Κατάλογος των 5 πιο πρόσφατων φωτογραφικών μηχανών Sony

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφική μηχανή DSLR της Sony, Mirrorless και κάμερες για αρχάριους

Αν ψάχνετε για μια λίστα με τις πιο πρόσφατες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Sony, μπορείτε να σταματήσετε εδώ. Παρακάτω είναι ο επιμελημένος κατάλογος των καλύτερων νέων φωτογραφικών μηχανών της Sony και, ευτυχώς, έχετε πολλές επιλογές επειδή η Sony προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και προϊόντων φωτογραφίας.

Τα μοντέλα Cyber-shot της Sony απευθύνονται συνήθως σε αρχάριους, παρόλο που κάποιες προηγμένες φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot παρέχουν λειτουργίες υψηλού επιπέδου. Δημιουργούν επίσης κάμερες alpha DSLR καθώς και καθρέφτες χωρίς κάμερες.

01 από 05

Sony Cyber-shot RX100 V

Το Cyber-shot RX100 V είναι μία από τις πιο πρόσφατες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Sony. Εκτός από την οθόνη 3 " OLED flip με Wi-Fi και αισθητήρα 1", αυτή η φωτογραφική μηχανή έχει ταχύτερη συνεχή ταχύτητα λήψης στον κόσμο, πυροβολεί σε 4K και υποστηρίζει εξαιρετικά αργό βίντεο 960 fps.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή της Sony διαθέτει επίσης ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο με ένα retractable Tru-Finder EVF για την επίτευξη της βέλτιστης ανάλυσης. Θα παρατηρήσετε εξαιρετικό φωτισμό και υψηλή αντίθεση κατά την προβολή των βολών σας.

Το Cyber-shot RX100 V διαθέτει οπτικό ζουμ 3,6x και αισθητήρα CMOS 20,1 megapixel με DRAM. Περισσότερο "

02 του 05

Sony WX350

Το Sony DSC-WX350 είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια casual, συμπαγής και σχετικά φτηνή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony.

Αυτό που θα πάρετε με αυτό είναι το οπτικό ζουμ 20Χ και το ζουμ εικόνας 40Χ καθαρό. Η λειτουργία Panorama υποστηρίζεται, μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi για κοινή χρήση, παρακολουθεί κίνηση και υποστηρίζει την έξοδο εικόνας 4K μέσω HDMI.

Το Sony WX350 περιλαμβάνει επίσης αυτόματη εστίαση και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε απαλές εικόνες χωρίς πολύ θόρυβο χάρη στον επεξεργαστή BIONZ X. Περισσότερο "

03 του 05

Sony Cyber-shot RX10 IV

Μια άλλη νέα κάμερα Sony που προκαλεί το RX100 V παραπάνω είναι το RX10 IV. Έχει τον ίδιο αισθητήρα 20,1 megapixel, αλλά ελαφρώς ταχύτερο χρόνο απόκρισης του αυτόματου εστίασης σε μόλις 0,03 δευτερόλεπτα.

Το RX10 IV διαθέτει επίσης οπτικό ζουμ 25x και με συνεχή λήψη 24 fps σε υψηλό επίπεδο, μπορείτε να τραβήξετε μέχρι και 249 λήψεις.

Ακολουθούν μερικά ακόμα χαρακτηριστικά του Sony Cyber-shot RX10 IV που αξίζει να αναφέρουμε:

Περισσότερο "

04 του 05

Sony Cyber-shot HX80

Σε αυτό το σημείο τιμών, το HX80 είναι ένας ισχυρός εκτελεστής, που προσφέρει ανάλυση 18,2MP, φακό 30x οπτικού ζουμ, σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, LCD με κλίση 180 μοιρών, ενσωματωμένο Wi-Fi και οθόνη LCD 2,95 " οθόνη.

Το HX80 ζυγίζει μόλις 8,5 oz και μετρά 4,02 "x 2,29" x 1,4 ". Διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Περισσότερο "

05 του 05

Sony a9 ILCE-9

Η φωτογραφική μηχανή a9 ILCE-9 πλήρους καρέ, χωρίς κάτοπτρο αντικατάστασης, είναι μια από τις νεότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Sony, αλλά η απόδοση και η ισχύς επεξεργασίας είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Καταστρέφοντας τις άλλες κάμερες παραπάνω, το a9 διαθέτει αισθητήρα CMOS με ενσωματωμένη μνήμη CMOS, μεγέθους 24,2 megapixel. Έχει επίσης συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας μέχρι 20 fps και θα παρακολουθεί κινούμενα αντικείμενα με ακρίβεια, ελάχιστη υστέρηση και χωρίς θόρυβο ή δόνηση.

Αυτή η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony έχει σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες, υποστηρίζει φακούς Sony E-mount, μπορεί να εγγράψει εικόνες και σε JPEG και RAW και καταγράφει ταινίες HD στην οθόνη LCD TFT 2,95 ιντσών ευρείας οθόνης.

Η κάμερα Sony a9 ζυγίζει λίγο περισσότερο από 1 λίβρα και στέκεται 5 "x 3 7/8" x 2 1/2. "

Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι μόνο το σώμα / βάση. Υπάρχουν επιλογές μέσω του παρακάτω συνδέσμου για να συμπεριλάβετε τον πορτραίτο, τον τηλεφακό, τον φακό ζουμ, το πιάσιμο κλπ. Περισσότερα »