Αναθεώρηση: Ακουστικά τυχερών παιχνιδιών Skullcandy SLYR

Το ακουστικό εξυπηρετεί σταθερή απόδοση σε προσιτή τιμή

Έχει ειπωθεί ότι δύο κεφάλια - ή είναι αυτά τα κρανία; - είναι καλύτερα από ένα. Αυτό είναι σίγουρα το vibe που Skullcandy πρόκειται μετά από την ένωση δυνάμεων με την εξαγορά 2011 Astro Gaming και ονειρεύονται μια νέα σειρά ακουστικών τυχερού παιχνιδιού. Για να ελαχιστοποιηθεί το παροιμιώδες κουνιστό σκάφος, φαίνεται ότι Skullcandy φεύγει από τα δοχεία παιχνιδιών high-end στο Astro. Αντ 'αυτού, η Skullcandy επικεντρώνει τις προσπάθειές της στους παίκτες με συνείδηση ​​του προϋπολογισμού με ένα μείγμα προσιτών ακουστικών. Μεταξύ των προσφορών της, καμία δεν είναι πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό από το φωνήεν-averse SLYR, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2012, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της σειράς ακουστικών τυχερών παιχνιδιών της Skullcandy αρκετά χρόνια αργότερα.

Με την τιμή των 80 δολαρίων, την οποία επίσης έχω δει, φτάνει στα $ 50 κατά καιρούς, το SLYR είναι φθηνότερο από άλλα ακουστικά προϋπολογισμού , όπως το PDP Afterglow Universal Wireless Headset . Επίσης, κοστίζει περίπου ένα κλάσμα ακουστικών, όπως το Ear Force XP400 της Turtle Beach και το A30 με AXO Crossgaming Headset με το MixAmp . Αν μάθαμε κάτι από τα εξαιρετικά ακουστικά της PDP, ωστόσο, η χαμηλή τιμή δεν δείχνει πάντα χαμηλή ποιότητα. Η ίδια περίπτωση ισχύει για το SLYR του Skullcandy; Λοιπόν, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ξεχωρίζουν για το SLYR είναι ο σχεδιασμός του. Με ωραίες γραμμές και λεπτή εμφάνιση, το SLYR έχει μια εξωγήινη ποιότητα σε αυτό που βρίσκω αρκετά ευχάριστο στο μάτι. Είναι μια μοντέρνα εμφάνιση που είναι καθαρότερη από την XP400 και την A30, αλλά δεν είναι τόσο πολωτική όσο η φουτουριστική Afterglow. Το μικρόφωνο επίσης διπλώνει ωραία και συνδυάζεται καλά με τη συνολική εμφάνιση της συσκευής.

Όσον αφορά την εφαρμογή, η ζώνη μπορεί να ρυθμιστεί σε κάθε πλευρά για να υπολογίζει διαφορετικά μεγέθη κεφαλής. Όπως και το A30, η επαφή με το αυτί γίνεται μέσω αυστηρότερων γεμισμένων κυπέλλων σε αντίθεση με το μαλακότερο αφρώδες μνημονικό υλικό που χρησιμοποιείται από το Afterglow και το XP400. Τα κύπελλα επίσης δεν καλύπτουν πλήρως τα αυτιά και μπορείτε να πάρετε μια στενότερη εφαρμογή σε σύγκριση με τα XP400 και A30 αν και δεν είναι τόσο άνετα όπως το Afterglow. Είναι άνετο, αλλά μπορεί ακόμα να κάνει τα αυτιά σας επώδυνα αν παίζετε για αρκετές ώρες.

Για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας, το PS3 ή το Xbox 360, το SLYR χρησιμοποιεί δύο κόκκινες και άσπρες αναλογικές υποδοχές που βασικά λειτουργούν ως διέξοδος για τους ακροδέκτες ήχου στο καλώδιο συνιστωσών . Δυστυχώς, αυτό δεν σημαίνει ψηφιακή σύνδεση για ανθρώπους που προτιμούν να συνδέσουν την κονσόλα τους με μια τηλεόραση μέσω HDMI και να χρησιμοποιήσουν την υποδοχή καλωδίου ψηφιακού ήχου στο PS3 ή στο Xbox 360, όπως τα A30 και XP400. Υποθέτω ότι αυτό έγινε για να βοηθήσει να κρατήσει το κόστος κάτω, ακριβώς όπως το Afterglow. Από την πλευρά συν, αυτό σας δίνει επίσης την ευελιξία να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά με οποιαδήποτε κονσόλα που συνδέεται με ένα καλώδιο συνιστωσών εάν θέλετε απλώς να ακούσετε τον ήχο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SLYR για σκοπούς που δεν είναι τυχερών παιχνιδιών και να το συνδέσετε απευθείας σε ένα MP3 player όπως τα κανονικά ακουστικά.

Ο ίδιος ο ήχος είναι αρκετά καλός - με την προϋπόθεση ότι συνδέετε τις υποδοχές του καθ 'όλη τη διαδρομή. Δεν το έκανα αρκετά συνδεδεμένο για πρώτη φορά και κατέληξα με ένα λεπτό, ευάερο ήχο που ήταν ειλικρινά φρικτό. Ευτυχώς, είχα το ίδιο θέμα με άλλα ακουστικά πριν, έτσι ήξερα αμέσως τι συνέβαινε και έδωσε στους συνδέσμους μια επιπλέον ώθηση. Η ποιότητα του ήχου με το μικρόφωνο είναι επίσης καλή. Για τους χρήστες του Xbox, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει πλήρως και τη φίσα του καλωδίου . Το SLYR συνοδεύεται από έναν αναμικτήρα με τρεις προεπιλογές ήχου και ένα κουμπί εναλλαγής για τον όγκο παιχνιδιών και συνομιλίας. Προσωπικά, είμαι μερικός στο μπάσο, το οποίο δίνει στον ήχο σας ένα επιπλέον κτύπημα που κάνει ακόμα και το άνοιγμα στο Lego Lord of the Rings ήχο επικό. Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό; Όπως και το A30, μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε ακουστικό στο μίξερ, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, ένα υψηλής τεχνολογίας δοχείο, αν δεν χρειάζεστε ένα μικρόφωνο. Αυτό το χαρακτηριστικό μόνο καθιστά το SLYR ακόμα πιο ελκυστικό για τους ομιλητές.

Όπως και με κάθε ενσύρματο χειριστήριο, το μειονέκτημα για το SLYR είναι ότι παίρνετε όλα αυτά τα καλώδια για να τα αντιμετωπίσετε. Αν έχετε ήδη έναν τόνο καλωδίων που κουνάει γύρω από όλα τα είδη των gadgets, η επιπλέον καλωδίωση θα προσθέσει στην ακαταστασία. Ωστόσο, αυτό είναι μέρος του συμβιβασμού όταν πρόκειται για προσιτή τιμή. Από την πλευρά συν, το SLYR ακούγεται αρκετά καλό παρά την τιμολόγησή του. Προσθέστε τον ευπροσάρμοστο μίκτη του στο μείγμα και σίγουρα αξίζει να δούμε τους παίκτες σε έναν προϋπολογισμό.

Βαθμολογία: 4.5 out of 5

Για περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το διανομέα των ακουστικών μας. Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.