Τα 7 καλύτερα 24-ιντσών οθόνες LCD που αγοράζουν το 2018

Εδώ είναι οι καλύτερες οθόνες υπολογιστών στην αγορά

Είτε πρόκειται για την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης για φορητό υπολογιστή είτε για επιφάνεια εργασίας, η συμπερίληψη μιας οθόνης 24 ιντσών μπορεί να προσθέσει ένα σημαντικό ποσό αξίας σε οποιονδήποτε σταθμό εργασίας. Η προβολή περιεχομένου σε μια ευρύτερη οθόνη επιτρέπει τη δυνατότητα καλύτερης παρακολούθησης πολλαπλών εργασιών, προβολής πολυμέσων, παιχνιδιών, επεξεργασίας φωτογραφιών ή δημιουργίας της επόμενης κινηματογραφικής ταινίας. Θέλετε κάποια βοήθεια να διαλέξετε ένα; Κανένα πρόβλημα. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες οθόνες LCD 24 ιντσών.

Η ευρεία οθόνη LCD 24 ιντσών που διατίθεται σήμερα, η οθόνη Ultrasharp U2417HJ της Dell και η ασύρματη βάση φόρτισης της καθιστούν εξαιρετικά εύκολη τη χρήση. Πλήρως ρυθμιζόμενο για περιστροφή, κλίση και περιστροφή, η Dell μπορεί να προβληθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε γωνία (178 μοίρες). Η βάση της οθόνης προσφέρει την ευκαιρία και για τα Smartphone με δυνατότητα Qi και PMA να φορτιστούν στο 100% χωρίς ποτέ να συνδέσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε καλώδιο. Η οθόνη Full HD 1920 x 1080 στα 60Hz σημαίνει εξαιρετική εικόνα ανεξάρτητα από το πού τοποθετείται η οθόνη σε επιφάνεια εργασίας. Η εξαιρετικά λεπτή στεφάνη αριστερά, πάνω και δεξιά προσφέρει σχεδόν απρόσκοπτη προβολή σε μια εργοστασιακά βαθμονομημένη οθόνη που είναι έτοιμη για χρήση. Με την υποδοχή DP / mini-DP, έξοδο DP, 2 HDMI (MHL), έξοδο ήχου και τέσσερις θύρες USB 3.0, η Dell κάνει τη σύνδεση όλων των δευτερευουσών συσκευών σας χωρίς στρες.

Η ευρεία οθόνη 24-ιντσών IPS R240HY IPS της Acer είναι μια φανταστική επιλογή για τους αγοραστές που θέλουν να δουν κάθε λεπτομέρεια και ζωντανό χρώμα σχεδόν σε οποιαδήποτε οπτική γωνία. Η ευρεία οθόνη 24 ιντσών Full HD (1920 x 1080) έχει σχεδίαση σχεδόν μηδενικού πλαισίου ενώ παράλληλα επιτρέπει γωνίες προβολής 178 μοιρών, ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε. Το εύκολα ρυθμιζόμενο περίπτερο κυματίζει από -5 έως 15 μοίρες για να βρει την ιδανική γραμμή προβολής. Η τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα της Acer κάνει την εργασία όλη την ημέρα πολύ πιο εύκολη και το φίλτρο μπλε φωτός βοηθά τα μάτια σας να ξεκουραστούν εύκολα χωρίς να τεντώνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο πίνακας IPS προσθέτει εξαιρετική τεχνολογία αλλαγής επιπέδου που επιτρέπει μέγιστη απόδοση χρωμάτων σε οποιαδήποτε οπτική γωνία. Επιπλέον, το Acer έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με έμφαση στην ανακυκλωσιμότητα, τη μείωση των αποβλήτων και την ενεργειακή απόδοση.

