Τα 8 καλύτερα ασύρματα ακουστικά που θα αγοράσουν το 2018

Η λήψη της μουσικής σας εν κινήσει έγινε πιο εύκολη με αυτά τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά

Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth έχουν αλλάξει τον τρόπο που ακούμε τη μουσική, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιοι θα αγοράσουν. Αλλά έχετε τύχη: Έχουμε κάνει την εργασία για εσάς, έτσι διαβάστε για τις κορυφαίες επιλογές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά συνολικά, το καλύτερο για άσκηση, το καλύτερο για ποιότητα ήχου, το καλύτερο για ταξίδια και πολλά άλλα.

Το Jabra MOVE Ασύρματα ακουστικά στο αυτί είναι η καλύτερη επιλογή σε όλες τις αγορές στην αγορά ασύρματων ακουστικών. Ζυγίζουν μόνο περίπου μια λίβρα και είναι μια σχετικά χαμηλή επιλογή κόστους και παράγουν άριστο ήχο σε ένα στοχαστικό, ενεργητικό σχεδιασμό. Τα ακουστικά (ειδικά το κόκκινο και το σχέδιο κοβαλτίου) ξεχωρίζουν από το πλήθος και το βλέμμα είναι τόσο τολμηρό όσο και μινιμαλιστικό.

Το ελαφρύ τιμόνι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ρυθμιζόμενο για άνεση και καλύπτεται από ανθεκτικό στη βρωμιά ύφασμα για ανθεκτικότητα. Οι επισημάνσεις είναι πλαστικό με ματ-υφή και θα βρείτε έναν διακόπτη ισχύος που διπλασιάζεται ως διακόπτης ανακάλυψης Bluetooth στο δεξιό ακουστικό. Στο αριστερό ραβδί υπάρχει μια είσοδος 3,5 ιντσών, έτσι ώστε η μπαταρία σας να είναι στεγνή και μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας με μια τυπική υποδοχή σύνδεσης. Θα βρείτε επίσης ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών που σας επιτρέπει να αναπαράγετε και να κάνετε παύση του ήχου από το σετ μικροφώνου-ακουστικού. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι και οκτώ ώρες συνεχούς χρήσης και 12 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

Ένας άλλος λόγος που επιλέγουμε το Jabra MOVE Wireless ως κορυφαία επιλογή είναι η απόδοση του ήχου - είναι τραγανή και ισορροπημένη. Μέσα από τα μπάσα, τα mids και τα highs, τα ηχεία earcup δίνουν την δουλειά τους θαυμάσια και ο ήχος των ακουστικών MOVE είναι εκεί με τα καλύτερα ασύρματα, παρά τη σχετικά χαμηλή τιμή τους. Διαθέτει αντίσταση ηχείου 29 Ohm και μέγιστη ισχύ εισόδου ομιλητή 80mW. Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η έλλειψη θορύβου τους είναι ενοχλητική και η συνεχής χρήση μπορεί να τείνει να φθείρει τα δερμάτινα ακουστικά, αλλά σε αυτό το σημείο τιμών τα ακουστικά Jabra MOVE Wireless είναι δύσκολο να χτυπήσουν.

Ενώ τα ακουστικά QC35 ήταν κορυφαίος υποψήφιος για τα αγαπημένα μας ακουστικά ακύρωσης θορύβου, τελικά μας κέρδισαν για την εξαιρετική τους άνεση. Με πρωταγωνιστές μεγάλα, ωοειδή κύπελλα και κεφαλόδεσμο, τα οποία είναι γεμάτα με γεμιστήρα, ακόμη και εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης αισθάνονται άνετα. Όσον αφορά την ακύρωση του θορύβου, η Bose είναι το χρυσό πρότυπο. Το QC35 έχει κατασκευάσει μικρόφωνα μέσα και έξω από τα κύπελλα για να αισθανθεί ανεπιθύμητο θόρυβο και, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα ψηφιακής εξισορρόπησης, θα ισορροπήσει ανάλογα τον ήχο.

