Ασύρματο ακουστικό Astro A50 Gen 2 για αναθεώρηση του Xbox One

Όταν σκεφτείτε σκληρά για αυτό, πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ή λόγος να αγοράσετε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Μετά από όλα, ένα φτηνότερο οικονομικό αυτοκίνητο μπορεί ακόμα να σας φέρει στον ίδιο χώρο μείον το τρελό χτύπημα στο πορτοφόλι σας.

Και πάλι, υπάρχει κάτι που ικανοποιεί την εμπειρία της οδήγησης ενός ωραίου αυτοκινήτου. Είτε πρόκειται για την εύθραυστη επιτάχυνση, το ποιοτικό εσωτερικό είτε απλώς για τη συνολική εμφάνιση, ένα υπερσύγχρονο, σπορ αυτοκίνητο κάνει την οδήγηση μια διασκεδαστική εμπειρία αντί για κάτι που κάνετε για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β.

Είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που λαμβάνω όταν χρησιμοποιώ το ασύρματο ακουστικό A50 της δεύτερης γενιάς για το Xbox One από το Astro Gaming. Σε $ 300, το Gen 2 A50 πηγαίνει πάνω και πέρα ​​από αυτό που φαίνεται να είναι ένα λογικό κόστος για ένα ακουστικό τυχερού παιχνιδιού. Ακριβώς όπως τα σπορ αυτοκίνητα πολυτελείας που ανέφερα νωρίτερα, το Astro προσπαθεί να δικαιολογήσει την αστρονομική τιμή του A50 - η λέξη που προορίζεται για το σκοπό αυτό - παρέχοντας το ισοδύναμο μιας πριμοδότησης.

Το πιο έντονο vibe ξεκινά με το εξωτερικό του ακουστικού, το οποίο έχει μια πιο στερεά εμφάνιση από τα πιο ανοιχτά ακουστικά. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ένα δίκαιο ποσό πλαστικού, για παράδειγμα, δεν φαίνεται τόσο πλαστικό όσο το Turtle Beach Ear Force PX22 ή το Skullcandy PLYR 2 . Το A50 επιτυγχάνει αυτό με τη χρήση ενός λείου, ματ πλαστικού τύπου παρόμοιο με το μπουτίκ ακουστικά SMS Street 50 με μνήμη SMS , καθώς και με τόνους όπως οι μεταλλικοί κύλινδροι και τα λογότυπα. Τα συμπαθητικά σχεδιαστικά σήματα επεκτείνονται στον συνοδευτικό πομπό MixAmp Tx, ο οποίος συνδυάζει ένα ματ φινίρισμα με γυαλιστερό τόνους καθώς και ένα πρασινωπό πράσινο κατώτατο πέλμα για την αποφυγή ολίσθησης. Βεβαίως, το περίπτερο φαίνεται πλαστικό και λεπτό, ειδικά σε σύγκριση με το ίδιο το ακουστικό. Παίρνει ακόμα τη δουλειά, όμως, και φιλοξενεί τόσο τα ακουστικά όταν δεν χρησιμοποιούνται όσο και το MixAMp Tx.

Εκμάθηση: Πώς να ρυθμίσετε το ασύρματο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού Astro A50

Το Xbox One A50 δεν έρχεται με την ίδια ρύθμιση MixAmp Pro που παίρνετε από άλλα ακουστικά Astro όπως το A30 Crossgaming . Αντίθετα, τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ενσωματωμένα στο ίδιο το σετ μικροφώνου-ακουστικού, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ισορροπία της συνομιλίας και του παιχνιδιού πατώντας διαφορετικές πλευρές του δεξιού δακτυλίου και τη συνολική ένταση μέσω ενός κουμπιού. Δεν είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστεί όπως το κουμπί επιλογείς του MixAmp Pro, αλλά βάζει επίσης τα χειριστήρια σε εύκολη πρόσβαση, ενώ να απαλλαγούμε από ένα επιπλέον κομμάτι του gadgetry. Η συνομιλία μπορεί να μετατραπεί ή να απενεργοποιηθεί απλά μετακινώντας το ραβδί μικροφώνου προς τα κάτω ή προς τα επάνω, αν και αυτό συμβαίνει και σε βάρος της απομάκρυνσης αποσπώμενου προσαρτήματος μικροφώνου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με πλήρες φορτίο για το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι περίπου 8 με 10 ώρες, αν και τα χιλιόμετρα θα διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση της συζήτησης.