Ιδανικό για πολυμέσα και φωτογραφία, η οθόνη VX2475SMHL 24 ιντσών 4K της Viewsonic είναι μια καταπληκτική επιλογή για αγοραστές που θέλουν μέγιστη ανάλυση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός προσφέρει ένα σβηστό μαύρο φινίρισμα, ρυθμιζόμενη κλίση και μια εξειδικευμένη επίστρωση για να ελαχιστοποιηθεί η λάμψη. Τα δύο ενσωματωμένα ηχεία δύο watt προσφέρουν κάποια ομοιότητα ήχου, αλλά αν είναι για επεξεργασία ταινιών ή binging, συνιστώνται τα εξωτερικά ηχεία. Πέρα από τα ηχεία και το σχεδιασμό, τα πάντα για αυτή την οθόνη επικεντρώνονται στην ένδοξη λεπτομέρεια της ανάλυσης 3840 x 2160 με 187 εικονοκύτταρα ανά ίντσα (διαβάστε: έχει εκπληκτική σαφήνεια και εκπληκτική λεπτομέρεια εικόνας). Με τη συνδεσιμότητα MHL μαζί με το HDMI 2.0 και το DisplayPort 1.2a, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μια κινητή συσκευή υψηλής ευκρίνειας (smartphone ή tablet) απευθείας στην οθόνη και να προβάλουν περιεχόμενο από τη συσκευή στην οθόνη για μεγαλύτερη προβολή. Το ενσωματωμένο ViewMode του Viewsonic προσφέρει προρυθμίσεις για παιχνίδια, ταινίες, διαδίκτυο, κείμενο και μονοφωνικά για την κατάλληλη θερμοκρασία χρώματος, αντίθεση και φωτεινότητα για μια βέλτιστη εμπειρία.

Σχεδιασμένο ως οθόνη παιχνιδιών , η οθόνη 24 ιντσών AOC AG241QX φαίνεται τόσο καλή όσο λειτουργεί. Διαθέτει αναλογία διαστάσεων 16: 9, η οθόνη 2560 x 1440 προσφέρει ανάλυση Quad HD που είναι τέσσερις φορές το ρυθμό καρέ 720p HD. Η ανάλυση και η ευρεία οθόνη επιτρέπουν περισσότερες λεπτομέρειες με κάθε εικόνα, είτε επεξεργάζεστε φωτογραφίες είτε παρακολουθείτε ταινίες. Για τους gamers, ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms οδηγούν σε εξαιρετικά ομαλά γραφικά για να κρατήσουν τους εχθρούς τους στον κόλπο χωρίς να χάσουν ούτε μία σκηνή. Τελικά, η απόδοση του πιστοποιητικού AOC ανταγωνίζεται γρήγορα τον ανταγωνισμό και, για την τιμή του, υπερβαίνει σχεδόν όλα αυτά. Και η λεπτή βάση και η λεπτή βάση της σχεδόν εξαφανίζονται σε ένα γραφείο, οπότε η εστίαση θα είναι αποκλειστικά στα χρώματα και την οθόνη.

Οι παίκτες παντού θα εκτιμήσουν την οθόνη BenQ Zowie 24 ιντσών Full HD και το χρόνο απόκρισης 1ms. Με τη χρήση εξόδου HDMI για εμπειρία παιχνιδιού σχεδόν χωρίς καθυστέρηση σε ταυτόχρονες οθόνες, η ταχεία ανταπόκριση της BenQ την καθιστά ανεκτίμητη για gamers που θέλουν κοντινές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών στην κονσόλα. Ωστόσο, προτού αρχίσετε να παίζετε σε παιχνίδια, το εργονομικά φιλικό περίπτερο προσφέρει πλήρεις ρυθμίσεις ύψους και κλίσης και έχει ένα πλαίσιο ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει την αντανάκλαση και την αντανάκλαση. Το VESA mount-ready, το BenQ μπορεί να κρεμάσει από έναν τοίχο και τα ενσωματωμένα ηχεία του για να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού plug-and-play. Είναι βελτιστοποιημένο για φροντίδα των ματιών και άνεση με το συμπεριλαμβανόμενο ZeroFlicker και χαμηλό μπλε φως που αναβοσβήνει, έτσι ώστε να μην έχετε πίεση ή κόπωση. Επιπλέον, η προσθήκη του Black eQualizer καθιστά το BenQ ακόμα πιο εξαιρετική, εξαλείφοντας την κακή ορατότητα σε σκοτεινές σκηνές όπου οι περισσότερες οθόνες υπολείπονται.