Αυτό το ασύρματο ζεύγος έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας που έχει βαθμολογηθεί σε εντυπωσιακές 20 ώρες, αλλά ο Bose έχει απομακρυνθεί από τα AAA σε μηχανισμό επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, πράγμα που καθιστά αδύνατη την εναλλαγή σε καινούργιες, τυποποιημένες μπαταρίες, εάν η δική σας θα πεθάνει στη μέση της συνεδρίασης ακρόασης. Ευτυχώς, το QC35 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα καλώδιο, οπότε είναι εύκολο να συνδέσετε και να συνεχίσετε να ακούτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποιότητα του ήχου είναι επίσης ελαφρώς καλύτερη όταν χρησιμοποιείται ως ενσύρματο ακουστικό, αλλά εξακολουθεί να είναι η κορυφή της κατηγορίας του όταν πρόκειται για ασύρματο ήχο Bluetooth.

Ένα ζευγάρι ακουστικά Bluetooth κάτω από $ 50 που πραγματικά ακούγεται καλό; Ναι, είναι δυνατό. Τα ακουστικά Creative Sound Blaster Jam προέρχονται από την εταιρεία που είναι πιο γνωστή για την παραγωγή καρτών ήχου υπολογιστή, αλλά βγάζουν πέρα ​​από το βάρος τους εδώ.

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις εδώ (η ποιότητα κατασκευής είναι αισθητά φθηνότερη και τα ακουστικά δεν διπλώνουν για ταξίδια). Το padding είναι ελάχιστο, αλλά κάνει τη δουλειά - αν είστε συνηθισμένοι σε παχιά μαξιλάρια τότε θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού, και η εμφάνιση είναι λίγο '90s (αλλά οι τάσεις δεν επιστρέφουν κάθε 20 χρόνια;). Ωστόσο, τα ακουστικά Creative Sound Blaster Jam είναι ωραία και ελαφριά - μόλις 8,8 oz.

Τόσο Bluetooth 4.1 όσο και NFC υποστηρίζονται, και θα πάρετε μια σειρά από περίπου 30 πόδια, το οποίο είναι αρκετά πρότυπο για ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Θα έχετε μέχρι και 12 ώρες χρήσης μεταξύ των χρεώσεων, χάρη στη μπαταρία ιόντων λιθίου 3.7 V 200mAh και μπορείτε να φορτίσετε μέσω καλωδίου USB (παρέχεται ένα καλώδιο ενός μέτρου). Δεν υπάρχει καθόλου είσοδος 3,5 ιντσών, επομένως θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι η μπαταρία σας θα φορτιστεί.

Η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή και τροφοδοτείται από 32 mm οδηγούς NeoDymium. Το μπάσο βοηθάει πάρα πολύ όταν ενεργοποιείτε το διακόπτη αύξησης μπάσων και τα mids είναι ωραία, αν και θα υπάρξει κάποια λασπώδης αν ωθήσετε την ένταση. Στο high-end, τα πρίμα είναι τραγανή.

Αν και αυτά τα ακουστικά δεν υπερέχουν σε κάποια περιοχή, παίρνουν μια βαθμίδα για τα πάντα, και σε τόσο χαμηλή τιμή για ασύρματα ακουστικά Bluetooth, είναι εξαιρετικά καλή αξία.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα ακουστικά προϋπολογισμού στην αγορά σήμερα.

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για κάθε ηχηρόφωνο στην αγορά ασύρματων ακουστικών είναι η ποιότητα ήχου και αυτά τα ακουστικά Bang & Olufsen δεν απογοητεύουν. Διαθέτουν ηλεκτροδυναμικούς οδηγούς μήκους 40mm που παράγουν έναν βαθιά πλούσιο και ισορροπημένο ήχο με υψηλή σαφήνεια και τραγανή κεντήματα. Έχουν μια επιλογή να χρησιμοποιούνται ως ενσύρματα ακουστικά, αλλά όταν χρησιμοποιούνται μέσω Bluetooth, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η ποιότητα του ήχου παραμένει. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εντυπωσιάζει επίσης, υποσχόμενη μια αξιοπρεπή 19 ώρες παιχνιδιού ανά φόρτιση.

