Μετατρέψτε τον ιστότοπό σας σε HTML

Πώς να αποθηκεύσετε τις ιστοσελίδες σας ως HTML

Δημιουργήσατε τον ιστότοπό σας με έναν επεξεργαστή ιστότοπου; Πολλοί άνθρωποι, όταν αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα, κάνουν τα πρώτα τους με ένα εργαλείο δημιουργίας ιστού. Στη συνέχεια, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το HTML . Τώρα έχουν αυτούς τους ιστότοπους που δημιούργησαν με το εργαλείο και δεν ξέρουν πώς να τις ενημερώσουν και να τους κάνουν μέρος του νέου ιστότοπού τους που δημιουργήθηκε με HTML.

Πώς να αποκτήσετε το HTML για τις ιστοσελίδες που δημιουργήσατε

Εάν δημιουργήσατε τις σελίδες σας με ένα πρόγραμμα λογισμικού, μπορείτε να μεταβείτε στο HTML για να αλλάξετε τις σελίδες χρησιμοποιώντας την επιλογή HTML που συνοδεύει το πρόγραμμα. Αν χρησιμοποιήσατε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο, ενδέχεται να έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις σελίδες σας χρησιμοποιώντας HTML. Ορισμένα εργαλεία δημιουργίας έχουν μια επιλογή HTML ή μια επιλογή πηγής. Αναζητήστε αυτά ή ανοίξτε το μενού για προηγμένα εργαλεία για να αναζητήσετε αυτές τις επιλογές για να εργαστείτε με το HTML για τις σελίδες σας.

Αποθήκευση των ζωντανών ιστοσελίδων σας σε HTML

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της HTML από τον επεξεργαστή, δεν χρειάζεται να ξεχάσετε ή να απορρίψετε τις παλιές σας σελίδες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά πρώτα, πρέπει να τα σώσετε και να τα σώσετε από τη μοίρα που έχουν υπομείνει.

Η σάρωση των σελίδων σας και η μετατροπή τους σε κάτι που μπορείτε να αλλάξετε με HTML είναι εύκολη. Ο πιο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ανοίξετε τη σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Τώρα κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και αναζητήστε "Προβολή προέλευσης σελίδας". Επιλέξτε αυτήν την επιλογή.

Μπορείτε επίσης να δείτε την προέλευση σελίδας μέσω του μενού του προγράμματος περιήγησης. Στον Internet Explorer, προσπελάζεται μέσω του μενού Προβολή, αναζητήστε το "Source" και επιλέξτε το. Ο κώδικας HTML για τη σελίδα θα ανοίξει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή ως νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης.

Αφού ανοίξετε τον πηγαίο κώδικα της σελίδας σας, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Εάν ανοίξει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το NotePad, κάντε κλικ στο "αρχείο", στη συνέχεια κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή "αποθήκευση ως" και κάντε κλικ σε αυτό. Επιλέξτε τον κατάλογο όπου θέλετε να αποθηκευτεί το αρχείο σας, δώστε στη σελίδα σας ένα όνομα αρχείου και κάντε κλικ στην επιλογή "αποθήκευση".

Εάν ανοίξει σε μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης, κάντε δεξί κλικ στη σελίδα, επιλέξτε Αποθήκευση ή Αποθήκευση ως και αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας. Μια προειδοποίηση είναι ότι μερικές φορές όταν αποθηκεύετε τη σελίδα, εξαλείφει τα διαλείμματα γραμμών. Όταν το ανοίξετε για επεξεργασία, όλα περνούν από κοινού. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε την HTML που βλέπετε στην καρτέλα Προβολή σελίδας προέλευσης, να την αντιγράψετε με ένα στοιχείο ελέγχου c και να την επικολλήσετε σε ένα ανοιχτό παράθυρο του NotePad με ένα control-v. Αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να διατηρήσει διαλείμματα γραμμής, αλλά αξίζει μια δοκιμή.

Εργασία με τις αποθηκευμένες ιστοσελίδες HTML

Τώρα έχετε αποθηκεύσει την ιστοσελίδα σας. Εάν θέλετε να το επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας HTML, μπορείτε να ανοίξετε τον επεξεργαστή κειμένου σας, να τον επεξεργαστείτε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να το μεταβιβάσετε στον νέο ιστότοπό σας ή να τον αντιγράψετε / να τον επικολλήσετε στον ηλεκτρονικό επεξεργαστή που σας παρέχει η υπηρεσία φιλοξενίας.

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε τις παλιές σας ιστοσελίδες στη νέα σας ιστοσελίδα.