Οι 7 καλύτερες συσκευές ενεργοποίησης VPN που θα αγοράσουν το 2018

Για όλη τη χαρά και την πληροφορία που φέρνει στο Διαδίκτυο ο κόσμος, παραμένει ένας τόπος με ένα υποβρύχιο εικονικών απειλών. Η αντιμετώπιση αυτών των απειλών απαιτεί προετοιμασία και συνειδητοποίηση. Ευτυχώς, υπάρχουν συσκευές εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατευθείτε από πιθανές επιθέσεις. Ένα VPN ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών (δύο ή περισσότερων) με ισχυρή κρυπτογράφηση. Ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις με χιλιάδες εργαζομένους που ταξιδεύουν ή για προστασία ενός μικρού σπιτιού ή γραφείου, ένα VPN προσφέρει έλεγχο σχετικά με τα δεδομένα που εισέρχονται και ποια δεδομένα εξέρχονται. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας για τις καλύτερες συσκευές VPN για να βρείτε το καλύτερο που να λειτουργεί για εσάς.

Σχεδιασμένο ως συσκευή επαγγελματικής ποιότητας, το ZyXEL ZyWall VPN έχει σχεδιαστεί με επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση VPN και τείχους προστασίας. Με δυνατότητα δικτύωσης υψηλής ταχύτητας έως και 1 Gbps και έως και 300 Mbps όταν είναι ενεργό το VPN, το ZyXEL κρατάει περισσότερο από το αίτημα του σημερινού εργατικού δυναμικού. Οι αγοραστές που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια θα βρουν άνεση με το τείχος προστασίας VPN 110, το οποίο επιτρέπει VPN Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) για κινητές συσκευές, όπως το Android, το Windows Phone και το iPhone. Η εγκατάσταση του VPN είναι εύκολη, χάρη στο ενσωματωμένο λογισμικό πελάτη που κάνει την βαριά ανύψωση για εσάς και σας έθεσε σε λειτουργία (ασφαλώς, βεβαίως) με τρία απλά βήματα. Τελικά, το ZyXEL προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλές τις προσπάθειες παρακολούθησης και διαχείρισης, επιτρέποντας στους πελάτες ή τους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς διακομιστές εταιρειών, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή δεδομένα με ασφάλεια και ασφάλεια οπουδήποτε στον κόσμο.

Με ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη που καθιστά εύκολη τη ρύθμιση, ο δρομολογητής 14-θύρων Cisco Systems Gigabit RV325K9NA VPN θα προστατεύσει το δίκτυό σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με ενσωματωμένες θύρες WAN διπλής Gigabit Ethernet για τη διατήρηση της βαριάς κίνησης στο Διαδίκτυο, το ενσωματωμένο SSL (Secure Sockets Layer) και το VPN site-to-site είναι ιδανικό για τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος τόσο για απομακρυσμένους υπαλλήλους όσο και για πολλαπλά γραφεία. Η προστιθέμενη ασφάλεια προέρχεται από την κρυπτογράφηση Stateful Packet Inspection (SPI) και την κρυπτογράφηση υλικού που παρέχει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας για τα πιο ασφαλή δεδομένα της επιχείρησής σας.

Το UTT HiPER 518 είναι ικανό να υποστηρίξει έως και πέντε ταυτόχρονες σήραγγες IPSec VPN από το ένα σημείο στο άλλο ή από ένα πελάτη σε ένα σημείο, μια μεγάλη προσθήκη σε ένα γραφείο στο σπίτι. Όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά είναι εδώ που ένας χρήστης του γραφείου θα θέλει, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου τείχους προστασίας, διαχείρισης εύρους ζώνης, καθώς και έλεγχο πρόσβασης για να κρατήσει τους ανεπιθύμητους χρήστες μακριά. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να διατηρήσουν την ειρήνη του μυαλού, το HiPER 518 υποστηρίζει την αποτυχία του VPN, ένα πλεονασμένο αντίγραφο ασφαλείας που επιτρέπει σε ένα VPN να μετακινηθεί αμέσως από μια σύνδεση WAN σε άλλη, εάν πέσει η πρώτη σύνδεση. Τελικά, αυτό αφήνει τα προστατευμένα δεδομένα του χρήστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Παλαιότερο πλεόνασμα, η ρύθμιση είναι απλή με τον "γρήγορο οδηγό" να χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής διαμόρφωσης. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη HiPER 518 στο Web είναι βασική, αλλά παραμένει φιλική προς τον χρήστη ενώ προσφέρει έλεγχο των ρυθμίσεων και της διαχείρισης. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει το VPN με το HiPER 518 είναι η έλλειψη υποστήριξης VLAN, η οποία βοηθά στην απομόνωση του εύρους ζώνης VPN και του μη VPN για τη διατήρηση της ταχύτητας του Internet.

