Πώς να ανοίγετε πάντα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μεγιστοποιημένα Windows

Αυτό το τέχνασμα σας επιτρέπει να ανοίγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλήρους οθόνης κάθε φορά

Το άνοιγμα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πλήρη οθόνη είναι καλύτερο αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη χρήση της οθόνης σας κατά την ανάγνωση μηνυμάτων, αλλά εάν πρέπει να μεγιστοποιήσετε το παράθυρο κάθε φορά που ανοίγετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχει ένα μικρό τέχνασμα που μπορείτε να εκτελέσετε.

Τα Microsoft Windows αποθηκεύουν και επαναχρησιμοποιούν τις πληροφορίες μεγέθους παραθύρου μόνο στην κανονική, μη μεγιστοποιημένη κατάσταση. Τι πρέπει να κάνετε και τι εξηγούν οι παρακάτω οδηγίες είναι να αλλάξετε το μέγεθος του κανονικού παραθύρου έτσι ώστε όταν ανοίγετε το Outlook ή κάποιο άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα παράθυρα έχουν μέγεθος ακριβώς όπως τα κάνατε.

Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, κάθε φορά που ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα εμφανιστεί το ίδιο μέγεθος παραθύρου και μπορείτε να εγκαταλείψετε το χειροκίνητο μέγεθος του παραθύρου για να το κάνετε μεγαλύτερο.

Πώς να ανοίγετε πάντα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μεγιστοποιημένα Windows

  1. Ανοίξτε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνοντας διπλό κλικ ή διπλό κλικ.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το παράθυρο δεν έχει ήδη μεγιστοποιηθεί. Αν είναι, χρησιμοποιήστε το μικρό πλαίσιο δίπλα στο κουμπί εξόδου στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου email για να το επαναφέρετε σε μη μεγιστοποιημένη κατάσταση.
  3. Μετακινήστε το παράθυρο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, όσο πιο μακριά μπορείτε να το πάρετε.
  4. Από την κάτω δεξιά πλευρά του παραθύρου, σύρετε τη γωνία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Είστε ουσιαστικά με το χέρι μεγιστοποιώντας το παράθυρο χωρίς να το καταστήσετε τέλεια προσαρμόσιμο στην οθόνη.
  5. Κλείστε το παράθυρο email και ανοίξτε ξανά το ίδιο ή διαφορετικό email. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να ανοίγει σε αυτή την ημι-μεγιστοποιημένη κατάσταση κάθε φορά.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα εάν χρειάζεται να προσαρμόσετε το μέγεθος της οθόνης. Μπορείτε να το κάνετε όσες φορές θέλετε.