Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 2018

Ακριβώς επειδή πληρώνετε για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν το κάνει καλό

Μπορείτε να είστε επιλεκτικοί. Η επιλεγμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα σας ανταμείψει με άφθονο - ενδεχομένως απεριόριστο - χώρο αποθήκευσης, αποτελεσματικό φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, γρήγορο και παραγωγικό web interface, πρόσβαση μέσω επιτραπέζιων και κινητών προγραμμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε έναν ασφαλή λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν αν θέλετε.

Ψάχνετε για δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3 και IMAP .

01 από 08

Yandex.Mail

Yandex. Yandex

Το Yandex.Mail προσφέρει μια πλήρη, πλούσια και χρήσιμη εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ισχυρή πρόσβαση στο διαδίκτυο, κινητές εφαρμογές, πρόσβαση POP, καθώς και πρόσβαση μέσω IMAP και απεριόριστη αποθήκευση. Οι εφαρμογές για κινητά για iOS και Android σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το Yandex.Mail στο χέρι σας.

Για αποτελεσματικό χειρισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα πρότυπα μηνυμάτων και οι επιλογές προγραμματισμού μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η υπενθύμιση, όταν δεν λαμβάνετε καμία απάντηση στο χρόνο, είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Τα αποσπάσματα κειμένου και ενδεχομένως μια εξόρμηση της μηχανικής μάθησης θα μπορούσαν να κάνουν τα πρότυπα και την τακτική γραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα ευκολότερα και τα φίλτρα για τη διαλογή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων θα μπορούσαν να είναι πιο ευέλικτα.

Ένα σύνολο εύχρηστων συντομεύσεων πληκτρολογίου καθιστά το Yandex.Mail αποδοτικό για χρήση στο διαδίκτυο, ενώ οι ενσωματωμένες κάρτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσθέτουν πινελιές διασκέδασης και χρώματος. Είναι κρίμα το Yandex.Mail δεν λειτουργεί ως πλήρες πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP στον ιστό. μπορείτε, ωστόσο, να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπάρχοντες λογαριασμούς POP.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Yandex.Mail . Περισσότερο "

02 από 08

Το Outlook Mail στον Ιστό

Το Outlook Mail στον Ιστό. Η Microsoft, Inc.

Το Outlook Mail προσφέρει μια πλούσια εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστό και είναι προσβάσιμη μέσω IMAP και POP, καθώς και μέσω του Exchange ActiveSync (το οποίο περιλαμβάνει ημερολόγια, στοιχεία υποχρεώσεων και επαφές).

Η διασύνδεση web λάμπει με μια σαφή διεπαφή που προσφέρει πολλές επιλογές. Ενώ το Outlook Mail μπορεί να ταξινομεί σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα υπόλοιπα και ακόμα να κατηγοριοποιεί ενημερωτικά δελτία, λογαριασμούς, φωτογραφίες και πιο αυτόματα, σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε φακέλους ή να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες ετικέτες όπως σας ταιριάζει.

Τα ειδικά φίλτρα δείχνουν μόνο τα email που χρειάζεστε και βοηθούν να κρατήσετε τα inbox σας κομμένα. Ταυτόχρονα, το Outlook Mail στον Ιστό μπορεί να είναι ακόμη πιο έξυπνο: θα μπορούσε να προτείνει απαντήσεις, για παράδειγμα, ή να περιλαμβάνει εργαλεία για την αναβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον προγραμματισμό και παρακολούθηση της παράδοσής τους.

Από την πλευρά του συν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook Mail ως τον κόμβο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστό: σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους άλλους λογαριασμούς σας POP και IMAP - συμπεριλαμβανομένων όλων των φακέλων για το IMAP. Οι λειτουργίες του μπορούν να επεκταθούν αρκετά δραματικά με τα πρόσθετα - για παράδειγμα, να ταξινομήσετε ή ναι, να προγραμματίσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να αποθηκεύσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου online.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του Outlook Mail στο Web . Περισσότερο "

03 του 08

Gmail

Το iGmail είναι η προσέγγιση της Google για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα άμεσα μηνύματα.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συλλέγετε πολλά και πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με άφθονη, αν και όχι απεριόριστη αποθήκευση), στη συνέχεια να βασίζεστε στην αναζήτηση και τη διαλογή για να τα βρείτε ξανά.

