Αποτρέψτε την αλληλογραφία macOS από το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των γνωστών αποστολέων

Μην πάρετε την πιθανότητα ότι σημαντικά μηνύματα καταλήγουν στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Απλή και διακριτική, αλλά ισχυρή και ακριβής, το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ενσωματωμένο στο Mac OS X Mail είναι ένας πραγματικά χρήσιμος σύντροφος. Δεν είναι, ωστόσο, άθικτο από την κακή εκτίμηση.

Για να καταστήσετε την εργασία πιο εύκολη για το φίλτρο και για να βεβαιωθείτε ότι τα καλά μηνύματα από τους καλούς αποστολείς που γνωρίζετε πηγαίνουν στα Εισερχόμενα ανεμπόδιστα, ενημερώστε την εφαρμογή Mail που γνωρίζετε και δώστε εντολή να μην αντιμετωπίζει ποτέ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτών των αποστολέων ως ανεπιθύμητα. Αυτή η διαδικασία αναφέρεται ως "λίστα με λευκώματα".

Αποτροπή αλληλογραφίας Mac OS X από φιλτράρισμα γνωστών αποστολέων & # 39; Αποστολή μηνυμάτων ως ανεπιθύμητο

Για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Mail στο Mac OS X και το macOS δεν φιλτράρει ως μηνύματα spam από γνωστούς αποστολείς:

  1. Επιλέξτε Mail | Προτιμήσεις από το μενού στο Mac OS X Mail.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Junk Mail .
  3. Στην ενότητα με τίτλο "Οι παρακάτω τύποι μηνυμάτων εξαιρούνται από το φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας", τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής στο πλαίσιο μπροστά από τον αποστολέα μηνύματος βρίσκεται στις επαφές μου.
  4. Προαιρετικά, ελέγξτε ότι ο αποστολέας του μηνύματος βρίσκεται επίσης στους προηγούμενους αποδέκτες μου .
  5. Κλείστε το παράθυρο "Προτιμήσεις".

Προσθέστε γνωστούς αποστολείς στις Επαφές σας για να εμποδίσετε το Mail να φιλτράρει τα μηνύματά τους ως spam.

Πώς να προσθέσετε έναν αποστολέα στις επαφές σας

Προσθέστε οποιονδήποτε αποστολέα θέλετε να προστατεύσετε από το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην εφαρμογή Επαφές στον υπολογιστή σας Mac. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα από ένα υπάρχον email.

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν αποστολέα στην εφαρμογή Mail .
  2. Επισημάνετε το όνομα του αποστολέα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκεται στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετακινώντας το δρομέα πάνω του.
  3. Κάντε κλικ στο βέλος που εμφανίζεται στο τέλος του επισημασμένου ονόματος ή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Επιλέξτε Προσθήκη στις επαφές από το αναπτυσσόμενο μενού για να ανοίξετε τις πληροφορίες στην εφαρμογή Επαφές.
  5. Καταχωρίστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες για την επαφή και πατήστε Τέλος .

Αυτή η μέθοδος κατάθεσης λευκωμάτων προστατεύει μεμονωμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν ισχύει για ολόκληρους τομείς. Μπορείτε να προσθέσετε λευχαιμία στο "sender@example.com" προσθέτοντας αυτή τη διεύθυνση στις επαφές σας, αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε λευκώματα σε όλα τα μηνύματα που προέρχονται από τον τομέα "example.com". Ωστόσο, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τομείς με τη σύνταξη ενός κανόνα στις προτιμήσεις.