Η Bang & Olufsen είναι γνωστή για τις λεπτομέρειες σχεδίασης και το H4 σίγουρα υποστηρίζει τη φήμη. Κομψό αλλά ανθεκτικό, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με δερμάτινο δέρμα στο κεφάλι και έχουν αφρώδη μνήμη με αφίσες που ένας από τους κριτικούς του Amazon λέει "αισθάνονται σαν σύννεφα". Ενώ δεν έχουν ενεργό ακύρωση θορύβου, θα βρούμε ότι αποκλείουν τον ήχο πολύ αποτελεσματικά ούτως ή άλλως.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά Bang & Olufsen που μπορείτε να αγοράσετε.

Το PXC 550 της Sennheiser θα κερδίσει γρήγορα τη θέση του ανάμεσα στα αγαπημένα σας tech gadgets. Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου αισθάνονται σχετικά ελαφριά (είναι μόνο οκτώ ουγγιές) χωρίς να αισθάνονται φθηνά. Αντί για ένα κουμπί τροφοδοσίας, ενεργοποιήστε το PXC 550 περιστρέφοντας το δεξί αυτί από μια επίπεδη θέση. Μπορείτε να σύρετε το δάχτυλο προς τα επάνω / κάτω στο ακουστικό για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου και η μετακίνηση προς τα αριστερά / δεξιά θα αλλάξει κομμάτια.

Όταν ενεργοποιηθεί, το PXC 550 ζευγνύεται αυτόματα με την τελευταία συνδεδεμένη συσκευή μέσω Bluetooth 4.2 και θυμάται δύο συσκευές τη φορά. Η ιδιόκτητη είσοδος 2,5 χιλιοστών βρίσκεται δίπλα στη θύρα τροφοδοσίας microUSB. Η Sennheiser απαιτεί έως και 30 ώρες ζωής μπαταρίας πριν να χρειαστεί να φορτιστεί ξανά. Το PXC 550 υπερέχει όταν πρόκειται για μέσες και τριπλές με καθαρό δυναμικό ήχο που αισθάνεται φυσικό. Δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί για τα μπάσα (τόσο βαριές χρήστες μπάσων θα θέλουν να κοιτάξουν αλλού).

Το επιχειρηματικό σχέδιο φωτίζεται όταν πρόκειται να αναδιπλωθεί σε μια μπάλα και να τοποθετηθεί πίσω στην περίπτωσή τους από μαλακό υλικό. Ο συνδυασμός της ακύρωσης του θορύβου, του εξαιρετικού ήχου και του συμπαγούς σχεδιασμού καθιστούν το 550 κορυφαία επιλογή μεταφοράς.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερα ακουστικά Sennheiser .

Αν η μακρόχρονη διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπερτερεί στη λίστα επιθυμιών σας για ασύρματα ακουστικά, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τα Marshall Major II. Αυτά τα Bluetooth ακουστικά Bluetooth aptX διαθέτουν πάνω από 30 ώρες παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση, θέτοντας άλλα ζεύγη σε ντροπή. Εάν καταφέρετε να αποστραγγίσετε τη μπαταρία, μην φοβάστε ποτέ. απλά συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή 3,5 mm για να ακούτε μουσική σας (μια επιλογή που δεν είναι κοινή με μικρότερα ακουστικά). Μπορείτε να το επαναφέρετε γρήγορα με το ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης USB.

Ο σχεδιασμός του Marshall είναι κλασικός αλλά άνετος, ακόμα και όταν φοριέται με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική σας μέσω του απλού αναλογικού κουμπιού ελέγχου στο δεξιό ακουστικό και να συγχρονίσετε το με το τηλέφωνό σας για να απαντήσετε, να απορρίψετε και να τερματίσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις. Τα ακουστικά είναι πτυσσόμενα, τα καθιστούν εύκολο να τα ακούσετε εν κινήσει.

