Ποιες είναι οι ρυθμίσεις Exchange του Outlook.com;

Αποκτήστε πρόσβαση στο Outlook.com στο αγαπημένο σας email client

Χρειάζεστε τις ρυθμίσεις διακομιστή του Outlook Exchange για να ρυθμίσετε το Outlook Mail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως λογαριασμό Exchange.

Με τις σωστές συμβολοσειρές και θύρες διαμόρφωσης διακομιστή Exchange, μπορείτε όχι μόνο να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ενός λογαριασμού Outlook.com, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους, τις επαφές σας, τα ημερολόγιά σας, τα στοιχεία υποχρεώσεων και πολλά άλλα.

Ρυθμίσεις Exchange Server του Exchange Server

Αυτές είναι οι σωστές ρυθμίσεις του Exchange που χρειάζεστε για το Outlook Mail:

1) Η πλήρης διεύθυνση URL είναι https://outlook.office365.com/EWS/Exchange.asmx , αλλά δεν πρέπει να την χρειάζεστε.

2) Όταν γράφετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε και το πλήρες όνομα τομέα (π.χ. @ outlook.com ). Ωστόσο, αν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε μόνο το όνομα χρήστη χωρίς το τμήμα τομέα. Μην χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο του Outlook.com για το όνομα χρήστη.

3) Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής εάν ο λογαριασμός σας στο Outlook.com χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα.

Ρυθμίσεις Outlook Exchange ActiveSync

Προηγουμένως, το Outlook.com και το Hotmail (το οποίο έγινε μέρος του Outlook το 2013) προσέφεραν πρόσβαση στο Exchange ActiveSync. Ακολουθούν οι ρυθμίσεις για την πρόσβαση σε εισερχόμενα μηνύματα και σε διαδικτυακούς φακέλους σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα Exchange:

Συμβουλές και περισσότερες πληροφορίες

Η σύνδεση σε διακομιστή Exchange με τις παραπάνω πληροφορίες είναι δυνατή, εφόσον το πρόγραμμα-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστηρίζει το Exchange. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το Microsoft Outlook για Windows και Mac, Outlook για iOS και Android και εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων όπως το iOS Mail και το eM Client.

Ως εναλλακτική λύση για την πρόσβαση στο Outlook Exchange, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη λήψη μηνυμάτων από το Outlook.com μέσω IMAP ή χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα POP . Ωστόσο, το IMAP και το POP είναι λιγότερο βολικό και περιορίζονται στην πρόσβαση μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να στείλετε μηνύματα μέσω του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις SMTP , αφού τα POP και IMAP καλύπτουν μόνο τη λήψη μηνυμάτων.