Πώς να διαπιστώσετε εάν το Blogging είναι κατάλληλο για εσάς

Πριν ξεκινήσετε ένα blog , είναι σημαντικό να καθορίσετε αν το blogging είναι κατάλληλο για σας να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία σας στο blogging θα είναι επιτυχής.

Εξοικονομήστε χρόνο στο Surfing the Web

Το επιτυχημένο blogging απαιτεί μια μεγάλη δέσμευση χρόνου και μια μεγάλη ιδίων ιδεών. Το blogging δεν σταματά αφού γράψετε και δημοσιεύσετε μια ανάρτηση ιστολογίου . Αντ 'αυτού, απαιτεί την προβολή, την επίσκεψη και την ανάγνωση άλλων ιστολογίων και ιστοτόπων, τη διατήρηση ειδήσεων και ζητημάτων που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας και πολλά άλλα. Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες blogging θα γίνουν online. Για να είστε επιτυχημένος blogger, θα πρέπει να απολαύσετε την ανάγνωση, την έρευνα, το πέρασμα του χρόνου στον υπολογιστή σας και την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Σας αρέσει να γράφετε

Εάν αποθαρρύνετε τη γραφή ή τη γραφή δεν έρχεται φυσικά σε εσάς, τότε το blogging ίσως να μην είναι για σας. Η οικοδόμηση ενός επιτυχημένου ιστολογίου απαιτεί συχνές, ουσιαστικές ενημερώσεις, απαντώντας σε σχόλια, αφήνοντας σχόλια σε άλλα ιστολόγια και πολλά άλλα. Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες επιτυχίας απαιτεί γραφή. Για να είστε επιτυχημένος blogger , πρέπει να είστε σε θέση να γράψετε παραγωγικά.

Είστε παθιασμένοι με το θέμα του ιστολογίου σας

Το επιτυχημένο blogging απαιτεί ο blogger να γράφει συχνές, σημαντικές αναρτήσεις σχετικά με το θέμα του ιστολογίου τους για να προσελκύσουν νέους αναγνώστες , να κρατούν τους αναγνώστες ενδιαφέρονται και να κρατούν τους αναγνώστες να επιστρέφουν. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο λίγο για το θέμα του ιστολογίου σας, θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε κάθε μέρα και να βρείτε φρέσκα, συναρπαστικά μηνύματα και σχόλια. Επιλέγοντας ένα θέμα που είστε παθιασμένοι, θα είναι πιο εύκολο να ενημερώσετε το ιστολόγιό σας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας κάθε μέρα.

Μπορείτε να δεσμευτείτε στο blogging

Το επιτυχημένο blogging είναι μια δέσμευση όσον αφορά το χρόνο και την προσπάθεια και απαιτεί μεγάλη αυτοπειθαρχία και αυτοκίνηση. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το blog στο πρόγραμμα σας και να δεσμευτείτε να τηρήσετε αυτό το πρόγραμμα.

Είστε άνετοι να δημοσιεύσετε τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας και τις ιδέες σας

Ως blogger, θα δημοσιεύσετε τις απόψεις σας για ολόκληρη την online κοινότητα για να διαβάσετε. Ενώ είναι δυνατόν να παραμείνετε ανώνυμοι και να γίνετε επιτυχημένος blogger, η ανώνυμη επιτυχία δεν είναι ο κανόνας. Για να προσελκύσουν ένα μεγάλο κοινό και φαίνονται νόμιμες στη blogosphere, περισσότεροι άνθρωποι έχουν πάρει για να μοιραστούν την ταυτότητά τους και ένα δίκαιο ποσό των προσωπικών πληροφοριών στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, οι bloggers εκτίθενται σε αρνητικές απαντήσεις στις θέσεις τους, και μερικές φορές αυτές οι αρνητικές κριτικές μπορεί να είναι κακό. Οι επιτυχημένοι μπλόγκερ μπορούν να χειριστούν την αρνητική κριτική.

Δεν φοβάστε την τεχνολογία και είστε πρόθυμοι να μάθετε

Το blogging απαιτεί κάποια γνώση του Internet και απλού λογισμικού. Εάν φοβάστε τον υπολογιστή σας, τότε το blogging μπορεί να μην είναι για εσάς. Εναλλακτικά, αν είστε πρόθυμοι να μάθετε, μπορείτε να μπλοκάρει. Το blogging και το Internet στο σύνολό του αλλάζουν συνεχώς, και ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι bloggers προσπαθούν συνεχώς να μάθουν νέα πράγματα για να ενισχύσουν περαιτέρω τα blog τους. Για να είστε επιτυχημένος blogger, πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να ξεκινήσετε και πώς να διατηρείτε και να βελτιώνετε το ιστολόγιό σας στο μέλλον.

Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους

Μεγάλο μέρος του επιτυχημένου blogging σχετίζεται με τη λήψη κινδύνων από την κατάδυση και την έναρξη του πρώτου ιστολογίου σας για να ξεκινήσει η πρώτη διαφήμιση του blog σας ή να προσθέσει τον πρώτο σύνδεσμο στο blogroll σας. Για να είστε επιτυχημένος blogger, πρέπει να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα για να ενισχύσετε και να προωθήσετε το ιστολόγιό σας.