Πώς να δημιουργήσετε μια τοποθεσία PHP / MySQL στο Dreamweaver

01 από 05

Δημιουργήστε μια νέα τοποθεσία στο Dreamweaver

Ναι, θέλω να χρησιμοποιήσω τεχνολογία διακομιστή. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου στο Dreamweaver. Αν χρησιμοποιείτε το Dreamweaver CS3 ή το Dreamweaver 8, μπορείτε να ξεκινήσετε τον "Οδηγό νέας τοποθεσίας" απευθείας από το μενού "Site".

Ονομάστε τον ιστότοπό σας και τοποθετήστε τη διεύθυνση URL του. Αλλά στο βήμα 3, επιλέξτε "Ναι, θέλω να χρησιμοποιήσω μια τεχνολογία διακομιστή". Και επιλέξτε PHP MySQL ως την τεχνολογία διακομιστή σας.

02 του 05

Πώς θα δοκιμάσετε τα αρχεία σας;

Πώς θα δοκιμάσετε τα αρχεία σας ;. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το πιο δύσκολο μέρος της εργασίας με δυναμικές ιστοσελίδες που βασίζονται σε βάσεις δεδομένων είναι η δοκιμή. Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να έχετε έναν τρόπο να κάνετε το σχεδιασμό του ιστότοπου και να διαχειριστείτε το δυναμικό περιεχόμενο που προέρχεται από τη βάση δεδομένων. Δεν σας κάνει πολύ καλό αν χτίζετε μια όμορφη σελίδα προϊόντος που δεν θα συνδεθεί με τη βάση δεδομένων για να λάβετε τις πληροφορίες για το προϊόν.

Το Dreamweaver σας δίνει τρεις τρόπους για να ρυθμίσετε το περιβάλλον δοκιμών σας:

Προτιμώ να επεξεργάζομαι και να δοκιμάζω τοπικά - είναι πιο γρήγορος και μου επιτρέπει να δουλέψω περισσότερο πριν σπρώξω τα αρχεία ζωντανά.

Έτσι, θα αποθηκεύσω τα αρχεία για αυτόν τον ιστότοπο μέσα στο DocumentRoot του διακομιστή μου Apache Web.

03 του 05

Τι είναι η διεύθυνση URL του διακομιστή δοκιμών σας

Δοκιμή διεύθυνσης URL διακομιστή. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Επειδή θα δοκιμάσω τον ιστότοπό μου στον τοπικό υπολογιστή μου, πρέπει να πω στο Dreamweaver τι είναι η διεύθυνση URL σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό είναι διαφορετικό από την τελική θέση των αρχείων σας - είναι η διεύθυνση URL της επιφάνειας εργασίας σας. http: // localhost / θα πρέπει να λειτουργεί σωστά - αλλά βεβαιωθείτε ότι δοκιμάσατε τη διεύθυνση URL πριν κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Εάν τοποθετείτε τον ιστότοπό σας σε ένα φάκελο στον διακομιστή σας Web (και όχι απευθείας στη ρίζα), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα φακέλου στον τοπικό σας διακομιστή όπως στο ζωντανό διακομιστή. Για παράδειγμα, τοποθετώ τον ιστότοπό μου στον κατάλογο "myDynamicSite" στο διακομιστή μου Web, οπότε θα χρησιμοποιήσω το ίδιο όνομα καταλόγου στο τοπικό μου μηχάνημα:

http: // localhost / myDynamicSite /

04 του 05

Το Dreamweaver θα δημοσιεύσει και τα αρχεία σας ζωντανά

Το Dreamweaver θα δημοσιεύσει και τα αρχεία σας ζωντανά. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Αφού καθορίσετε την τοποθεσία σας, το Dreamweaver θα σας ρωτήσει εάν θα δημοσιεύσετε τα περιεχόμενα σε άλλο μηχάνημα. Εκτός εάν η επιφάνεια εργασίας σας επίσης διπλασιάζεται ως διακομιστής Web, θα πρέπει να επιλέξετε "Ναι, θέλω να χρησιμοποιήσω έναν απομακρυσμένο διακομιστή". Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε τη σύνδεση σε αυτόν τον απομακρυσμένο διακομιστή. Το Dreamweaver μπορεί να συνδεθεί σε απομακρυσμένους διακομιστές μέσω FTP, τοπικού δικτύου, WebDAV , RDS και Microsoft Visual SourceSafe. Για να συνδεθείτε μέσω FTP, πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Επικοινωνήστε με τον πάροχο φιλοξενίας σας εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτές οι πληροφορίες για τον κεντρικό υπολογιστή σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τη σύνδεσή σας για να βεβαιωθείτε ότι το Dreamweaver μπορεί να συνδεθεί στον απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε τις σελίδες σας ζωντανές. Επίσης, αν τοποθετείτε έναν ιστότοπο σε έναν νέο φάκελο, βεβαιωθείτε ότι ο φάκελος αυτός υπάρχει στον οικοδεσπότη Ιστού σας.

Το Dreamweaver προσφέρει λειτουργίες check-in και check-out. Δεν το χρησιμοποιώ αν δεν δουλεύω σε ένα έργο με μια ομάδα Ιστού.

05 του 05

Έχετε ορίσει μια δυναμική τοποθεσία στο Dreamweaver

Τελείωσες!. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις στην σύνοψη ορισμού τοποθεσίας και, αν είναι όλες σωστές, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος. Το Dreamweaver θα δημιουργήσει στη συνέχεια το νέο σας site.