Λόγοι για τους οποίους το Blog των ανθρώπων

Γιατί Blog; Μάθετε τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι Blog

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι blog , αλλά οι περισσότεροι bloggers επικαλούνται έναν από τους πέντε πιο δημοφιλείς λόγους για το blog ως καταλύτης που τους ώθησε να ξεκινήσει ένα blog και να κρατήσει το blogging μήνα μετά το μήνα. Ενώ τα ιστολόγια μπορούν να γραφτούν για οποιοδήποτε θέμα, οι λόγοι για τους οποίους ο blogger ξεκίνησε το blog συνήθως προσγειώνεται σε έναν από τους πέντε λόγους που περιγράφονται παρακάτω.

Πριν ξεκινήσετε ένα blog, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να είστε blogger. Ποιοι είναι οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι για το ιστολόγιό σας; Βεβαιωθείτε ότι ο λόγος για τον οποίο θέλετε το blog να ταιριάζει με τους στόχους του ιστολογίου σας, ή δεν θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να εξαγάγετε ποιοτικό περιεχόμενο και το ιστολόγιό σας θα αποτύχει.

Blogging για διασκέδαση και διασκέδαση

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός blogs που δημιουργήθηκαν για κανένα άλλο λόγο παρά να επιτρέψουν στον blogger να διασκεδάσει ή να διασκεδάσει τους ανθρώπους. Τα blogs για το χιούμορ, τα ιστολόγια ψυχαγωγίας διασημοτήτων, τα blogs για τα αθλήματα, τα ιστολόγια τέχνης, τα blogs για τα χόμπι, πολλά blogs ταξιδιού και τα περισσότερα προσωπικά blogs εμπίπτουν στην κατηγορία του blogging για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Πολλά blogs φωτογραφιών δημιουργούνται επίσης για διασκέδαση και διασκέδαση.

Blogging για δικτύωση και έκθεση

Μερικοί άνθρωποι ξεκινούν ένα blog ώστε να μπορούν να επεκτείνουν τις ευκαιρίες δικτύωσης τους με επαγγελματίες συνομηλίκους. Μέσα από τα ιστολόγιά τους, μπορούν να εδραιώσουν την εμπειρία τους και να επεκτείνουν την ηλεκτρονική τους εμβέλεια. Το blogging τους δίνει την ευκαιρία να εκθέσουν το περιεχόμενό τους σε ευρύτερο κοινό, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Για παράδειγμα, ένας σύμβουλος επιχειρήσεων μπορεί να ξεκινήσει ένα blog για να αποκτήσει μεγαλύτερη έκθεση για το έργο και τις δεξιότητές του, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέους πελάτες. Εναλλακτικά, ένας υπάλληλος μεσαίας διαχείρισης σε μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει ένα blog για να αποδείξει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της και να χρησιμοποιήσει αυτό το περιεχόμενο ως τρόπο σύνδεσης με συνομηλίκους έξω από την εταιρεία της, στελέχη, διαχειριστές μίσθωσης και πολλά άλλα. Οι προσπάθειές της θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια φανταστική νέα ευκαιρία εργασίας, ιδιαίτερα αν ενσωματώνει τις προσπάθειες που καταβάλλει στο blogging με τις προσπάθειες κοινωνικής δικτύωσης σε ιστότοπους όπως το LinkedIn και το Twitter .

Blogging για επιχειρήσεις ή μια αιτία

Ορισμένα ιστολόγια δημιουργούνται για να υποστηρίξουν έναν επιχειρηματικό ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Το εάν ή όχι το περιεχόμενο του blog προωθεί άμεσα ή έμμεσα την επιχείρηση, την φιλανθρωπία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ιστολόγιο συνδέεται με τον ιστοτόπο επιχειρήσεων ή φιλανθρωπίας και επιτρέπει στην επιχείρηση ή το φιλανθρωπικό ίδρυμα να μοιράζονται πληροφορίες, να αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να επεκτείνουν την εμβέλεια της επωνυμίας σε ολόκληρο τον ιστό. Τα blog και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι φανταστικά εργαλεία για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση κοινωνικών μέσων και το μάρκετινγκ λέξεων-στόμα.

Blogging για τη δημοσιογραφία

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τα blogs ώστε να μπορούν να ενεργούν ως δημοσιογράφοι πολίτες. Γράφουν σχετικά με τοπικές, περιφερειακές, εθνικές ή παγκόσμιες ειδήσεις με στόχο να μοιράζονται πληροφορίες με το ακροατήριό τους. Τα επιτυχημένα ιστολόγια δημοσιογραφίας των πολιτών είναι συχνά ιστολόγια ειδήσεων που επικεντρώνονται σε ένα στενό θέμα και όχι σε όλες τις ειδήσεις. Για παράδειγμα, ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην κάλυψη ειδήσεων για μια συγκεκριμένη κρατική κυβέρνηση θα ήταν ένα blog δημοσιογραφίας. Συχνά οι ιστολόγοι ειδήσεων θα αισθάνονται με πάθος για το είδος των ειδήσεων που δημοσιεύουν και είναι αυτό το πάθος που τους παρακινεί να συνεχίσουν να δημοσιεύουν νέο περιεχόμενο κάθε μέρα.

Blogging για την εκπαίδευση

Ορισμένα ιστολόγια ξεκινούν ως ένας τρόπος για να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Για παράδειγμα, ένα ιστολόγιο για το πως να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή πώς να χρησιμοποιήσετε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για να αυξήσετε την κυκλοφορία ιστοτόπων θα ήταν ένα εκπαιδευτικό blog. Δεν έχει σημασία τι θέμα γράφει ο blogger, εφόσον ο σκοπός του blog είναι να εκπαιδεύσει το κοινό.