Προσθέστε τον ήχο φόντου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IncrediMail

Spice Up Email σας με τα ηχητικά εφέ και τη μουσική

Στο IncrediMail, η προσθήκη ήχου φόντου σε ένα μήνυμα είναι πολύ εύκολη. Ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έρχεται με ενσωματωμένους ήχους που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ή, μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας αρχεία ήχου Wav και MIDI που θα χρησιμοποιηθούν στο email σας.

Η μουσική ρυθμίζει τον τόνο, αναζωογονεί τα συναισθήματα και απευθύνει έκκληση προς τη λογική. Όπως τα αθλητικά γεγονότα, οι αγορές, οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι εορτασμοί κάθε είδους, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας μπορούν να κερδίσουν από την αρμονική μουσική υπόκρουση. Το IncrediMail 2.5 συνοδεύεται από ήχους χαρακτήρων, εφέ, τραγούδια MIDI, συμβάντα MIDI και εισαγωγικά. Μπορείτε να πάρετε περισσότερους ήχους από την Gold Gallery.

Προσθέστε τον ήχο φόντου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο IncrediMail

Για να κάνετε την αναπαραγωγή μουσικής αυτόματα σε ένα μήνυμα που στέλνετε από το IncrediMail:

Κατάργηση του ήχου φόντου από ένα μήνυμα

Για να καταργήσετε τη μουσική υπόκρουση, ακολουθήστε το σύνδεσμο Κατάργηση στη γραμμή μουσικής του μηνύματός σας.

Προσθήκη προσαρμοσμένων αρχείων ήχου στο IncrediMail

Μπορείτε να λάβετε επιπλέον ήχους από το InrediMail ακολουθώντας το σύνδεσμο Λήψη περισσότερων ... στην κατηγορία Ήχος του Style Box σας , αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας αρχεία MIDI και WAV που θα χρησιμοποιηθούν ως ήχοι και μουσική υπόκρουσης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.