Ενώ οι καμπύλες οθόνες προσπαθούν να κατακτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, η οθόνη FHD 24 ιντσών CF390 της Samsung προσθέτει καμπυλότητα 1800R για μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής. Το συνολικό ύφος και ο σχεδιασμός της οθόνης της Samsung έχει γυαλιστερό μαύρο σώμα και μεταλλικό ασημί φινίρισμα. Η προβολή των ζωντανών και ζωντανών χρωμάτων της Samsung πραγματοποιείται εύκολα με την αναλογία αντίθεσης 3000: 1, η οποία παρέχει βαθύτερα μαύρα και λευκά λευκά με την τεχνολογία χρώματος Active Crystal της Samsung. Για μακρές προβολές ή εργασιακές συνεδρίες, η Samsung προσθέτει λειτουργία εξοικονόμησης ματιού, η οποία μειώνει τις εκπομπές μπλε φωτός και το τρεμόπαιγμα της οθόνης με το πάτημα ενός κουμπιού για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και της κόπωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με ένα εξαιρετικά λεπτό σχέδιο που είναι μικρότερο από 0,5 εκατοστά πάχος. Για τους gamers, η συμπερίληψη της τεχνολογίας FreeSync της AMD παρέχει πιο ομαλές εικόνες ακόμα και σε σκηνές γρήγορης κίνησης ή δράσης. Προσθέστε φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά για να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης και να μειώσετε την ενέργεια και η καμπύλη οθόνη Samsung είναι απαραίτητη.

Αυτή η οθόνη αφής Dell είναι η καλύτερη που βρήκαμε στην κατηγορία των 24 ιντσών. Πρώτον, ας μιλήσουμε για χρηστικότητα. Η τεχνολογία αφής 10 σημείων στην οθόνη σας δίνει τον τελικό έλεγχο για να πιέζετε, να σύρετε, να σύρετε και να αγγίζετε προς οτιδήποτε χρειάζεται. Η οθόνη αφής δεν χρησιμοποιεί γυαλί, αλλά μια προηγμένη τεχνολογία In-Cell, η οποία σας προσφέρει μια αντιθαμβωτική επιφάνεια. Η βάση σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εργάζεστε από οποιαδήποτε γωνία, καθώς μπορείτε να περιστρέψετε την οθόνη ώστε να είναι μια τυπική ευθεία οθόνη μέχρι την επιφάνεια εγγραφής (διαφορά 178 μοιρών).

Τώρα ας μιλήσουμε για την εμφάνιση της οθόνης. Οι στεφάνες είναι σχεδόν ανύπαρκτες, μια κατάσταση που συνήθως προορίζεται για ταμπλέτες και τηλέφωνα, κάτι που είναι υπέροχο γιατί θα είστε στενός και προσωπικός με αυτή την οθόνη αφής. Η ανάλυση 1920 x 1080 pixel την τοποθετεί σταθερά στην κατηγορία "full HD" και ο λόγος διαστάσεων 16: 9 σάς δίνει έναν τόνο ευελιξίας για την προβολή ταινιών ή την επεξεργασία πλήρων καλλιτεχνικών σχεδίων και έργων. Όλα συνδυάζονται για να κάνουν αυτή την οθόνη LED ένα πραγματικά λαμπερό παράδειγμα του τι τεχνολογία touchscreen μπορεί να φέρει στον αυτόνομο κόσμο της οθόνης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .