Καθορισμός λήψης ψηφιακής τηλεόρασης με εσωτερική κεραία

Είχατε τα μέχρι τα μάτια σας με την ψηφιακή τηλεόραση ; Η πτήση είναι η άνεση της αναλογικής εικόνας. Τώρα, είστε αριστερά για να καταφύγετε στην ανάγνωση ενός βιβλίου στο αίθριο. Τι άλλο, ένα μπουκάλι κρασί;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ψηφιακά τηλεοπτικά σήματα κινούνται μέσω του αέρα, όπως το νερό αναμιγνύεται με λάδι. Δεν είναι σίγουρα ανθεκτικό όπως το παλιό αναλογικό τηλεοπτικό σήμα, το οποίο παρέχεται σε βροχή, χαλάζι, χιόνι ή λάμψη.

Ήρθε η ώρα να γυρίσετε την τηλεόραση πίσω στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων ως οδηγό για να δείτε πάλι την τηλεόρασή σας.

Διπλή επανεκτύπωση

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών σχεδίασε μια διαδικασία που ονομάζεται διπλή ανασκόπηση, η οποία σβήνει και στη συνέχεια επαναπρογραμματίζει τα κανάλια στο κιβώτιο του μετατροπέα ή τη μνήμη της ψηφιακής τηλεόρασης.

Για να κάνετε διπλό έλεγχο, θα πρέπει πρώτα να αποσυνδέσετε την κεραία από το κιβώτιο μετατροπέα ή την ψηφιακή τηλεόραση. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε τον μετατροπέα και / ή τα τροφοδοτικά ψηφιακής τηλεόρασης από τον τοίχο. Περιμένετε λίγο πριν την συνδέσετε ξανά. Η κεραία θα πρέπει να αποσυνδεθεί.

Με την κεραία αποσυνδεδεμένη, εκτελέστε τη λειτουργία σάρωσης καναλιών στο κιβώτιο μετατροπέα ή στην ψηφιακή τηλεόραση. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, θα έχετε αφαιρέσει εντελώς τα δεδομένα καναλιών που είχε στη μνήμη του το κιβώτιο μετατροπέα ή η ψηφιακή τηλεόραση.

Τώρα, ήρθε η ώρα να επανεξετάσουμε το πραγματικό. Αυτό γίνεται με την επανασύνδεση της κεραίας στο κιβώτιο μετατροπέα ή την ψηφιακή τηλεόραση και εκ νέου τη λειτουργία σάρωσης καναλιών.

Έτσι, γεννιέται η διπλή ανασκόπηση. Εάν η διπλή επανασύνδεση δεν λειτουργεί, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις συμβουλές και κόλπα για να πάρετε το κιβώτιο μετατροπέα σας σε λειτουργία.

Ρυθμίστε την κεραία

Μετακινήστε την κεραία σε ένα διαφορετικό σημείο στο κέντρο ψυχαγωγίας σας και δοκιμάστε να την τοποθετήσετε ξανά / κάτω και αριστερά / δεξιά.

Η FCC λέει ότι η μετακίνηση της κεραίας μερικά πόδια μπορεί να μειώσει τις παρεμβολές που προκαλούνται από τον ανταγωνισμό για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως ένα DVD player, κιβώτιο μετατροπέα ή η τηλεόραση.

Η μετακίνηση της κεραίας λίγα μέτρα μακριά από το κιβώτιο του μετατροπέα πιθανότατα δεν θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά θα της δώσει το παλιό κολλέγιο να δοκιμάσει. Εάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να μετακινήσετε την κεραία.

Μετακινήστε την κεραία

Για εσωτερικές κεραίες, θα θελήσετε να πάρετε την κεραία όσο το δυνατόν πιο κοντά στον έξω κόσμο. Μετακινήστε το κοντά σε ένα παράθυρο, έτσι ώστε να παίρνει μια ανεμπόδιστη ματιά στον αέρα.

Θα θελήσετε επίσης να επεκτείνετε τις ράβδους της κεραίας - που ονομάζονται επίσης δίπολα - σε όλη τη διαδρομή αν χρησιμοποιείτε αυτιά κουνελιών.

Η μετακίνηση μιας κεραίας μπορεί να παρουσιάσει μερικά θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης. Για ορεκτικά, ίσως χρειαστεί να αυξήσετε το μήκος του ομοαξονικού καλωδίου στην κεραία για να το μετακινήσετε από ένα παράθυρο. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερο ομοαξονικό καλώδιο και ομοαξονικό επεκτατή. Αυτά τα είδη πωλούνται στα περισσότερα καταστήματα υλικού και ηλεκτρονικών ειδών.

Μόλις εγκαταστήσετε την κεραία, θα χρειαστεί να εκτελέσετε τη διαδικασία διπλής ανάλυσης που περιγράφεται παραπάνω.

Πριν μετακινήσετε την κεραία, μεταβείτε στο Antenna Web για να πάρετε μια ιδέα για το πού βρίσκονται οι πύργοι μετάδοσης της τηλεόρασης σε σχέση με τη διεύθυνσή σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κεραία έξω από ένα παράθυρο που αντιμετωπίζει τους πύργους μετάδοσης για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας κατά τη λήψη ενός καλού ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.

Αγοράστε μια νέα κεραία

Η πρώτη μας σύσταση είναι να χαλαρώσετε αυτή την εσωτερική κεραία για ένα υπαίθριο μοντέλο. Γνωρίζουμε ότι οι εξωτερικές κεραίες είναι ακριβότερες και μπορεί να είναι ένας πόνος για εγκατάσταση, αλλά αυτή είναι η τηλεόρασή σας για την οποία μιλάμε. Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε και να καταγράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε Kindle;

Απλά φροντίστε να ελέγξετε έξω την κεραία Antenna πριν αγοράσετε μια εξωτερική κεραία για να έχετε την πιο ακριβή σύσταση κεραίας για τη διεύθυνσή σας.

Αν η εξωτερική κεραία δεν είναι εφικτή τότε δοκιμάστε ένα διαφορετικό τύπο εσωτερικής κεραίας - ένα ειδικά σχεδιασμένο για ψηφιακή. Οι νέες ψηφιακά ενισχυμένες κεραίες δεν θα μοιάζουν με κεραία που συνηθίζετε. Είναι πιο επίπεδη από το σχεδιασμό, κάτι που τους βοηθά να καταγράψουν το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.

Ενίσχυση κεραίας

Τα βασικά κριτήρια για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της ενίσχυσης είναι ότι είστε ήδη σε θέση να λαμβάνετε ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Το σήμα μπορεί να είναι κακό, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί.

Αν η κεραία δεν παίρνει τίποτα, τότε η ενίσχυση πιθανώς δεν είναι επιλογή. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε μια εξωτερική κεραία.

Η ενίσχυση είναι μια περίπλοκη ιδέα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του AllAmericanDirect.com, Mike Mountford, το εξήγησε καλύτερα όταν συγκρίνει την ενίσχυση ενός ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος με το νερό που μόλις πέφτει από έναν εύκαμπτο σωλήνα. Η ενίσχυση για μια κεραία είναι σαν να συνδέετε ένα ακροφύσιο στο άκρο του εύκαμπτου σωλήνα ώστε να αυξήσετε την ισχύ ψεκασμού του σωλήνα.

Η ενίσχυση δεν είναι εγγυημένη λύση για κάθε κακό σενάριο τηλεοπτικής λήψης, αλλά είναι μια επιλογή. Θέλετε επίσης να είστε βέβαιοι να μην υπερ-ενισχύσετε το σήμα. Μπορείτε να εκσφενδέσετε έναν δέκτη τηλεόρασης με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να εκραγείτε ένα ηχείο αυτοκινήτου κατά την εκκίνηση της έντασης ήχου.

Εξετάστε την εναλλακτική λύση

Παραδώστε την τηλεόρασή σας. Οχι δεν είναι πραγματικά. Αλλά, ίσως μπορείτε να συμπληρώσετε την τηλεόρασή σας παρακολουθώντας με προγραμματισμό στο Internet. Ίσως μάλιστα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εισέλθετε με κάποιον σε πακέτο δορυφορικών υπηρεσιών και να διαιρέσετε το κόστος ή να πληρώσετε για τη φθηνότερη βασική καλωδιακή υπηρεσία.

Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσετε με τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για να δείτε τι μπορούν να κάνουν για να σας βοηθήσουν. Είναι πιθανό να έχουν τεχνικές δυσκολίες που δεν γνωρίζετε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Hank Caskey, αντιπρόεδρο της υποδοχής της κεραίας για την Audiovox, που βοήθησε να διαμορφωθεί αυτό το άρθρο με την πολύτιμη γνώση του για την υποδοχή της κεραίας.