Αληθινή σε αυτή την πρόταση, το Gmail κατηγοριοποιεί αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τις καρτέλες (Πρωτογενής, Κοινωνική και Προώθηση μεταξύ άλλων) και έρχεται με ισχυρά εργαλεία αναζήτησης, τα οποία επίσης διπλασιάζονται ως χρήσιμα φίλτρα. Εδώ, το Gmail λάμπει. Το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του, φυσικά, κερδίζει επίσης από τις αναλύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι πρακτικά ακριβές.

Η διαδικτυακή διεπαφή του Gmail σάς επιτρέπει να βλέπετε μηνύματα στο άμεσο πλαίσιο της συνομιλίας τους και σας βοηθά να μεταβείτε στο εμπόδιο απάντησης με κατάλληλα αποσπάσματα απάντησης για να ξεκινήσετε.

Η πρόσβαση POP και IMAP σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο email σας με οποιοδήποτε πρόγραμμα ή συσκευή email. Δυστυχώς, το ίδιο το Gmail μπορεί να ανακτήσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο από λογαριασμούς POP. Η χρήση του ως ενός κόμβου για την πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι επομένως περιορισμένος, παρά τη δύναμη του Gmail (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό διακομιστή SMTP για να στείλετε χρησιμοποιώντας διευθύνσεις εκτός του Gmail, για παράδειγμα, για να βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν εμφανίζονται να είναι σκουπίδια).

Το Gmail τοποθετεί τη συμφραζόμενη διαφήμιση δίπλα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβάζετε. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αλλά αν αποφασίσετε ποτέ να καταργήσετε έναν λογαριασμό GMail από μια συσκευή Android , είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του Gmail ή μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Gmail αυτή τη στιγμή και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό με αυτές τις κορυφαίες συμβουλές για τη χρήση του Gmail . Περισσότερο "

04 του 08

ProtonMail

Το web interface του ProtonMail προσφέρει εύχρηστο, δωρεάν και ασφαλές email. Proton Technologies AG

Το ProtonMail σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν ασφαλείς και ανώνυμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν χρησιμοποιώντας ικανές εφαρμογές για κινητά και μια εξίσου ισχυρή διεπαφή ιστού.

Η εστίαση στην κρυπτογράφηση σημαίνει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ασφαλή από το snooping, αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να τα εξάγετε εύκολα ή να τα αποκτήσετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας POP ή IMAP.

Ευτυχώς, οι διεπαφές Ιστού και εφαρμογών του ProtonMail προσφέρουν οι ίδιοι την αυθεντική παραγωγικότητα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: έχετε συντομεύσεις πληκτρολογίου, μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου και ικανό φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας . Με την κρυπτογραφική αντοχή του ProtonMail, μπορείτε ακόμη και να ορίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να λήγουν αυτόματα.

Πιο ισχυρά φίλτρα email και πρότυπα ή αποσπάσματα κειμένου θα καταστήσουν το ProtonMail ακόμα πιο παραγωγικό. Πολλές δυνατότητες που εξαρτώνται από τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα πιο δύσκολο για το ProtonMail να προσφέρει, βέβαια, επειδή όλα πρέπει να συμβαίνουν στο πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή - αυτό είναι το μόνο μέρος όπου τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπάρχουν στην αποκρυπτογραφημένη μορφή τους.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση ProtonMail ή μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ProtonMail αμέσως. Περισσότερο "

05 του 08

AOL Mail / AIM αλληλογραφία

Λογότυπο AIM. AOL, Inc.

Η AOL Mail, η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της AOL, λάμπει με απεριόριστη διαδικτυακή αποθήκευση, εξαιρετική προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και εύκολη στη χρήση εφαρμογή ιστού. (Μη συγχέετε αυτό με το AOL Instant Messenger (AIM), το οποίο έκλεισε το 2017.)

Όλα λειτουργούν με αρκετά απλό τρόπο και, αν και απλά, έχουν σχεδιαστεί στοχαστικά, είναι εμφανή και από την εμπειρία.

