Πώς να επαναφέρετε ή να εισαγάγετε ένα βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας Mac OS X

Εισαγωγή των επαφών σας ή του βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας OS X

Είναι εύκολο να επαναφέρετε ή να εισαγάγετε τις Επαφές ή το Βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας σας με το Mac OS X από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Εάν χρησιμοποιείτε το iCloud για την αποθήκευση και συγχρονισμό των επαφών σας, ενδέχεται να έχετε λιγότερους λόγους για να εξάγετε και να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τις προσωπικές σας συσκευές. Αλλά αν θέλετε να μοιραστείτε το πλήρες βιβλίο διευθύνσεων ή τις επαφές σας με έναν υπολογιστή που δεν θα συνδεθεί με τον λογαριασμό iCloud σας, τότε μπορείτε να προτιμήσετε να εισαγάγετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Αν έχετε αντίγραφο ασφαλείας σε ασφαλές μέρος, η αποκατάσταση από αυτό το αντίγραφο είναι εύκολη. Έχετε μερικές επιλογές όταν εξάγετε τις Επαφές ή το Βιβλίο διευθύνσεων σας. Μπορείτε να εξαγάγετε ένα πλήρες αρχείο αρχειοθέτησης σε μορφή .abbu ή μπορείτε να εξάγετε μία, πολλαπλές ή όλες τις επαφές ως αρχείο vCard.

Επαναφέρετε ή εισαγάγετε το βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας Mac OS X από αντίγραφο ασφαλείας

Για να εισαγάγετε ή να επαναφέρετε τις επαφές του Mac OS X Mail από ένα εξαγόμενο αρχείο:

Επανατοποθέτηση επαφών με δεδομένα εξαγόμενων επαφών - Mac OS X

Εάν χρησιμοποιείτε το Mac OS X El Capitan, δεν έχετε τις ίδιες λειτουργίες με το Βιβλίο διευθύνσεων. Αντίθετα, έχετε Επαφές και μπορείτε να εξάγετε τις Επαφές σας ως αντίγραφο αρχειοθέτησης (αρχείο .abbu) ή ως αρχεία vCard.

Εάν μετακινείτε από υπολογιστή σε υπολογιστή και δεν θέλετε να συγχρονίσετε με το iCloud, ανοίξτε τις Επαφές σας και επιλέξτε Αρχείο / Εξαγωγή για εξαγωγή σε οποιαδήποτε μορφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε αυτό το αρχείο στον νέο υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια μονάδα αντίχειρα, να την στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να την αποθηκεύσετε ή με άλλα μέσα.

Μπορείτε να εισαγάγετε το αρχειοθετημένο αρχείο .abbu εντοπίζοντας το και ανοίγοντάς το ή χρησιμοποιώντας την εντολή Αρχείο / Εισαγωγή στις Επαφές. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι αυτό που θέλετε να κάνετε καθώς θα αντικαταστήσει πλήρως τα δεδομένα των Επαφών και δεν μπορείτε να αναιρέσετε αυτήν την ενέργεια. Ευτυχώς, σας δίνει μια προειδοποίηση προτού εκτελέσετε αυτή τη δράση.

Αν εξάγετε τις Επαφές ως vCards, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Αρχείο / Εισαγωγή για να τις εισαγάγετε. Εάν πρόκειται για διπλότυπα, θα λάβετε μια ειδοποίηση προς το σκοπό αυτό και μπορείτε να επιλέξετε να τα εισαγάγετε ή όχι.

Με την εισαγωγή τους ως vCards, μπορείτε να ελέγξετε κάθε ένα που είναι αντίγραφο και να αποφασίσετε αν θα διατηρήσετε το παλιό, θα κρατήσετε το νέο, θα διατηρήσετε και τα δύο ή θα ενημερώσετε. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης βολική επειδή μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να "Εφαρμογή σε όλους" αφού έχετε ελέγξει ένα ή περισσότερα.