Σε αντίθεση με τα ακουστικά ROCCAT Kave XTC , δεν μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο τον ήχο στο A50 για μια προσαρμοσμένη ρύθμιση, δυστυχώς. Αντ 'αυτού, το A50 έρχεται με τρεις προεπιλογές ήχου. Πρώτη είναι η "Λειτουργία πολυμέσων", η οποία διαθέτει πιο χαλαρό χαμηλό τέλος για τους λάτρεις των μπάσων. Το "Core Mode" έχει πιο ισορροπημένο προφίλ ήχου ενώ το "Pro Mode" δίνει έμφαση στις υψηλότερες συχνότητες για ανταγωνιστικό παιχνίδι. Συνολικά, ο ήχος surround Dolby Digital 7.1 είναι εξαιρετικός, επιτρέποντάς σας να ακούτε ορισμένες αποχρώσεις του ήχου που κανονικά δεν θα ακούσετε χωρίς τη χρήση καλής στερεοφωνικής ρύθμισης. Υπάρχει καλός διαχωρισμός μεταξύ των χαμηλών, μέσων και υψηλών επιπέδων, και κάνει το παιχνίδι να αισθάνεται πραγματικά σαν κινηματογραφική εμπειρία. Μάλιστα κάνει τα παιχνίδια που κανονικά δεν απολαμβάνετε να αισθάνεστε σαν μια καλή στιγμή λόγω του ευχάριστου ήχου. Το chat επίσης λειτούργησε καλά και παρείχε μια σταθερή εμπειρία.

Εκμάθηση: Σύζευξη των κονσολών Astro A50, PC και Mac

Σχετικά με τα μόνα θέματα ήχου που βίωσα ήταν κατά την πρώτη φορά που ενεργοποίησα τη συσκευή. Εκείνη την εποχή, παρατηρούσα ένα σφυρηλατημένο ήχο στο παρασκήνιο και το μικρόφωνο ήταν επίσης εξαιρετικά ευαίσθητο, παίρνοντας γύρω από το θόρυβο του περιβάλλοντος και οποιαδήποτε επαφή με την επιφάνεια του ακουστικού. Έφυγε τελικά, όμως, έτσι δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, η σύνδεση με τον ελεγκτή Xbox One γίνεται μέσω μιας ενσύρματης ρύθμισης, η οποία αποτυγχάνει λίγο για ένα ασύρματο ακουστικό. Επίσης, σημειώστε ότι το MixAmp Tx δεν έρχεται με το δικό του τροφοδοτικό αλλά αναλαμβάνει μία από τις θύρες USB στο πίσω μέρος του Xbox One. Το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται είναι πολύ σύντομο, οπότε θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια εναλλακτική επιλογή φόρτισης microUSB ενώ παίζετε εάν δεν θέλετε να παίξετε σε ένα πόδι της τηλεόρασής σας.

Συνολικά, ωστόσο, το ασύρματο ακουστικό A50 προσφέρει μία από τις καλύτερες ηχητικές εμπειρίες που είχα από ένα ακουστικό τυχερού παιχνιδιού και σίγουρα δοκιμάσαμε το δίκαιο μερίδιο των ακουστικών για παιχνίδια. Προσθέστε το γεγονός ότι η έκδοση Xbox One είναι αρκετά ευέλικτη - επαληθεύσα με μια πηγή από το Astro ότι το A50 λειτουργεί επίσης και με άλλα συστήματα όπως PS4, 360, PS3, PC, Mac και κινητά - και έχετε μια ρύθμιση που δεν δεν σας συνδέουν σε μια συσκευή. Όσο μπορείτε να καταπιείτε την τιμή $ 300, το ασύρματο ακουστικό Astro A50 για το Xbox One είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα ακουστικά τυχερού παιχνιδιού.

Τελική βαθμολογία: 4.5 out of 5

Για περισσότερες κριτικές και άρθρα σχετικά με φορητές συσκευές ήχου, επισκεφθείτε τον κεντρικό σταθμό των ακουστικών και των ηχείων