Οι δυναμικοί οδηγοί των 40mm αποδίδουν βαθιά, πλούσια μπάσα και καλά καθορισμένα ψηλά και έχουν εύρος συχνότητας 10Hz έως 20kHz. Οι κριτικοί του Amazon αγαπούν αυτά τα ακουστικά τόσο για την κατασκευή τους όσο και για την ποιότητα του ήχου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το νεύμα με τα άσχημα ακουστικά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ιδρώτα σας, αλλά το Jaybird X3s ταιριάζει άνετα σχεδόν στο αυτί του, χάρη σε πολλές προσαρμόσιμες επιλογές. Έρχονται με έξι ζευγάρια eartips σε διάφορα μεγέθη - τρία σε σιλικόνη και τρία σε αφρό Comply - όλα τα οποία είναι αδιάβροχα και ταιριάζουν καλά κάτω από ένα κράνος. Έρχονται επίσης με τρία μεγέθη προαιρετικών πτερυγίων αυτιών που βοηθούν στην συγκράτηση των ακουστικών στη θέση τους κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης, παρόλο που πολλοί αξιολογητές του Amazon αναφέρουν ότι τα πτερύγια δεν είναι απαραίτητα. Το καλώδιο μπορεί να βρεθεί πίσω από ή μπροστά από το λαιμό σας, αλλά προειδοποιήστε ότι τα ακουστικά δεν επισημαίνονται ξεχωριστά με R και L, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Τα ακουστικά έρχονται σε μια σειρά από χρώματα: μαύρο, στρατιωτικό πράσινο, κόκκινο, λευκό και χρυσό.

Όσο για τον ήχο, ο σχεδιασμός των ηχείων μέσα στο αυτί διαθέτει έναν οδηγό 6 mm που παράγει ένα πλούσιο και ισορροπημένο μπάσο και φωτεινά ψηλά. Αν τα επίπεδα δεν είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να συντονίσετε τον ήχο στην εφαρμογή MySound του Jaybird και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας για να παίξετε σε οποιαδήποτε συσκευή με την οποία συνδυάζονται. Η μπαταρία των 100mAh θα σας βαθμολογήσει έως και οκτώ ώρες παιχνιδιού, παρά το μικρό τους μέγεθος και φορτίζει με εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό. Έτσι, αν τρέχετε στη βροχή ή ανυψώνεστε στο γυμναστήριο, τα ακουστικά Jaybird X3 κάνουν έναν τέλειο φίλο προπόνηση.

Δείτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα ακουστικά γυμναστικής στην αγορά σήμερα.

Το Plantronics BackBeat PRO 2 προσφέρει μια ενεργή λειτουργία ακύρωσης θορύβου, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος περιβάλλοντος σε οποιοδήποτε περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα πλούσια μπάσα, τραγανά υψηλά επίπεδα και φυσικούς μεσαίους τόνους. Είναι τέλεια αν εργάζεστε σε ανοικτό γραφείο που περιβάλλεται από συνομιλητές. Και ως μπόνους, το PRO 2 χειρίζεται φωνητικές κλήσεις με ευκολία, χάρη σε ένα πολύ μικρό και εύχρηστο χειριστήριο στο ακουστικό.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το PRO 2 έχει πέσει περίπου 15% σε βάρος και 35% σε χύμα, με αποτέλεσμα ένα ακουστικό που όχι μόνο ακούγεται καλό, αλλά και αισθάνεται καλά να φορέσει. Έχουν επίσης ένα χαρακτηριστικό δροσερό αισθητήρα που παύει τη μουσική σας όταν βγάλετε τα ακουστικά σας και συνεχίσετε όταν τα τοποθετήσετε ξανά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτιμάται σε υγιή 24 ώρες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενσύρματα ακουστικά σε περίπτωση που η μπαταρία πέσει πάνω σας. Δίπλα στο πιο ακριβό Bose QC 35, δεν λείπει πολύ.

Δείτε τα άλλα σχόλια των καλύτερων ακουστικών ακύρωσης θορύβου που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .