Τα καλύτερα παιχνίδια δωρεάν widget στο διαδίκτυο

Δωρεάν widget παιχνιδιών για την αρχική σας σελίδα ή το προσωπικό σας ιστολόγιο

Είτε ψάχνετε για ένα μικρό bling για το blog σας ή ένας τρόπος για να μπαχαρικά μέχρι την εξατομικευμένη αρχική σελίδα σας , τα παιχνίδια widget είναι μια μεγάλη προσθήκη που προσφέρει διασκέδαση και διασκέδαση, καθώς και μεγάλη διακόσμηση.

Τα δωρεάν widget παιχνιδιών μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας προσελκύοντας νέους χρήστες και προσκαλώντας τους κανονικούς σας να παραμείνουν για λίγο και να παίξουν μερικά παιχνίδια. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αποσπάσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος στην εργασία.

Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα δωρεάν widget παιχνίδια διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Donkey Kong

Εικόνα του Donkey Kong Widget στο Widgetbox.

Περιγραφή : Το classic arcade του 1981 έρχεται στη ζωή σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι widget. Παίξτε όπως ο συνεχώς ενεργοποιημένος Mario που πηδά πάνω από τα βαρέλια για να σώσει την πριγκίπισσα από τον παλιό μέγα γίγαντα πίθηκο.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

Φυσαλίδες

Εικόνα του widget Bubbles στο Widgetbox.

Περιγραφή : Όπως και τα άλλα παιχνίδια φυσαλίδων και μαρμάρου εκεί έξω, το παιχνίδι Bubbles widget είναι πολύ εθιστικό και μπορεί να καταπιεί γρήγορα μια ώρα ή δύο του χρόνου σας. Για να συνδέσετε μαζί φυσαλίδες ίδιων χρωμάτων, πυροβολούν φυσαλίδες από κάτω προς τα κάτω. Αυτό παίρνει ένα μικρό κομμάτι του στόχου, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πού δείχνετε τη φούσκα σας.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

Παιχνίδι Super Mario

Εικόνα του Super Mario Widget στο Widgetbox.

Περιγραφή : Αυτό το κλασικό παιχνίδι Nintendo θα είχε λάβει υψηλότερη βαθμολογία αν δεν ήταν για τις ενοχλητικές διαφημίσεις που καταλαμβάνουν το μισό widget. Ακόμα, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και κάθε εραστής των παιχνιδιών Mario θα πρέπει να είναι εύκολο να αγνοήσει τις διαφημίσεις.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

Παιχνίδι γκολφ Mini-Putt

Εικόνα του Mini-Putt Golf Widget στο Widgipedia.

Περιγραφή : Ένα τακτοποιημένο παιχνίδι widget που σας μεταφέρει σε ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ putt-putt με τον ίδιο τύπο τρελών τρυπών. Το μόνο πράγμα που λείπει από αυτό το δωρεάν widget είναι ένα μέρος για να πάρετε ένα ζευγάρι hotdogs.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

Αστεροειδείς

Εικόνα του widget Asteroids στο Widgetbox.

Περιγραφή : Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια εποχή που οι αστεροειδείς είχαν γραφικά, αλλά μερικές καλά τοποθετημένες γραμμές για ένα μεγάλο παιχνίδι πίσω την ημέρα. Και το gameplay εξακολουθεί να ισχύει μετά από όλα αυτά τα χρόνια καθώς το widget Asteroids είναι εξίσου τοξικό με τα υπόλοιπα δωρεάν widget παιχνίδια σε αυτή τη λίστα.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

Ultimate Flash Sonic

Εικόνα του Ultimate Flash Sonic σε Widgipedia.

Περιγραφή : Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αυτό το δωρεάν widget μπορεί να είναι λίγο μικρό στην οθόνη, αλλά προσφέρει μια λειτουργία πλήρους οθόνης για να διευκολύνει τα πράγματα. Παίξτε ως Sonic ή άλλο χαρακτήρα καθώς παίζετε μέσα από μια περιπέτεια περιστροφής.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

PacMan

Εικόνα του PacMan Widget για το SpringWidgets.

Περιγραφή : Πόσα σφαιρίδια μπορείτε να καταρρέουν πριν ο κόσμος του πνεύματος αγγίξει μαζί σας; Αυτή η δωρεάν έκδοση widget του κλασικού arcade προσφέρει το ίδιο μεγάλο gameplay με το πρωτότυπο. Προσπαθήστε να παίζετε ενώ βουίζετε μερικά μπαρ του θέματος Ghost Busters.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »

iPhone Minesweeper

Εικόνα του Ιχνοστοιχείου του iPhone στο Widgipedia.

Περιγραφή : Παρά το όνομα, αυτό το δωρεάν παιχνίδι widget λειτουργεί πραγματικά σε ένα PC και μάλιστα λειτουργεί εξαιρετικά στον browser του κινητού Skyfire . Παρόμοια με την έκδοση του Minesweeper που συνοδεύει τα Windows, οι παίκτες προσπαθούν να καθαρίσουν ένα ναρκοπέδιο επιλέγοντας μπλοκ που δεν περιέχουν ορυχεία και μπλοκ σήμανσης που κάνουν.

(Χωρίς κωδικό) Περισσότερα »

Αποθηκεύστε τα μυρμήγκια

Εικόνα του Αποθηκεύστε τα μυρμήγκια στο Widgipedia.

Περιγραφή : Αυτό το διασκεδαστικό μικρό παιχνίδι widget μετατρέπει την παλίρροια σε εξολοθρευτές παντού, επιτρέποντάς σας να προστατεύετε τα μυρμήγκια από το βρέξιμο πυροβόλων όπλων δημιουργώντας μια προστατευτική φυσαλίδα γύρω τους. Να είστε προσεκτικοί από τα μυρμήγκια που προσπαθείτε να προστατεύσετε. Αν μια μπάλα πυρκαγιάς χτυπά το δρομέα σας, το παιχνίδι τελείωσε.

Λάβετε τον κώδικα Περισσότερα »