Δυστυχώς, η AOL Mail στερείται λίγο στην παραγωγικότητα. Η διεπαφή ιστού της δεν προσφέρει ετικέτες, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν έξυπνοι φάκελοι και δεν υπάρχει σπείρωμα μηνυμάτων). Το AOL Mail καλύπτει ορισμένες από αυτές τις αδυναμίες με λειτουργική πρόσβαση IMAP (καθώς και POP).

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση AIM Mail . Περισσότερο "

06 του 08

iCloud Mail

Apple Inc.

Το iCloud Mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple (για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί μια συσκευή Apple όπως ένα iPhone ή Mac) με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, πρόσβαση στο IMAP και μια κομψά λειτουργική εφαρμογή στο διαδίκτυο. Επικεντρώνεται στις πρώτες ύλες και διασφαλίζει ότι η εργασία αυτή είναι σωστή, ενώ η απουσία οποιασδήποτε διαφήμισης βοηθά στην αποτροπή των περισπασμών (και των ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής).

Αυτό το interface στο icloud.com δεν προσφέρει ετικέτες ή άλλα πιο προηγμένα εργαλεία για παραγωγικότητα και για την οργάνωση αλληλογραφίας, όμως, και δεν υποστηρίζει την πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, λείπει η πρόσβαση POP στο iCloud Mail.

Χρησιμοποιώντας το IMAP, μπορείτε να ρυθμίσετε το iCloud Mail σχεδόν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του iCloud Mail . Περισσότερο "

07 του 08

Yahoo! Ταχυδρομείο

© Yahoo

Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι η πιο αξιέπαινη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δοκιμασμένο με την πάροδο του χρόνου, περιέχει πολλά που αποδείχθηκαν χρήσιμα: πρακτικά απεριόριστη αποθήκευση, για παράδειγμα, προσαρμοσμένοι φάκελοι και φίλτρα για αυτόματη αρχειοθέτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτά.

Ενώ το Yahoo! Το Mail είναι μια χαρά να χρησιμοποιήσετε τη συνολική ετικέτα ελεύθερης μορφής και τους έξυπους φακέλους, θα ήταν ωραίες προσθήκες, όπως και τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι προτεινόμενες απαντήσεις.

Μιλώντας για απαντήσεις, το Yahoo! Η σύνθεση του Mail ξεχωρίζει με χαρτικά που είναι πολύ πιο γοητευτικά και κομψά από τυρώδες και πλούσια επεξεργασία με σχεδόν αβίαστα emoji (όπως με την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων ).

Ενώ το Yahoo! Το Mail έχει έλλειψη οργάνων οργάνωσης, η μηχανή αναζήτησης του είναι επιπλέον χρήσιμη: όχι μόνο επιστρέφει τα αποτελέσματα εκτενώς και γρήγορα, αλλά αυτά είναι επίσης ομαδοποιημένα σε χρήσιμο τρόπο.

Διαβάστε το πλήρες Yahoo! Mail Review και ανακαλύψτε πώς να αξιοποιήσετε τα περισσότερα από αυτά με αυτά τα Yahoo! Συμβουλές ταχυδρομείου. Περισσότερο "

08 από 08

Mail.com και GMX Mail

Το Mail.com και το GMX Mail είναι αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλτράρονται καλά από ανεπιθύμητα μηνύματα και ιούς.

Η απεριόριστη διαδικτυακή αποθήκευση σας επιτρέπει να αρχειοθετείτε και να αρχειοθετείτε (σε προσαρμοσμένους φακέλους, ενώ οι ετικέτες ή άλλα εργαλεία για την οργάνωση λείπουν) αντί να διαγράψετε με τη διεπιστημονική αλλά απλή διεπαφή και τις εφαρμογές για κινητά. Όταν απαντάτε, η αόριστη διασύνδεση προσφέρει πρόσβαση σε πολύχρωμα γραμματοκιβώτια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα γλυκό σύνολο emoji - μερικοί από αυτούς υπερμεγέθεις.

Εάν θέλετε να παραιτηθείτε από το emoji και το χαρτικά, η πρόσβαση POP και IMAP είναι δυστυχώς διαθέσιμη μόνο ως πληρωμένο add-on.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Mail.com και GMX Mail . Περισσότερο "