Ένας αποκλειστικός δρομολογητής επιχειρησιακής κλάσης, το Linksys LRT224 VPN προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη για τις απαιτήσεις δικτύου γραφείου. Διαθέτοντας έως και 50 σήραγγες IPSec τόσο για τον έλεγχο VPN μεταξύ τοποθεσιών και πελατών, το LR224 προσθέτει επιπλέον πέντε σήραγγες OpenVPN για αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιοκτήτες smartphone παντού. Με το VPN ενεργό, το μέγιστο καθ 'όλη είναι 110 Mbps, το οποίο δύσκολα συναγωνίζεται την ταχύτητα 900 Mbps χωρίς VPN, αλλά διατηρεί το δικό του ίδιο. Μόλις συνδεθείτε στη διαδικτυακή διεπαφή διαχείρισης, η σελίδα του συστήματος σάς επιτρέπει να δείτε τα βασικά στατιστικά στοιχεία, καθώς και τον οδηγό ρύθμισης (όπου μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα, τους κωδικούς πρόσβασης και τις ρυθμίσεις WAN / LAN). Οι υπόλοιπες επιλογές είναι διαθέσιμες κάτω από μια καρτέλα διαμόρφωσης που παρέχει ελαφρώς βαθύτερο έλεγχο των λειτουργιών LRT224. Ενώ ο Linksys ισχυρίζεται ότι το LRT224 προσφέρει το υψηλότερο σε όλους τους ειδικούς δρομολογητές business class, το κάνει χωρίς το SSL VPN με βάση το πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο μπορεί να είναι υποχρεωτική σε ορισμένες επιχειρηματικές ή επιχειρησιακές ρυθμίσεις.

Είτε βρίσκεστε σε ξενοδοχείο είτε σε καφετέρια, η σύνδεση με ένα άγνωστο δίκτυο Wi-Fi μεταφέρει πολλούς κινδύνους τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στα σημαντικά δεδομένα σας. Ο δρομολογητής GL-AR150 είναι ο ιδανικός σύντροφος του προϋπολογισμού με τον πελάτη OpenVPN και το TOR που περιλαμβάνεται για μεγαλύτερη ασφάλεια και ασφάλεια. Με το OpenVPN που έχετε εγκαταστήσει, θα έχετε την επιλογή περισσότερων από 20 παρόχων VPN υπηρεσιών, καθώς και το firmware TOR που είναι διαθέσιμο για να κρατήσει το ιστορικό περιήγησης μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Ζυγίζοντας 1.41 ουγγιές, το GL-AR150 είναι εξαιρετικά φορητό, ενώ παράλληλα προσφέρει υποστήριξη για πρόσδεση μέσω κυψελοειδών δικτύων 3G και 4G. Τροφοδοτείται από οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή USB, τράπεζα τροφοδοσίας ή προσαρμογέα 5V DC, είναι αρκετά εύκολο να μεταφέρετε το GL-AR150 σε ένα χαρτοφύλακα ή σακίδιο. Πέρα από τη φορητότητα, η συσκευή μπορεί γρήγορα να μετατρέψει ένα ενσύρματο δίκτυο Wi-Fi σε ένα ασύρματο hotspot μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ λειτουργεί υπό την προστασία του OpenVPN.

Στοχεύοντας σε γραφεία 25 ή λιγότερων χρηστών, το Dell SonicWall TZ300 διαθέτει άφθονη ασφάλεια για να δικαιολογήσει την ανυποχώρητη τιμή του. Περιλαμβάνει κρυπτογράφηση SSL VPN, καθώς και προηγμένη τεχνολογία IPSec για προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω για την ασφάλεια VPN και την προστασία δεδομένων. Οι χρήστες κινητών θα αγαπήσουν το TZ300, χάρη στους εγγενείς πελάτες απομακρυσμένης πρόσβασης VPN που προσφέρουν πληθώρα εξειδικευμένων συσκευών, όπως τα τηλέφωνα Apple και τα tablet, τους υπολογιστές Mac, τις συσκευές Android της Google και τις συσκευές Windows 8.1 και 10. Για επιχειρήσεις που θέλουν οι εργαζόμενοι να εστιάζουν αποκλειστικά στην παραγωγικότητα, η διαθεσιμότητα προηγμένων στοιχείων ελέγχου θα βοηθήσει στη μείωση της χρήσης εφαρμογών όπως το Facebook ή το Twitter.

Με γρήγορες ταχύτητες Wi-Fi, η τεχνολογία MU-MIMO για να διασφαλίζει ότι κάθε συσκευή λαμβάνει το κατάλληλο εύρος ζώνης και την τεχνολογία Tri-Stream 160, ο WRT3200ACM είναι ένας νικητής γεμάτος δράση. Με ταχύτητες Wi-Fi που μπορούν να ξεπεράσουν τα 3,2 Gbps, το WRT3200ACM μπορεί να αντέξει τη χρήση τους και είναι καλά εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση απειλών. Το τρέχον firmware ανοιχτού κώδικα επιτρέπει την ασφαλή ρύθμιση ενός πελάτη VPN, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαρροές DNS ή WebRTC. Το ενσωματωμένο τείχος προστασίας διπλώνει ως διακόπτης εντοπισμού, ανακαλύπτοντας και κλείνοντας γρήγορα τυχόν εισβολές δικτύου. Για συσκευές που εκτελούνται σε δίκτυο που δεν απαιτεί προστασία VPN, το WRT3200ACM εφαρμόζει χωριστή διοχέτευση που επιτρέπει σε συσκευές να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο δίκτυο με δυνατότητα VPN και στο μη ενεργοποιημένο δίκτυο χωρίς να επηρεάζουν το εύρος ζώνης ή την απόδοση. Επιπλωμένο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα σε επιχείρηση, το WRT3200ACM είναι ιδανικό τόσο για μικρά γραφεία όσο και για σπίτια όπου η προστασία είναι απαραίτητη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .