμο στο Google Play store) είναι μια ισχυρή εφαρμογή με πλούσια χαρακτηριστικά και σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να προβάλλετε έγγραφα Microsoft Word, Microsoft Excel και PDF και τη δυνατότητα προβολής αρχείων του PowerPoint.

Το OfficeSuite + PDF είναι μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής που σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την εφαρμογή πριν δεσμευτείτε να την αγοράσετε.

Αυτή η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και οι ενέργειες όπως η ρύθμιση περιθωρίου και η ευθυγράμμιση κειμένου είναι απλές. Διαχειρίζεται την εισαγωγή εικόνων και άλλων μέσων και η μορφοποίηση και ο χειρισμός κειμένου είναι επίσης απλή.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του OfficeSuite Pro είναι πόσο καλά διατηρεί τη μορφοποίηση σε έγγραφα. Η μεταφορά εγγράφου από φορητό υπολογιστή με χρήση του Microsoft Word με χρήση του cloud storage (παραδείγματα υπηρεσιών αποθήκευσης cloud που προσφέρουν δωρεάν χώρο περιλαμβάνουν το Microsoft OneDrive και το Google Drive) δεν οδήγησε σε αλλαγές μορφής.

Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google για το Android αποτελούν μέρος μιας σειράς εφαρμογών παραγωγικότητας γραφείου που περιλαμβάνει Έγγραφα Google, Φύλλα, Διαφάνειες και Φόρμες. Η εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, που ονομάζεται απλά Έγγραφα, σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε σε έγγραφα επεξεργασίας κειμένου.

Ως επεξεργαστής κειμένου, τα Έγγραφα Google πραγματοποιούν τη δουλειά. Όλες οι βασικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες και η διεπαφή χρήστη έχει μια οικεία αίσθηση εάν είστε συνηθισμένοι στο Word, οπότε η ρύθμιση δεν είναι επαχθής.

Τα Έγγραφα Google ενσωματώνονται στο Google Drive, την υπηρεσία αποθήκευσης cloud από τη Google, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο χώρο του cloud και να τα έχετε πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας. Αυτά τα αρχεία στο Drive μπορούν να μοιραστούν σε άλλους χρήστες, είτε ως αρχεία που μπορούν απλά να προβληθούν, είτε με άλλα δικαιώματα για επεξεργασία. Αυτό καθιστά τη συνεργασία πολύ εύκολη και προσβάσιμη για τους χρήστες, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν.

Τα Έγγραφα Google είχαν κάποια προβλήματα με τη διαμόρφωση της απώλειας κατά τη μετατροπή ενός εγγράφου του Word που έχει μεταφορτωθεί, αλλά αυτό έχει βελτιωθεί πιο πρόσφατα.

Microsoft Word

Η Microsoft έχει μεταφέρει τη σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου Microsoft Office στον παγκόσμιο κινητό κόσμο. Η έκδοση επεξεργαστή κειμένου Android του Microsoft Word προσφέρει ένα λειτουργικό και οικείο περιβάλλον για την ανάγνωση και τη δημιουργία εγγράφων.

Η διεπαφή χρήστη θα είναι εξοικειωμένη με τους χρήστες της έκδοσης Word της επιφάνειας εργασίας, αν και εξορθολογισμένη στις βασικές λειτουργίες και δυνατότητες. Η διεπαφή κάνει μια λιγότερο κομψή μετάβαση στις μικρές οθόνες των smartphones, ωστόσο, και μπορεί να αισθάνεται αμήχανη.

Παρόλο που η εφαρμογή είναι δωρεάν, εάν θέλετε λειτουργίες πέρα ​​από τις βασικές που περιλαμβάνονται, όπως η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο ή αλλαγές / παρακολούθηση, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή στο Microsoft Office 365 . Υπάρχουν πολλά προγράμματα συνδρομής διαθέσιμα, από άδειες ενός υπολογιστή μέχρι άδειες που επιτρέπουν την εγκατάσταση σε πολλούς υπολογιστές.

Εάν είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε το Word στον υπολογιστή σας και θέλετε να μάθετε τη διεπαφή μιας νέας εφαρμογής, τότε το Microsoft Word για Android μπορεί να είναι μια καλή επιλογή καθώς κάνετε την κινητή σας κίνηση.

Έγγραφα για να πάει

Documents To Go - τώρα αποκαλούμενο Docs To Go - από την DataVis, Inc., έχει αξιοπρεπείς κριτικές επεξεργασίας κειμένου. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα αρχεία Word, PowerPoint και Excel 2007 και 2010 και έχει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αρχείων. Αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις λίγες που υποστηρίζει επίσης τα αρχεία iWorks .

Το Docs to Go προσφέρει εκτεταμένες επιλογές μορφοποίησης, όπως λίστες με κουκκίδες, στυλ, αναίρεση και επαναφορά, εύρεση και αντικατάσταση και καταμέτρηση λέξεων. Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία InTact για να διατηρήσει την υπάρχουσα μορφοποίηση.

Το Docs To Go προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, αλλά για προηγμένες λειτουργίες, όπως υποστήριξη για υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, θα πρέπει να αγοράσετε ένα κλειδί πλήρους έκδοσης για να το ξεκλειδώσετε.

Τόσες πολλές εφαρμογές για να επιλέξετε από!

Αυτή είναι μια μικρή επιλογή των εφαρμογών επεξεργαστή κειμένου διαθέσιμων σε χρήστες Android. Αν αυτά δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας ή απλώς αναζητάτε μια διαφορετική εμπειρία από το οικείο Word, δοκιμάστε άλλους. Οι περισσότεροι προσφέρουν δωρεάν, αν και συνήθως μειωμένη, έκδοση της εφαρμογής τους, οπότε αν βρείτε ένα που θέλετε να δοκιμάσετε, αλλά έχει κόστος, αναζητήστε δωρεάν εκδόσεις. Αυτά εμφανίζονται συχνά στη δεξιά πλευρά της σελίδας της εφαρμογής. αν δεν το βλέπετε, δοκιμάστε μια αναζήτηση για τον προγραμματιστή για να δείτε όλες τις εφαρμογές που έχουν στη διάθεσή σας.