Σημάδια που θα μπορούσατε να πουλήσετε το ιστολόγιό σας και να κερδίσετε χρήματα

Είναι δύσκολο να πουλήσεις το Blog σου αν λείπει αυτά τα 10 πράγματα

Εάν θέλετε να πουλήσετε το ιστολόγιό σας τώρα ή στο μέλλον και να κάνετε κάποια χρήματα, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας έχει όλα τα συστατικά στοιχεία που οι μελλοντικοί αγοραστές θα αναζητήσουν. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα και βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που περιγράφονται ή ότι οι πιθανότητές σας για την πώληση του ιστολογίου σας θα είναι πολύ περιορισμένες.

01 από 10

Αρχεία περιεχομένου

Martin Diebel / Getty Images

Ένα blog με λίγες αναρτήσεις και λίγο περιεχόμενο είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί επειδή υπάρχει αναμφίβολα περιορισμένη επισκεψιμότητα σε αυτό και περιορισμένο δυναμικό κέρδους. Ένας αγοραστής θα χρειαστεί να επενδύσει χρόνο στην κατασκευή των αρχείων για να αυξήσει τα έσοδα από διαφημίσεις. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να χύσετε τα αρχεία του ιστολογίου σας προτού να μπορείτε να περιμένετε να το πουλήσετε και να κερδίσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο.

02 από 10

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

Μεγάλο μέρος των εσόδων που ένας δυνητικός αγοραστής μπορεί να αναμένει να κάνει από το ιστολόγιό σας βασίζεται στο ποσό της κυκλοφορίας που λαμβάνει κάθε μέρα. Αν το ιστολόγιό σας έχει πολύ μικρή επισκεψιμότητα, δεν έχει αξία για έναν αγοραστή όσον αφορά την παραγωγή χρήματος ή τη σύνδεση με ένα επιθυμητό κοινό.

03 από 10

Εξουσία

Εάν το ιστολόγιό σας είναι γεμάτο με ανεπιθύμητα μηνύματα, έχει πολύ λίγους εισερχόμενους συνδέσμους (ιδιαίτερα από υψηλής ποιότητας ιστολόγια και ιστότοπους) ή έχει χαμηλή σελίδα σελίδων Google , τότε θα είναι δύσκολο να πουλήσετε. Οι εργασίες για την αύξηση της εξουσίας του ιστολογίου σας και η τιμή που μπορείτε να την πουλήσετε θα αυξηθούν επίσης.

04 από 10

Επιθυμητό κοινό

Ακόμη και ένα μικρό ιστολόγιο με χαμηλή κίνηση μπορεί να πωληθεί για κέρδος αν το κοινό που επισκέπτεται το blog είναι ιδιαίτερα επιθυμητό. Ένα εξειδικευμένο blog που επικεντρώνεται σε ένα άκρως στοχοθετημένο κοινό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που επιθυμούν κάποιοι αγοραστές ιστότοπων. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα μεγαλύτερα ιστολόγια με υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας. Εάν το κοινό ενός μεγαλύτερου ιστολογίου είναι ανεπιθύμητο, θα είναι πιο δύσκολο να πουλήσετε αυτό το ιστολόγιο.

05 από 10

Ενεργό κοινό

Ένα άκρως αφοσιωμένο κοινό που σχολιάζει ενεργά τις αναρτήσεις ιστολογίου σας και μοιράζεται τις δημοσιεύσεις σας με το δικό τους κοινό μπορεί να μετατρέψει ακόμα ένα μικρότερο ιστολόγιο σε έναν ιστότοπο που οι άνθρωποι θα θέλουν να αγοράσουν. Με το να ξοδεύετε χρόνο για την οικοδόμηση της κοινότητάς σας , το ιστολόγιό σας έχει αυξημένη αφοσίωση και αυξημένο μάρκετινγκ τύπου στόματος. Με την πάροδο του χρόνου, η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας θα αναπτυχθεί οργανικά, και αυτό είναι κάτι που οι αγοραστές ιστότοπων θα πληρώσουν.

06 από 10

Σχεδιασμός ποιότητας

Εάν το σχέδιο blog σας είναι τρομερό, οι πιθανότητές σας να το πουλήσετε μειώνονται σημαντικά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υποψήφιοι αγοραστές θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας και η πρώτη τους εντύπωση μπορεί να κάνει ή να σπάσει τη συμφωνία. Τουλάχιστον, ένας κακός σχεδιασμός θα μειώσει το χρηματικό ποσό που μπορείτε να χρεώσετε για το ιστολόγιό σας. Χρησιμοποιήστε τη Λίστα ελέγχου Blog Design για να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο του blog σας είναι καλό πριν βάλετε το blog σας στην αγορά.

07 από 10

Εισόδημα

Ένα blog που ήδη δημιουργεί έσοδα κάθε μήνα είναι σημαντικά πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές από ένα blog που κάνει λίγα ή καθόλου χρήματα κάθε μήνα. Περάστε χρόνο με τη δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας , οπότε όταν είστε έτοιμοι να το πουλήσετε, μπορείτε να αποδείξετε τα μηνιαία κέρδη του.

08 από 10

Παρουσία κοινωνικών μέσων

Αν έχετε μια σελίδα στο Facebook, ένα προφίλ Twitter, ένα προφίλ Pinterest και άλλα προφίλ κοινωνικών μέσων για το ιστολόγιό σας και αυτά τα προφίλ έχουν τα ακόλουθα, η αξία του ιστολογίου σας ανεβαίνει. Αυτά τα προφίλ αντιπροσωπεύουν περισσότερους τρόπους με τους οποίους ο αγοραστής μπορεί να ασχοληθεί με το κοινό σας, να επεκτείνει την εμβέλειά του και να κερδίσει χρήματα.

09 από 10

Μεταβιβάσιμα περιουσιακά στοιχεία

Αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το ιστολόγιό σας σε έναν αγοραστή, τότε θα είναι δύσκολο να πουλήσετε το ιστολόγιό σας. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν το όνομα τομέα , τα προφίλ των κοινωνικών μέσων, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα αρχεία, τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει το ιστολόγιό σας και όλους τους σχετικούς λογαριασμούς, ώστε να μπορείτε να τα παραδώσετε σε έναν αγοραστή.

10 από 10

Δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα

Αν το ιστολόγιό σας παραβιάζει τους νόμους περί εμπορικών σημάτων, τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με την αποκάλυψη υλικών συνδέσεων ή οποιονδήποτε άλλο νόμο που επηρεάζει τους bloggers , τότε θα δυσκολευτείτε να πουλήσετε το ιστολόγιό σας. Βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους νόμους και θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση να το πωλήσετε.