Επισκόπηση γραμμής ομιλητών ασύρματου BeoLab της Bang & Olufsen

Η συνεχιζόμενη αναζήτηση πολλών καταναλωτών είναι η ύπαρξη ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου χωρίς όλα αυτά τα ακαταστασία που προκαλούνται από το καλώδιο ομιλητών. Ωστόσο, η επιλογή των διαθέσιμων ασύρματων ηχείων υψηλής ποιότητας που είναι κατάλληλα για χρήση στο home theatre είναι αρκετά λεπτή (δεν μιλάμε φορητά ηχεία Bluetooth ή ασύρματα πολλαπλών δωματίων ).

Ασύρματα ηχεία εναντίον ασύρματων ηχείων Η / Υ

Η επιλογή των ασύρματων ηχείων οικιακού κινηματογράφου αυξάνεται σιγά-σιγά ως αποτέλεσμα των προτύπων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τη WiSA (Wireless Speaker and Audio Association), τα οποία αποσκοπούν στη διασφάλιση της λειτουργικής συμβατότητας μεταξύ εξαρτημάτων και ηχείων, η πρακτικότητα των εναλλάξιμων ασύρματων ηχείων υψηλής ποιότητας είναι τώρα είναι εφικτό.

Το Bang & amp; Λύση ασύρματου ηχείου Olufsen

Ένας από τους υιοθετούντες της WiSA είναι ο βιντεοκασέτας Bang & Olufsen με έδρα τη Δανία, ο οποίος προσφέρει μια ασύρματη γραμμή ηχείων με το εμπορικό σήμα BeoLab. Αυτά τα ηχεία είναι κατάλληλα τόσο για σοβαρή ακρόαση μουσικής όσο και για οικιακή χρήση. Η γραμμή εισήχθη για πρώτη φορά το 2015 και εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της γραμμής παραγωγής της Bang & Olufsen. Τα τέσσερα ασύρματα μοντέλα ηχείων είναι το BeoLab 17, 18, 19 και 20.

Για την παροχή ασύρματης λειτουργικότητας και τα τέσσερα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένους ενισχυτές και παρόλο που δεν απαιτούν καλωδιακές συνδέσεις για να λαμβάνουν σήματα ήχου, απαιτούν εναλλασσόμενο ρεύμα, οπότε κάθε ηχείο πρέπει να είναι φυσικά συνδεδεμένο σε τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος έξοδος. Κάθε ηχείο ενσωματώνει ως ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη για λήψη ηχητικών σημάτων από συμβατή πηγή.

Bang & amp; Μοντέλα ασύρματου ηχείου Olufsen BeoLab

Όλα τα ηχεία της παραπάνω σειράς θα λειτουργούν με το BeoLab Transmitter 1, την αναβαθμισμένη έκδοση WiSA της τηλεόρασης BeoVision 11, καθώς και με τις τηλεοπτικές γραμμές BeoVision 12 (διακοπεί) και BeoVision Avant, καθώς και με τυχόν ανεξάρτητα πιστοποιημένα WiSA ή εξαρτήματα με ενσωματωμένους πομπούς ή δέκτες.

Η κατώτατη γραμμή

Από την άποψη της ποιότητας του ήχου, η προαναφερθείσα γραμμή ασύρματου ηχείου Bang & Olusen δεν απογοητεύει. Τα ηχεία παράγουν ισχυρό, καθαρό, χωρίς παραμόρφωση ήχο που θα χτυπήσει τις κάλτσες σας. Επιπλέον, έχουν όλα μοναδικό ευρωπαϊκό στυλ που θα ενισχύσει κάθε μοντέρνο ντεκόρ δωματίων.

Φυσικά, ο συνδυασμός της ασύρματης συνδεσιμότητας, της ανώτερης απόδοσης και του κομψού σχεδιασμού όλα έρχονται σε προνομιακή τιμή - η Bang & Olufsen δεν προσφέρει τιμολόγηση με έκπτωση. Ωστόσο, εάν είναι έξω από το φάσμα του προϋπολογισμού σας, αξίζει σίγουρα μια ακρόαση - αλλά προσέξτε, ίσως απλώς να αναρροφάτε!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ασύρματη γραμμή ηχείων του Bang και Olufsen και την εξωλέμβια συσκευή πομπού, δείτε την σελίδα Immaculate Wireless Sound και το διαφημιστικό βίντεο.

Η ασύρματη γραμμή ηχείων του Bang και Olufsen βρίσκεται σίγουρα στο high-end του φάσματος και χρησιμοποιείται καλύτερα σε συνδυασμό με τις τηλεοράσεις Bang και Olufsen και τα συναφή προϊόντα. Ωστόσο, υπάρχουν πιο προσιτές ασύρματες επιλογές ομιλητών για οικιακό θέατρο που ίσως είναι κατάλληλες για εσάς.

Για μια ολοκληρωμένη περιγραφή στο τοπίο ασύρματου ομιλητού home theatre, συμπεριλαμβανομένων των παραδειγμάτων και των τιμών των διαθέσιμων επιλογών από διάφορες μάρκες (οι οποίες ενημερώνονται όσο χρειάζεται), ελέγξτε επίσης το συνημμένο άρθρο μας: The Truth About Wireless Speakers .

Φωτογραφία Περιλαμβάνεται με αυτό το άρθρο (από αριστερά προς τα δεξιά BeoLab 17, 19 και 18 - BeoLab 20 δεν εμφανίζεται) που παρέχεται από την Bang & Olufsen